- 4 Aralık 2022
- 1.132
- 1.369
- 63
- 36
- Konu Sahibi Huzurkokanmevsimler
-
Supurdugunuzu market icine døkun
Darp edilir ama.Süpürüp içeri atın
Bölge müdürlerine şikayet edin.İs çıkışına kadar gider.İyi akşamlar arkadaşlar
Evimizin dibinde market var. Marketin arka kapısında sürekli sigara içip izmarit dolduruyorlar kapıyı. Her defasında kendi evimin önünü süpürürken onların kapısını da süpürüyorum ama etiketler ve özellikle baya izmarit var. Artık tiksiniyorum süpürürken. Bir sene gibi bir zamandır böyle. Geçen gün markete gittim alışveriş için. Ödeme yaparken gayet ılımlı bir şekilde arka kapıda sigara içilip penceremin dibine atıldığını, sürekli süpürmek zorunda kaldığımı söyledim. Kasiyerin söylediği'ben içiyorum ne olmuş, günde iki paket içiyorum, kimse karışamaz. Ben buranın müdürüyüm, bir sıkıntınız olursa bana söylemeyin, şikayet edin'gibi sözler sarfederek sert çıkıştı. Ve hala içip atmaya devam ediyor. Şikayet etsem sonuç alır mıyım? Ne yapabilirim?
Hiç uğraşmayın büyük market zincirlerinden biriyse mail ile sikayet izmariti fotoğraflarını da çekinİyi akşamlar arkadaşlar
Evimizin dibinde market var. Marketin arka kapısında sürekli sigara içip izmarit dolduruyorlar kapıyı. Her defasında kendi evimin önünü süpürürken onların kapısını da süpürüyorum ama etiketler ve özellikle baya izmarit var. Artık tiksiniyorum süpürürken. Bir sene gibi bir zamandır böyle. Geçen gün markete gittim alışveriş için. Ödeme yaparken gayet ılımlı bir şekilde arka kapıda sigara içilip penceremin dibine atıldığını, sürekli süpürmek zorunda kaldığımı söyledim. Kasiyerin söylediği'ben içiyorum ne olmuş, günde iki paket içiyorum, kimse karışamaz. Ben buranın müdürüyüm, bir sıkıntınız olursa bana söylemeyin, şikayet edin'gibi sözler sarfederek sert çıkıştı. Ve hala içip atmaya devam ediyor. Şikayet etsem sonuç alır mıyım? Ne yapabilirim?
Geçen bir video da gördüm ince buz dolabı poseti ile atıyorlardı suyu yol göstermek gibi olmasın amaİçerken camdan aşağı kafasına su dökün ama gorunmeyin tabikiyada süpür içeri dök...
İş çıkışına kadar gider dedim ama önce tutanak tutarlar.Musteri önemlidir marketlerde.Hala akillanmazlarsa iş çıkışı verilir tazminatsız.Bölge müdürlerine şikayet edin.İs çıkışına kadar gider.
Bölge mudur7nun numarasına gerek yok .direk İnternet adresinden sikayet edince .bölge müdürleri size ulaşıp sorunu gideriyorBen de 3 harfli bir markette çalışan elemanla ilgili sorun yaşamıştım. (Sokağa çöp atmalarıyla ilgili) İnternetten bölge müdürlüğün numarasını buldum ve şikayette bulundum. Çok ilgilendiler ve sonrasında sorun çözüldü. Bence siz de şikayette bulunun direk bölge numarasından arayarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?