Marketteki kasiyerin üslubu

atılan izmarit ve etiketleri süpürmeyin ve mutlaka fotoğraflayın daha sonra da belediyeye şikayet edin, belediye yönetmeliği emir ve yasakları kapsamında çevreyi kirletmenin bir cezası vardır mutlaka.
Evet bu daha geçerli olur.O zaman belediyeden denetlemeye gelinirse müdürler daha çok öfkelenir.

Evet bu daha geçerli olur.O zaman belediyeden denetlemeye gelinirse müdürler daha çok öfkelenir.
Market çalışanının yaptığının kanuni bir yaptırımı vardır illa ki ama insani boyutunda bakarsak yerlere çöp atmak gelişmemişlik, sigara içiyor olabilir ama mola yerine izmarit ve etiketleri toplayacağı çöp kovası vb bir şey koyması gerekiyor, yerlere çöp atanları gelişmemiş, vatan düşmanı olarak görüyorum, aslan yattığı yerden belli olur, park ve bahçelerimiz, sokaklarımız evlerimizden bile temiz olmalı, kuru kuruya ülkeyi sevmekle olmuyor, cidden çok gıcığım denizler dahil her yere çöpünü atan, yerlere tüküren, sokaklara tuvaletini yapan medeniyetsiz insanlara.

Ben 4 sene böyle insanlarla çalıştım.Maalesef en son çalıştığım markette referansla eleman alımı yapılıyor.Adam görseniz iki kelime konusamaz.Magaza içerisinde heryerde izmairt attı.En son tutanak tuttular.Referans işe girdiği için iş çıkışı yapamadılar.Mert birisi olmaz.Ondan sonra o şube bu şube istifa etsin diyerek gezdiriyorlar.Ustune bu adamı müdür yaptılar.Manavdi müdür oldu.

Bende kasiyerdim.İs ogretmiyorlardi.Ben milletin 60 70 puan alıp kendim 80 90 puan alırken müdür olamadım.Yapmadilar gicikligina.

Alo 153’ü arayıp şikayet kaydı oluşturun hemen ilgilenirler. Bende bir market zinciriyle kasa fiyatı-reyon fiyatı farkı sorunu yaşadım ne şikayetvar ne de kendi müşteri hizmetleri kesinlikle ilgilenmedi aynı sorunu tekrar yaşayınca Alo 153’ü aradım zabıtalar gelip cezalarını kesti.

Resmi yollardan kanitlariyla ( fotoğrafli) sikayet edin. Size soylediklerini de aciklamaya ekleyin.Hem marketin resmî müşteri iletisim mail adresine yazili olarak hem market müşteri temsilcisi sesli telefon ile hem de 153u arayarak bildirin.

Daha da arsızlığa vurmasın sonra. Kül tablası elimde gezemem diyor. Pasaklı ne diyim?

Hah ben de belediyede böyle yerli yersiz çöp atmalara bakan bir birim yok mudur diyecektim…

Aynen yarın öyle yapacağım

Aynen 3 harfli. Kesinlikle şikayet edeceğim.

Vallahi onu çok düşündüm ve hala düşünüyorum ama ben güzelce konuşurken o agresif davrandı. Ters konuştu ve uzattı baya.

atılan izmarit ve etiketleri süpürmeyin ve mutlaka fotoğraflayın daha sonra da belediyeye şikayet edin, belediye yönetmeliği emir ve yasakları kapsamında çevreyi kirletmenin bir cezası vardır mutlaka.
Kesinlikle öyle yapayım. Hayır bi de üslubu çok kötüydü. Ben ılımlı konuştukça o ters konuştu. Fotoğraf aklıma gelmemişti, yarın çekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…