- 13 Ağustos 2022
- 8.822
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi Huzurkokanmevsimler
-
Evet bu daha geçerli olur.O zaman belediyeden denetlemeye gelinirse müdürler daha çok öfkelenir.atılan izmarit ve etiketleri süpürmeyin ve mutlaka fotoğraflayın daha sonra da belediyeye şikayet edin, belediye yönetmeliği emir ve yasakları kapsamında çevreyi kirletmenin bir cezası vardır mutlaka.
Market çalışanının yaptığının kanuni bir yaptırımı vardır illa ki ama insani boyutunda bakarsak yerlere çöp atmak gelişmemişlik, sigara içiyor olabilir ama mola yerine izmarit ve etiketleri toplayacağı çöp kovası vb bir şey koyması gerekiyor, yerlere çöp atanları gelişmemiş, vatan düşmanı olarak görüyorum, aslan yattığı yerden belli olur, park ve bahçelerimiz, sokaklarımız evlerimizden bile temiz olmalı, kuru kuruya ülkeyi sevmekle olmuyor, cidden çok gıcığım denizler dahil her yere çöpünü atan, yerlere tüküren, sokaklara tuvaletini yapan medeniyetsiz insanlara.Evet bu daha geçerli olur.O zaman belediyeden denetlemeye gelinirse müdürler daha çok öfkelenir.
Ben 4 sene böyle insanlarla çalıştım.Maalesef en son çalıştığım markette referansla eleman alımı yapılıyor.Adam görseniz iki kelime konusamaz.Magaza içerisinde heryerde izmairt attı.En son tutanak tuttular.Referans işe girdiği için iş çıkışı yapamadılar.Mert birisi olmaz.Ondan sonra o şube bu şube istifa etsin diyerek gezdiriyorlar.Ustune bu adamı müdür yaptılar.Manavdi müdür oldu.Market çalışanının yaptığının kanuni bir yaptırımı vardır illa ki ama insani boyutunda bakarsak yerlere çöp atmak gelişmemişlik, sigara içiyor olabilir ama mola yerine izmarit ve etiketleri toplayacağı çöp kovası vb bir şey koyması gerekiyor, yerlere çöp atanları gelişmemiş, vatan düşmanı olarak görüyorum, aslan yattığı yerden belli olur, park ve bahçelerimiz, sokaklarımız evlerimizden bile temiz olmalı, kuru kuruya ülkeyi sevmekle olmuyor, cidden çok gıcığım denizler dahil her yere çöpünü atan, yerlere tüküren, sokaklara tuvaletini yapan medeniyetsiz insanlara.
Resmi yollardan kanitlariyla ( fotoğrafli) sikayet edin. Size soylediklerini de aciklamaya ekleyin.Hem marketin resmî müşteri iletisim mail adresine yazili olarak hem market müşteri temsilcisi sesli telefon ile hem de 153u arayarak bildirin.İyi akşamlar arkadaşlar
Evimizin dibinde market var. Marketin arka kapısında sürekli sigara içip izmarit dolduruyorlar kapıyı. Her defasında kendi evimin önünü süpürürken onların kapısını da süpürüyorum ama etiketler ve özellikle baya izmarit var. Artık tiksiniyorum süpürürken. Bir sene gibi bir zamandır böyle. Geçen gün markete gittim alışveriş için. Ödeme yaparken gayet ılımlı bir şekilde arka kapıda sigara içilip penceremin dibine atıldığını, sürekli süpürmek zorunda kaldığımı söyledim. Kasiyerin söylediği'ben içiyorum ne olmuş, günde iki paket içiyorum, kimse karışamaz. Ben buranın müdürüyüm, bir sıkıntınız olursa bana söylemeyin, şikayet edin'gibi sözler sarfederek sert çıkıştı. Ve hala içip atmaya devam ediyor. Şikayet etsem sonuç alır mıyım? Ne yapabilirim?
Daha da arsızlığa vurmasın sonra. Kül tablası elimde gezemem diyor. Pasaklı ne diyim?Bir üstü kesin vardır bulun ve şikayet edin. İyice arsızlaştı insan demeye bin şahit isteyen varlıklar. Birinin haddini bildirmesi gerekiyor bunlara.
Siz şimdiye kadar süpürerek hata yapmışsınız. Kendi pisliklerinde boğulsalarmış. Nasıl olsa temizleyen var diye attıkça atmıştır oda
Bana denk gelsede yeseydim keşke
Bir yeri aradım. Marketin kodunu istedi galiba. Şimdi fişi var elimde ama geri dönüşü onun lehine olup daha da arsızlaşmasınEdin tabi gerekli ne kadar yer varsa edin edepsize bak hele
Vallahi aklıma gelmedi değil ama işte..Supurdugunuzu market icine døkun
Zincir marketKurumsal marketse şikayetvar sitesine yazabilirsiniz
Hah ben de belediyede böyle yerli yersiz çöp atmalara bakan bir birim yok mudur diyecektim…Alo 153’ü arayıp şikayet kaydı oluşturun hemen ilgilenirler. Bende bir market zinciriyle kasa fiyatı-reyon fiyatı farkı sorunu yaşadım ne şikayetvar ne de kendi müşteri hizmetleri kesinlikle ilgilenmedi aynı sorunu tekrar yaşayınca Alo 153’ü aradım zabıtalar gelip cezalarını kesti.
Aynen yarın öyle yapacağımMarketin müşteri hizmetleri vs şikayet edebileceğiniz bir birimi mutlaka vardır.şikayet edin öyle şey mi olur bırak baskasının penceresi kapısını kaldırıma bile atması görgüsüzlük. Çevreyi pisletmek. Ben de sigara içiyorum bazem dısarıda içiyorum izmaritimi çöp bulana kadar elimde taşıyorum yere atmıyım diye.
Aynen 3 harfli. Kesinlikle şikayet edeceğim.Ben de 3 harfli bir markette çalışan elemanla ilgili sorun yaşamıştım. (Sokağa çöp atmalarıyla ilgili) İnternetten bölge müdürlüğün numarasını buldum ve şikayette bulundum. Çok ilgilendiler ve sonrasında sorun çözüldü. Bence siz de şikayette bulunun direk bölge numarasından arayarak.
Vallahi onu çok düşündüm ve hala düşünüyorum ama ben güzelce konuşurken o agresif davrandı. Ters konuştu ve uzattı baya.Ben böyle durumlarda aman ekmeklerinden olmasınlar falan diye ses etmezdim eskiden. Ama bu işin suyu çıktı ekmeğine sahip çıkacak o da. Edebildiğim her yere şikayet ederdim, Allah biliyor ya uğraşırdım sonuna kadar.
SaygısızDaha da arsızlığa vurmasın sonra. Kül tablası elimde gezemem diyor. Pasaklı ne diyim?
Vallahi onu çok düşündüm ve hala düşünüyorum ama ben güzelce konuşurken o agresif davrandı. Ters konuştu ve uzattı baya.
Kesinlikle öyle yapayım. Hayır bi de üslubu çok kötüydü. Ben ılımlı konuştukça o ters konuştu. Fotoğraf aklıma gelmemişti, yarın çekerim.atılan izmarit ve etiketleri süpürmeyin ve mutlaka fotoğraflayın daha sonra da belediyeye şikayet edin, belediye yönetmeliği emir ve yasakları kapsamında çevreyi kirletmenin bir cezası vardır mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?