Marketteki kasiyerin üslubu

Tabikide şikayet edin.
Hem marketteki üstüne (genel merkezinide arayabilirsin) hemde belediyeye.

Bak sen yürek yemiş heralde uşagi var ya
Bende böyle bişey yaşadim markete bakan kadin sürekli ızmarit vb çöp atıyordu bende sınırlı biriyim gittim sertce sordum bu ne diye ters ters cevap vermeye başladi dükkanı dağıttım tüm rafları başına yıktım filan cinnet geçirdim resmen
Ben olacaktım onu orda nasıl yiyodum o bidaha o markette çalışmak şöyle dursun sokağından geçemezdi

şirket ana merkezine mail atın.

Vallahi nefret ettim, konuşulacak insan değil. Dediğiniz gibi yapayım. Çok teşekkür ederim.

İşte sesimi yükseltseydim belki böyle çıkışmazdı.Onu hakediyor.

yürek mi yemiş o. işten filan çıkarılmak istiyor galiba tazminat mı alacak ne. vesile olun bari de gitsin. işini kaybetmek istemeyen bir insan böyle şikayet edin beni banane diye konuşmaz. çirkefe bak hele. insan değiller valla.

Şimdi arkadaşların da önerisiyle genel merkezi aradım. İnşallah olumlu bir dönüş olur.

Arkadaşlar genel merkezi aradım. Aynen ilettim olanları ve kendi tavırlarını. Fotoğraf çekmedim henüz ama sonuç alamazsam onu da yaparım. Telefonda konuştuğum kişi çok güzel ilgilendi. Yaşadığınız bu durumdan dolayı üzgünüz dedi. İsmini falan sordu, hatta fiziksel olarak tarif edebilir misiniz dedi. Olabildiği kadar söyledim. En yakın zamanda gerekli uyarı yapılacak ve size de bilgi verilecektir dedi.

Gelişmeleri yazın buraya da lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…