- Konu Sahibi Huzurkokanmevsimler
-
İyi akşamlar arkadaşlar
Evimizin dibinde market var. Marketin arka kapısında sürekli sigara içip izmarit dolduruyorlar kapıyı. Her defasında kendi evimin önünü süpürürken onların kapısını da süpürüyorum ama etiketler ve özellikle baya izmarit var. Artık tiksiniyorum süpürürken. Bir sene gibi bir zamandır böyle. Geçen gün markete gittim alışveriş için. Ödeme yaparken gayet ılımlı bir şekilde arka kapıda sigara içilip penceremin dibine atıldığını, sürekli süpürmek zorunda kaldığımı söyledim. Kasiyerin söylediği'ben içiyorum ne olmuş, günde iki paket içiyorum, kimse karışamaz. Ben buranın müdürüyüm, bir sıkıntınız olursa bana söylemeyin, şikayet edin'gibi sözler sarfederek sert çıkıştı. Ve hala içip atmaya devam ediyor. Şikayet etsem sonuç alır mıyım? Ne yapabilirim?
şirket ana merkezine mail atın.İyi akşamlar arkadaşlar
Evimizin dibinde market var. Marketin arka kapısında sürekli sigara içip izmarit dolduruyorlar kapıyı. Her defasında kendi evimin önünü süpürürken onların kapısını da süpürüyorum ama etiketler ve özellikle baya izmarit var. Artık tiksiniyorum süpürürken. Bir sene gibi bir zamandır böyle. Geçen gün markete gittim alışveriş için. Ödeme yaparken gayet ılımlı bir şekilde arka kapıda sigara içilip penceremin dibine atıldığını, sürekli süpürmek zorunda kaldığımı söyledim. Kasiyerin söylediği'ben içiyorum ne olmuş, günde iki paket içiyorum, kimse karışamaz. Ben buranın müdürüyüm, bir sıkıntınız olursa bana söylemeyin, şikayet edin'gibi sözler sarfederek sert çıkıştı. Ve hala içip atmaya devam ediyor. Şikayet etsem sonuç alır mıyım? Ne yapabilirim?
Vallahi nefret ettim, konuşulacak insan değil. Dediğiniz gibi yapayım. Çok teşekkür ederim.Siz bu kişiyle daha fazla muhatap olmayın, çöpleri fotoğraflayın ki elinizde delil olsun, marketin genel merkezine il/ilçe/şubesini belirterek ki alışveriş fişlerinizde hangi şube olduğu yazar +belediyeye şikayette bulunun, insan olan çöpünü yere atmaz, marketin içi kadar dışı da temiz olmalı ama kime neyi anlatacaksınız, bunlar gibiler evlerinin temizliğiyle böbürlenip dışarıda pasaklı olanlardan çünkü benciller, kendileri ve evlerinden başka hiçbir şeyin temizliği görüntüsü önemli değildir, başkalarının alanlarına da saygıları yok, toplu yaşamdan bi’haberler, muhtemelen evinin balkonundan sokağa izmarit fırlatan, komşusunun penceresine balkonuna bir şeyler silkeleyen biridir zira kimler neler neler atıyor diye attığı çöpü savunacak kafada birinin profili olsa olsa böyle olur, başkaları sokak ortasına tuvaletini yapınca bu arkadaş da mı yapıyor?
Aynen onu da yapayım. Çok teşekkürler.şirket ana merkezine mail atın.
Tamam çok teşekkür ederim.marketın genel merkezini arayıp bilgi verirseniz gerekeni yaparlar isim soyisim verin muhakkak
Yok Bim değil. Diğer 3 harfli. Vallahi ismini açık yazmama gerek kalmamıştır sanırım.Eğer bim ise bu market çok ilgileniyorlar en ufak şikayette bile çözmeye çalışıyorlar diğerlerini bilemem.
İşte sesimi yükseltseydim belki böyle çıkışmazdı.Onu hakediyor.Bak sen yürek yemiş heralde uşagi var ya
Bende böyle bişey yaşadim markete bakan kadin sürekli ızmarit vb çöp atıyordu bende sınırlı biriyim gittim sertce sordum bu ne diye ters ters cevap vermeye başladi dükkanı dağıttım tüm rafları başına yıktım filan cinnet geçirdim resmen
Ben olacaktım onu orda nasıl yiyodum o bidaha o markette çalışmak şöyle dursun sokağından geçemezdi
Şimdi arkadaşların da önerisiyle genel merkezi aradım. İnşallah olumlu bir dönüş olur.yürek mi yemiş o. işten filan çıkarılmak istiyor galiba tazminat mı alacak ne. vesile olun bari de gitsin. işini kaybetmek istemeyen bir insan böyle şikayet edin beni banane diye konuşmaz. çirkefe bak hele. insan değiller valla.
Kapının girişinde içeride içiyor. Şikayet ettim sonuç alamazsam onu da yaparım.İçerken fotosunu çekin. Dışarda sigara içmek de yasak bildiğim kadarıyla. Belli yerler dışında. Terbiyesiz resmen
Arkadaşlar genel merkezi aradım. Aynen ilettim olanları ve kendi tavırlarını. Fotoğraf çekmedim henüz ama sonuç alamazsam onu da yaparım. Telefonda konuştuğum kişi çok güzel ilgilendi. Yaşadığınız bu durumdan dolayı üzgünüz dedi. İsmini falan sordu, hatta fiziksel olarak tarif edebiri misiniz dedi. Olabildiği kadar söyledim. En yakın zamanda gerekli uyarı yapılacak ve size de bilgi verilecektir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?