Marketteki kız cocugu ve gozlemlerim

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Merhaba hanımlar markette sebze bölümünde alışveriş yapiyorken böyle uzun boylu 11-12 yaşlarında uzun boylu oldukça zayıf bir kız çocuğu pırasa nerde diye bakiniyordu.sonra orada sebzeleri tartan adama pırasayı soruyorken adam kızcağızın omzunu oksamaya başladı.Kolunun üzerini iyice sivazlayarak annene tekrar sor oldumu filan diye biseyler soyluyordu.Kızlar o an eğer biraz daha dokunmaya devam etseydi müdahale edicektim ama çok ofkelendim.Omzuna dokunurken birde kızın bacaklarına baktı.ya anlayamadım acaba o çalışan kişi akrabasimiydi bı yakinimiydi yoksa sapikmiydi çözemedim.kiz tam giderken o adam senin tanıdığın birimi,vücuduna kimsenin dokunmasina izin verme diye ogutte bulunacaktim.kiz okadar hızlı gittiki bakakaldim.o iğrenç gorevliyede bı bakış attım pislik.kizin omzunu oksarken kizcagizda hiç yanlış anlamiyor,seviyor beni çocuk olarak filan diyemi düşünüyor anlamadim.cok canım sıkıldı kızlar ya.bunu yapan küçücük kızın kıyafetini inceleyen adi adamda 30-35 yaşlarındaydı.ne olur çocuklarınıza dikkat edin.Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Son düzenleme:
Artik ailelere cok is dusuyor.ne yazikki artik cocuklarimizi istedigimiz gibi giydirip disari cikaramayacagiz.ve yanliz salmayacagiz benim 4 yasinda kizim var bayramlar haricinde elbise giydirip disari cikarmiyorum mesela.cok kotu gunlerdeyiz allah butun cocuklari korusun

Şikayet edin dicem de cinsel istismar şikayete bağlı bi suç.. çocuk ve ailesi bulunabilir mi bilmiyorum.. onların şikayet etmesi şart.. bence market sahibiyle görüşün, bu çalışanınız yüzünden başınız ağrıyabilir, şu gün şu tarihte böyle bi olaya şahit oldum kamera kayıtlarına bakın siz de inceleyin diyin.. onlar da aynı kanaatteyse çocuğun ailesine ulaşılmaya çalışılsın, gerçi bu süreç şu an için hiçbir şey anlamamış bi çocuğu yıpratır bence.. ama bu adam dediğiniz gibi sapıkça yaklaştıysa kıza başka çocuklara da zarar veremesin ya.. çok kötü bi durum.. ama market sahiniyle görüşün, hiç yoktan işten atılması da onun için bi yaptırım sonuçta..

Ya bi de geçende ben otobüste denk geldim bi kadın çocuğuyla otobüse bindi yaşlı adamın biri yer vermek istedi kadın kabul etmedi. Sonra adam çocuğu ver bari dedi
3-4 yaşında bi kız. Sonra kadın çocuğu adamın kucağına verdi adam kucağına aldı çocuğu kadın nasıl bu kadar rahat davranabildi anlamıyorum ve inene kadar saatlerce çocuk adamın kucağında oturdu hatta uyudu. Devir iyi niyet devri değil herkesin aklını başına toplaması Laz'ım baksana küçücük çocuğun bacaklarına baktı diyorsun haysiyetsizler !

Bir gün metrobuste gidiyorum. 2-3 kadın bir sürü de çocuk bindi. Çok kalabalık da değil hani. Ama kadınlar konuşmaya dalıp çok ilerlemedigı için çocuklar kapı ağzında kaldılar. Boylarına uygun tutunacak bir yer yok. Zaten çocuklarda kendi aralarında konuşmaya dalmış. Çocuklardan biri sırtını bir adama vermiş resmen adama dayanmış öyle gidiyor. Önce adam çocuğun babası sandım öyle temas var yani. Sonra dayanamadım çocuğa sordum baban mı diye. Çocuk arkaya bakıp yooo dedim dedim gel yer var niye dibinde duruyorsun o zaman. Adamin bence suçu yoktu. Resmen çocuk dayanmıştı. Tabi o sırada bunu fark edememiştim. Ben açıkça çocugu çekince ereksiyon olmuş adam bekliyordum. Neyse adam anladı tabi. Çok bozuldu. Ama yapacak bir şey yok. Sen koca adamsın hadi çocuk fark etmedi sen niye çocuğun senin kucağına dayanmasına müsaade ediyorsun. Yan dön arkanı dön ya da çocuğum ileri git de yani. Neyse ben adama da kızdım orada döndüm kadınlar da kızdım. Anlamadılar bile doğru dürüst. Neyse diyeceğim biz çok takıyoruz ama milletin umrumda değil böyle şeyler.

Konudaki şort aşağı omuz açık askılı yukarı vb detayları çözemedim. Konu gerçekse ne yapalım, 5 yaşındaki çocukları çarşafa mı sokalım? Taciz gibi bir konuyu anlatırken bile açık giyinmeyin açık giyinmeyin mesajı vermezseniz ölürsünüz.

Konu feyk geldi bana anlatılış biçimi bir garip. Haydi bunu da geçtim adamın biri bir çocuğu gündüz gündüz markette ellesin kimse bir şey demesin?? Süphanallah kardeş ibretlik bir paylaşım tadında uydurma bir hikaye gibi geldi.

Eee konu sahibesi burda gözyaşları dökeceğinize müdahele etseydiniz, dur deseydiniz, polis çağırsaydınız, market müdürünü çağırsaydınız???

Son düzenleme:
Hala boyle bilincsiz anneler varsa vah ki ne vah!! Yazik cocuklarina

Mutlaka marketin Halkla İlişkiler veya Müşteri İletişim bölümüne durumu detaylı olarak bildiriniz. Market yetkilileri sizin şikayetiniz veya benzer ekstra şikayetler de olursa bir yaptırımda bulunur.

Öte yandan, kızın kendisi durumu fark etmediyse eğer, ayak üstü bir yabancının tedirgin bir sesle yaptığı "vücuduna kimseyi dokundurma" gibi aileden eğitimini almadığı aşırı hassas bir konudaki uyarısı kızda büyük bir travmaya yol açabilirdi, adamın dokunuşunu değil ama yabancının uyardığı o anı unutamayabilirdi. Neyse ki uzaklaşmış.

Bir de herşeye şikayet edin polis çağırın mağaza müdürünü çağırın diyorsunuz iyi tamam haklısınız ama bazı şeyler ispata geçmeyince kimsenin umrumda olmuyor. Türkiye de yaşıyoruz ve bazı yaptırımlar Yok.
Bir şeylere birilerinin dur demesi için birilerinin ölmesi mi gerekiyor ? Evet maalesef ki böyle oluyor. Çok konuda çok yere şikayette bulunmuş fazlasıyla toplumsal konularda hassas ve duyarlı bi insanım ama olmuyor arkadaşlar...

Burda en büyük ceza toplum baskısı oluşturmak bu durumlarda o kişileri o an rezil etmek şikayetten daha mantıklı
Polis gelecek diyecek ki ispat et adam küçük çocuk sevdim benim de çocuğum torunum var deyip işin içinden çıkacak

Bakış atmakla olmuyo o iş. Müdahale edecektiniz. O adamı orada yerin dibine sokacaktınız. Toplum olarak en hassas olduğumuz konulardan biri bu. Göz göre göre nasıl sessiz kalabildiniz anlamadım..
tam da yazmak iatedigim. susmayin. denk gelirseniz gelirsek susmayalm. ulu orta yerlerde hak gorur oldu sapiklar bu isleri. o kiz cocugu farknda degilse siz farkindaydiniz.

Kesinlikle katiliyorum
Market kameralarla dolu,mudure bir sikayete bakardi konu. Gereksiz kiyafet detayi anlatilmasindaki amac farkli gibi geldi bana da insallah yaniliyoruzdur miss

Keşke müdahele etseydiniz. Ben olsam adamı azarlardım.

Sapikca degikdi marketlerde her yer kamera dolu arti kalabalik ortam ya tabidiktir ya da gercekten sevmek amaclidir sapiklik oldugunu sanmiyorum

Niçin konu fake geldi derdim yokta gece gece fake nasıl konu açarım onumu düşüneyim..Her konuya da şu fake gibi geldi diye inanmak istememe halı moda oldu.ozamn cevap yazmayın.kziin giyim tarzının tasvirini yapmamın sebebi konuyu daha iyi anlayın diye.cocugu çarşafa sokun mesajını almaniza şaşırdım.Oturmuş agliyorda değilim çok kısa sürdü olay sadece ne yapacağımı bilemedim.şaskinim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…