Hala boyle bilincsiz anneler varsa vah ki ne vah!! Yazik cocuklarinaYa bi de geçende ben otobüste denk geldim bi kadın çocuğuyla otobüse bindi yaşlı adamın biri yer vermek istedi kadın kabul etmedi. Sonra adam çocuğu ver bari dedi
3-4 yaşında bi kız. Sonra kadın çocuğu adamın kucağına verdi adam kucağına aldı çocuğu kadın nasıl bu kadar rahat davranabildi anlamıyorum ve inene kadar saatlerce çocuk adamın kucağında oturdu hatta uyudu. Devir iyi niyet devri değil herkesin aklını başına toplaması Laz'ım baksana küçücük çocuğun bacaklarına baktı diyorsun haysiyetsizler !
tam da yazmak iatedigim. susmayin. denk gelirseniz gelirsek susmayalm. ulu orta yerlerde hak gorur oldu sapiklar bu isleri. o kiz cocugu farknda degilse siz farkindaydiniz.Bakış atmakla olmuyo o iş. Müdahale edecektiniz. O adamı orada yerin dibine sokacaktınız. Toplum olarak en hassas olduğumuz konulardan biri bu. Göz göre göre nasıl sessiz kalabildiniz anlamadım..
Kesinlikle katiliyorumKonudaki şort aşağı omuz açık askılı yukarı vb detayları çözemedim. Konu gerçekse ne yapalım, 5 yaşındaki çocukları çarşafa mı sokalım? Taciz gibi bir konuyu anlatırken bile açık giyinmeyin açık giyinmeyin mesajı vermezseniz ölürsünüz.
Konu feyk geldi bana anlatılış biçimi bir garip. Haydi bunu da geçtim adamın biri bir çocuğu gündüz gündüz markette ellesin kimse bir şey demesin?? Süphanallah kardeş ibretlik bir paylaşım tadında uydurma bir hikaye gibi geldi.
Eee konu sahibesi burda gözyaşları dökeceğinize müdahele etseydiniz, dur deseydiniz, polis çağırsaydınız, market müdürünü çağırsaydınız???
Keşke müdahele etseydiniz. Ben olsam adamı azarlardım.Merhaba hanımlar markette sebze bölümünde alışveriş yapiyorken böyle uzun boylu 11-12 yaşlarında askılı bir badisi şortu olan oldukça zayıf bir kız çocuğu pırasa nerde diye bakiniyordu.sonra orada sebzeleri tartan adama pırasayı soruyorken adam kızcağızın omzunu oksamaya başladı.Kolunun üzerini iyice sivazlayarak annene tekrar sor oldumu filan diye biseyler soyluyordu.Kızlar o an eğer biraz daha dokunmaya devam etseydi müdahale edicektim ama çok ofkelendim.Omzuna dokunurken birde kızın bacaklarına baktı.ya anlayamadım acaba o çalışan kişi akrabasimiydi bı yakinimiydi yoksa sapikmiydi çözemedim.kiz tam giderken o adam senin tanıdığın birimi,vücuduna kimsenin dokunmasina izin verme diye ogutte bulunacaktim.kiz okadar hızlı gittiki bakakaldim.o iğrenç gorevliyede bı bakış attım pislik.kizin omzunu oksarken kizcagizda hiç yanlış anlamiyor,seviyor beni çocuk olarak filan diyemi düşünüyor anlamadim.cok canım sıkıldı kızlar ya.bunu yapan küçücük kızın sortunu inceleyen adı adamda 30-35 yaşlarındaydı.ne olur çocuklarınıza dikkat edin.Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Niçin konu fake geldi derdim yokta gece gece fake nasıl konu açarım onumu düşüneyim..Her konuya da şu fake gibi geldi diye inanmak istememe halı moda oldu.ozamn cevap yazmayın.kziin giyim tarzının tasvirini yapmamın sebebi konuyu daha iyi anlayın diye.cocugu çarşafa sokun mesajını almaniza şaşırdım.Oturmuş agliyorda değilim çok kısa sürdü olay sadece ne yapacağımı bilemedim.şaskinim.Konudaki şort aşağı omuz açık askılı yukarı vb detayları çözemedim. Konu gerçekse ne yapalım, 5 yaşındaki çocukları çarşafa mı sokalım? Taciz gibi bir konuyu anlatırken bile açık giyinmeyin açık giyinmeyin mesajı vermezseniz ölürsünüz.
Konu feyk geldi bana anlatılış biçimi bir garip. Haydi bunu da geçtim adamın biri bir çocuğu gündüz gündüz markette ellesin kimse bir şey demesin?? Süphanallah kardeş ibretlik bir paylaşım tadında uydurma bir hikaye gibi geldi.
Eee konu sahibesi burda gözyaşları dökeceğinize müdahele etseydiniz, dur deseydiniz, polis çağırsaydınız, market müdürünü çağırsaydınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?