Marketteki kız cocugu ve gozlemlerim

Ya o an orda mudahale edecektiniz bir iki bagrsaniz zaten korkardi. Burda simdi duyarli duyarli takilmanij kimseye faydasi yok.

11 yaşındaki çocuk iyi -kötu dokunuş nedir bilir ama utanir vs diyemez bazıları... sonuçta omuzunu oksama vs bunlar normal değil o an onu cesaretlendirebilirdiniz... herşeyin farkındadır o cocuk ve korkmuştr.. ben sizin yerinizde olsam market müdürüyle konusurdum varsa o acida kamera görüntüleri bakarlar olay anlaşılır

ne zaman taciz tecavüz olsa konu kıyafete geliyor tiksiniyorum artık.

istediğiniz gibi giyinin yahu çocuklarınızı da giydirin. her taraf sağık solu diye çarşafa mı girelim. kundaktaki bebeğe hallenen var damacanaya bile hallenen var neyin kafası bu.
tacizi tecavüzü engellemenin yolu ya da bbunların sebbei daha kapalı giyinmek değil. anlayın artık bunu.

Benim komşumun kızının başına benzer bir şey geldi. Kızı bir esnaf kucağına aldı. Çok rahatsız oldum. Kız çok küçük sayılmaz. 10 yaşında falan. Kızı hemen çağırdım. Ailesine de şikayet eder gibi değil de muhabbet arasında söyledim. Ne olur olmaz gözleri açık olsun diye.

Siz niye durup olanı seyrettiniz niye müdahale etmediniz
Hanımefendi olay okadar kısa surduki kıza yakininmi diye sormaya bile fırsatım olmadı inanın.sanki 20 dk sürdürdü de öyle oturup seyrettim muamelesi yapiliyor gercekten

Ya o an orda mudahale edecektiniz bir iki bagrsaniz zaten korkardi. Burda simdi duyarli duyarli takilmanij kimseye faydasi yok.
Hanımefendi yakını babası amcası dayısı filan diye düşündüm önce.nezamn kız uzaklaşırken arkasından inceleyerek baktı o an yakını olmadığını anladım.

Kiz anlamamistir kucukken benim basimada taciz olayi geldi ve ben daha 2 sene once falan anladmm tacize ugradigimi cunku o yasta tacizin ne oldugunu bilmiyorsunuz. Allah boyle pisliklerden korusun bizi.

Boyle durumlarda anında tepki vermek lazim ama bazen tepki vermeye cekiniyor insan çünkü otobüste otururken bir gün adamın biri omzuma sürtünmeye başladı orasiyla tepki verince adam üzerime yürüdü hakaret etti çokmu ateşin var deyip pencereleri açtı ve otobüsteki kimse ses etmedi sanki adami ben taciz ettim

O pislige keşke ne yaptiginin farkinda oldugunuzu hissettirseydiniz
Ne biliyim bir bakis ya da laf atarak
Cok kotu oluyorum boyle seyleri duydukca
Dibimizdeler hayatimizin icindeler ve lanet olsun ki her yerdeler
Allahim sen evlatlarimizi koru

Ben artık yolda kendinden küçük bı kızı seven adam gördüğümde kızın tavırları cekingense babası olduğundan çok onu rahatsız eden bı sapik ihtimaline yoğunluk veriyorum istemeden. Çünkü dünya öyle bir hal aldı ki.. zamanında beni yanından ayirmadigin için çok kızdığım anneciğim, öyle hakliymissin ki. Çocuğuma senden daha fazla kural koymaktan korkuyorum..

Nedir bu toplumca dokunma merakimiz ya anlamiyorum,tanidik olsun olmasin,iyi niyet olsun olmasin elle temasi cok seviyoruz.

Bunda illa kotu niyetli olunmasi sapikca olunmasi gerekmiyor kimsenin bedenine dokunmaya kimsenin hakki yok en sinir oldugum sey.

Ogretmen oldugum halde ogrencilere yakin temastan kaciniyorum sarilip opme yok zaten ama bas oksamayi bile yapmiyorum ogrencilerim kucuk oldugu halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…