Slm marmara üni. aşılama yaptıran varmı kızlar ben pko hastasıyım yumurtlamam olmuyordu ama tedavi ile düzeldi eşimde varikosel ameliyati oldu fakat ameliyat sonrası sayı çok düştü ml 19milyon iken 2milyon'a düştü benim dr yeterli dedi fakat bunun sadece 1milyonu hareketli nette baktım ve 5milyon dan az ise direkt tüp bebek diyor. Bu hastanede hangi dr'u tavsiye edersiniz ve ne zaman gitmek gerekiyor ne istiyorlar şimdi ki dr iyi fakat haftada birgün çalışıyor ve aşılama günü hastanede olmaya bilir birde nasıl ilerliyor süreç kaç günde bir kontrole çağırıyorlar. Birde ben daha önce hsg çekinmedim bunu çekilmek şart mi?Çok ağrı olduğunu duydum korkuyorum. Son sorum maliyet ne kadar tuttu?
selam Esra. ben marmara üniv. hast. çok yakın oturuyorum. mayıs ayında başka özel hastanede tüp denedim olmadı. ekim gbi marmaraya gidip bi kontrol olayım sebep neymiş diye infertilite bölümüne randevu aldım. gittim dosya açtılar ve aşılama yapalım dediler. tabi birçok tahlilim vardı elimde ama hsg ve eşimin yıkamalı tahlili eksikti şuan onları da tamamladım adet olmayı bekliyorum.. ssk var bende ama ilaçları karsılamıyor. hastane aşılama için 200-300 tl. dedi ama bakalım.
hsg istiyorlar. o hastanede yok başka yerde çektirip götürüyorsun. ben nene hatunda 230 tl ye çektirdim.
maddi yönden tekrar tüp yaptıramayacağım için mantıklı geldi bana ve deneyecem.
canım tavfik yoldemir ile başladım. ilk randevuma gittim ama araştırma hast. oldugu için sanırım çok inceliyolar. tüp tedavisi oldugum halde
elimde rahim filmi yoktu. onu istediler araya bayram filan girdi derken eşmin yıkamalı testi filan bu ay tahlilleri tamamlayabildim ve dün adet oldm. salı günu randevu aldım. bakalım nasıl ilerleyecek ama üniv. hastanelerinde şöyle oluyo. gittiginde asistanları oluyo tüm muayene tahlil filan , tedavi sürecci ve uygulamalarına hoca karar verip yönlendiriyo diye biliyorum. esra da sormuş burayı ama nikinin altına bakarsan sanırım hamile . acaba marmarada mı kaldı hamile :)
ee şimdi nerede ne yapıyosun. Marmara üniv. hast. Pendik kaynarcada biliyorsun değil mi? daha önce başka yerdeymiş. şuan bana çok yakın. kaynarcada oturuyorum ben. sadece çalıştıgım için işi aksatma konusunda belki sıkıntı yaşarım. ama olsun deger. sonu iyi olsun da.
nasip artık canım. bakalım Allah'ım ol dediyse inşallah burda da aşılama ile de olur. napalım.
ne güzel iki tane yavrum var o duyguyu yaşamışsın şimdide yaşarsın inşaAllah.. ya sürekli içmek gerekiyo heralde içerken iyi bırakıyosn yine gecikmeler... hayırlısı olsun hepimz için.. tüp bebeği nerde yaptırmıştın ne kadara geldiAllah daha fazla aratmasın canım. insallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.
ben 38 yasındayım. 2,5 yıllık evliyim.tabi önceki evliliğimden 2 oğlum var.yanımdalar.
ama şimdi eşimin hiç çocugu yok. benim sıkıntımda o zaten. hani onunda baba olma hakkı var. çabalarım onun için.
bende sıkıntı yaşla ilgilide olarak rezerv azlıgı. doktorlar hep şans verdi bana. daha önce çocugum oldugu için. kendiliğindende kalabilirsin dediler ama
ben sıkıntı yaptıkca olmuyo. yaş geciyo.. 2011 yazzında kendiliğinden hamile kaldım. 2 aylıkken 5 gün önce gittiğim kontrolde herşey yolundayken,5gün sonra leke ve kasık agrıısyla gittiğim doktor kalbi atmadıgını söyledi ve 3-4 hastane gezip ikna olduktan sonra kürtaj oldum.ozaman içime daha çok bebek arzusu ve acısı işledi.3-5 ay hamile kalamayınca 2012 başlarında doktorlara gitmeye başladım. rezerv azlıgı ama kendiliğindende kalabilirsin. vakit kaybetmek istemiyorrsan tüp yapalım dediler.hastane, doktor arastırmasından sonra en uygunu diye medicineye karar verdim yaptırdım ve olmadı.maddi manevi sarstı tabi. bir yaz boyu ben kalırım die beklerken yiye hamile kalamadım ve sorun neki diye marmaraya gittim. özele gidecek durumum yok tabiordada aşılama yapalım dediler ve aşılama maceram başlamış oldu. dün kontrolum vardı.buay başlayacaktık ama benm adet hafta sonuna geldi dünde bittiği için aşılama tedavisi Şubata kaldı :)
hakkımızda hayırlısı olsun cnaım. bitkisel desteklere inanıyorum. en azından yıllardır hep gec gelen adetim an azından düznli hatta 3-4 gün erken geliyo. aslanpencesi, hayıt ve civanperçemi destek al derim :)
oooo.. bana birde kilo verde gel derlerse yandık.. 3-4 aydır aşılamaya başlayamadık gitti ya... tüpe bile hemen başlayabilmiştim.
qusel Arkadasım hem evime yakın diye hemde en hesaplısı diye MEdicine ye yaptırmıştım. ama nasip olmadı..
2800 tüp bebek tedavisi. + ilaçlar tutmuştu canım..
oooo.. bana birde kilo verde gel derlerse yandık.. 3-4 aydır aşılamaya başlayamadık gitti ya... tüpe bile hemen başlayabilmiştim.
qusel Arkadasım hem evime yakın diye hemde en hesaplısı diye MEdicine ye yaptırmıştım. ama nasip olmadı..
2800 tüp bebek tedavisi. + ilaçlar tutmuştu canım..
valla canım bana oyle dedıler sen kac kılosun cokmu benım gıbı
canım sen kaç kilosun ki :) valla sana göre çokmuyum azmı bilemiyorum. benim sadece göbek ve yanlarım var :) kilo olarak 74 kiloyum
ama fazla göstermiyorum sanırım.
sen kaç :)
bu hastane dışarıya rapor veriyormu peki,?selam Esra. ben marmara üniv. hast. çok yakın oturuyorum. mayıs ayında başka özel hastanede tüp denedim olmadı. ekim gbi marmaraya gidip bi kontrol olayım sebep neymiş diye infertilite bölümüne randevu aldım. gittim dosya açtılar ve aşılama yapalım dediler. tabi birçok tahlilim vardı elimde ama hsg ve eşimin yıkamalı tahlili eksikti şuan onları da tamamladım adet olmayı bekliyorum.. ssk var bende ama ilaçları karsılamıyor. hastane aşılama için 200-300 tl. dedi ama bakalım.
hsg istiyorlar. o hastanede yok başka yerde çektirip götürüyorsun. ben nene hatunda 230 tl ye çektirdim.
maddi yönden tekrar tüp yaptıramayacağım için mantıklı geldi bana ve deneyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?