Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
marmaris fethiye ve bodrumda uygun güzel bi otel bilen var mı?
bu sene tatile bodrum fethiye yada marmarise gidelim dedik ama otel seçiminde kararsız kaldım yardım edin kızlar ya gidipte kaldığı otelden memnun olanlar yardımcı olabilirler mi?
Canimmm biz balayi icin Fethiye Lykia botanika ya gitmistik harika harika harika. .............
Bu yil ikinci defa gitmek istedim ama esik farkli yere gidelim dedi....
bu sene tatile bodrum fethiye yada marmarise gidelim dedik ama otel seçiminde kararsız kaldım yardım edin kızlar ya gidipte kaldığı otelden memnun olanlar yardımcı olabilirler mi?
Bende fethiye kilim oteli tavsiye ederim. Geçen yaz gitmiştik. Çok temiz bir yerdi biz çok memnun kaldık. Fiyat olarakta bir çok otele göre çok makuldu
marmaris içmelere gitmiştik iki sene önce nişanlımla memnun kalmıştık blue rainbow diye bi otel, temiz, yemekler iyi, sakin, denizi güzeldi. çok lüks bi yer değildi ama benim için güzel bi anı olarak kaldı. internetten aratıp bakabilirsin. biz 2 kişi, 800 tl falan vermiştik galiba 5 geceydi herşey dahil ya 4- ya 3 yıldızlı