merhaba hepimiz için hayırlısı olur inşş..beklemek ne zor ya benim8.günüm artık daha kaç gün bekleyeceğim test için
kanda da iki hafta sonra mı yapılmalı testi burda daha 11. ve 12.günlerde kanda sonucu öğrenenlerde var bian önce öğrenmek için sabırsızlanıyorum hatamı yapıyorum bilemiyorum kii
bende okudum kanda 12 . 13 . gunde ögrenenler var sabir et bence ya görunmezsse hayal kirikligi yasamakdan iyidir insallah olumlu sonuc alirsin ama:))
evet elimden geldiği kadar beklemeye çalışıcam inş becerebilirim.inşş hepimiz olumlu sonuç alırız siz neden aşılama yaptırıyorsunuz
benimde esimde sper sorunu var canim onun icin...
slm kızlar bende ayın 8 inde yaptım ikinci aşılamamı üç ay öncesinde de tüp bebek yapmıştım tutmadı bakalım artık
valla benim hikayem uzun ve değişik evet tedavime aşılamayla başladım sonra tüp bebek ve şimdi yine aşılama..ben iki buçuk yıldır evliyim bu zaman içinde hep bebek istedik ama nasip olmadı ben fazla beklemeden beşinci ayımda doktora gittim.herşey normal görünüyordu başta..bir yıl boyunca iş bilmez doktorların elinde mahfoldum diyebilirim..her biri ayrı telden çalıyordu..geçen sene rahim filmi çektim bana tüplerimin tıkalı olduğu söylendi..başka doktora gösterdiğimde hiçbir şey olmadığını doktorun yanıldığını söyledi..bende emin olabilmek için tekrrar rahim filmi çektim..hemde o acıyı bile bile..neyse ki temiz çıktı...ondan öncede eşimin spermi sorunu çıktı.o da 3 aydır kullandığımız ilaç ve yedirdiğim besinler sayesinde normale döndü..bizde durum böyleyken (spermlerin durumu heran değişebilir ilaçla düzelme olduğu için)değerlendirelim dedik çünkü herşey normal şimdi olmaması için bir problem kalmadı...merhaba sen benden 1gün sonra yaptırmışsın.aynı zamanlarda alıcaz haberi yani..inşş hayırlı olur ikimiz içinde..önce tüp bebek sonra aşılamamı yaptırdınız yani tam anlamadım,sorun neydi sizde
Hayirli ugurlu olsun bende dün yaptirdim insallah hepimizinki tutar
merrhabalar bende pco hastasıyım 3 ay ilaç kullandım yumurtlama ıçın ama olmadı artık aşılama deniyeceğiz tahmınıme göre cumartesı falan aşılamam olucak ama korkuyorum nedense ilk kez denicez aşılamadan sonraki süreç nasıl oluyor bilgi verir misiniz tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?