Aşılama mart 2011 de aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nil_alp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
762
86
98
mart ayında aşılama yaptııranlar tecrübelerimizi yaşadıklarımızı burada paylaşalım.

öncelikle ben kendimden bahsedeyim.1.5 yıldır bebek istiyoruz.eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var .3ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama değerleri düzelmedi.
7 martta ilk aşılamamı yaptırdım.bugün 7.günüm beklemedeyim şuanda..

slm kızlar öncelikle aşılamanız hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsınız benimde 2. aşılamam yapılacak büyük ihtimalle haftaya hayırlısı olsun allahım gönlümüze göre versin...

merhaba hepimiz için hayırlısı olur inşş..beklemek ne zor ya benim8.günüm artık daha kaç gün bekleyeceğim test için

merhaba hepimiz için hayırlısı olur inşş..beklemek ne zor ya benim8.günüm artık daha kaç gün bekleyeceğim test için

slm ..asilamadan iki hafta sonra yapabilirsin ancak daha erken yaparsan belli olmaz hatta bazilarininki daha fazla gecince belli oluyormus idrarda yani

kanda da iki hafta sonra mı yapılmalı testi burda daha 11. ve 12.günlerde kanda sonucu öğrenenlerde var bian önce öğrenmek için sabırsızlanıyorum hatamı yapıyorum bilemiyorum kii

kanda da iki hafta sonra mı yapılmalı testi burda daha 11. ve 12.günlerde kanda sonucu öğrenenlerde var bian önce öğrenmek için sabırsızlanıyorum hatamı yapıyorum bilemiyorum kii

bende okudum kanda 12 . 13 . gunde ögrenenler var sabir et bence ya görunmezsse hayal kirikligi yasamakdan iyidir insallah olumlu sonuc alirsin ama:))

bende okudum kanda 12 . 13 . gunde ögrenenler var sabir et bence ya görunmezsse hayal kirikligi yasamakdan iyidir insallah olumlu sonuc alirsin ama:))

evet elimden geldiği kadar beklemeye çalışıcam inş becerebilirim.inşş hepimiz olumlu sonuç alırız siz neden aşılama yaptırıyorsunuz

slm kızlar bende ayın 8 inde yaptım ikinci aşılamamı üç ay öncesinde de tüp bebek yapmıştım tutmadı bakalım artık

merhaba sen benden 1gün sonra yaptırmışsın.aynı zamanlarda alıcaz haberi yani..inşş hayırlı olur ikimiz içinde..önce tüp bebek sonra aşılamamı yaptırdınız yani tam anlamadım,sorun neydi sizde

valla benim hikayem uzun ve değişik evet tedavime aşılamayla başladım sonra tüp bebek ve şimdi yine aşılama..ben iki buçuk yıldır evliyim bu zaman içinde hep bebek istedik ama nasip olmadı ben fazla beklemeden beşinci ayımda doktora gittim.herşey normal görünüyordu başta..bir yıl boyunca iş bilmez doktorların elinde mahfoldum diyebilirim..her biri ayrı telden çalıyordu..geçen sene rahim filmi çektim bana tüplerimin tıkalı olduğu söylendi..başka doktora gösterdiğimde hiçbir şey olmadığını doktorun yanıldığını söyledi..bende emin olabilmek için tekrrar rahim filmi çektim..hemde o acıyı bile bile..neyse ki temiz çıktı...ondan öncede eşimin spermi sorunu çıktı.o da 3 aydır kullandığımız ilaç ve yedirdiğim besinler sayesinde normale döndü..bizde durum böyleyken (spermlerin durumu heran değişebilir ilaçla düzelme olduğu için)değerlendirelim dedik çünkü herşey normal şimdi olmaması için bir problem kalmadı...
canım sen benden erken alacaksın haberi inşallah seninle yüzümüz güler umut olur..ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Günaydın kızlar,
Benim aşılama tarihim 5 Mart, sonuç için doktorum 20 Mart'ı beklememi söyledi. Adet tarihim 18 Mart. Yani bugün aşılamamın 11. günü.
Kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor. Göğüslerimde hassasiyet yok. Ama hafif dolgunlaşma hissetmeye başladım. Belirtilerim adet belirtileri gibi sadece kasıklarımda bazen farklı bir ağrı hissediyorum. Sanki batma gibi. Ama iyiye yoramıyorum yinede.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, cennet kokulularımızı bizlere bağışlasın.
Dua ile...

Son düzenleme:
selam kızlar bende yaklaşık bir yıldır girmiyordum. ben 2006 mayıs ayında evlendim yaklaşık 5 yıllık evliyim. 1 düşük kürtajlı ikitane de kendi kendine gelişmeden düşüğüm oldu. 3 düşük yaşadım anlıcanız 2007 mart ayı 2009 aralık 2010 mart ayı oldu be vir yıldır hamile kalamadım. ve yarında benim aşılamam olucak bakalım ilk aşılamam allahtan hayırlısı ne diyeyim. aşılama yaptıranlar düşük yapanlar varmı daha önce

Hayirli ugurlu olsun bende dün yaptirdim insallah hepimizinki tutar

merrhabalar bende pco hastasıyım 3 ay ilaç kullandım yumurtlama ıçın ama olmadı artık aşılama deniyeceğiz tahmınıme göre cumartesı falan aşılamam olucak ama korkuyorum nedense ilk kez denicez aşılamadan sonraki süreç nasıl oluyor bilgi verir misiniz tşk

asilamadan sonraki surec cok SIKICI bir sürec yyapacak bisey yok duadan ve dinlenmeden baska rahat olmak gerekiyor

merhaba arkadaşlar benim ablamda mart'ın 5 inde aşılama yaptırdı çok heyecanlıyım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

artık aşılamadaki 10.güne girdim...belirti olarak göğüslerimde aşırı sertlik hassasiyet kasıklarımda ve belimde ağrı ve sık idrara çıkma hissediyorum...12.günde test yaptırıcam bakalım ne çıkıcak heyecanla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…