sağol canımmm iyi dileklerin için inşallah seninde kucağına almayı nasip etsin allahım...zaten hiç belirtim yok benim bişeyde hissetmiyorumm..senin kaç yumurtan oldu benim yumurtam tekti
negatif negatiff 2.asilama maleseffffffff
bende 1. aşılamanın sonucunu dün öğrendim 0,04 ama regli olmadım 2. aşılama için çağırdı doktor , biraz anlatırmısınız 2. farklı mı yoksa.
hayir ikinci asilamam da ayniydi farkli bir islem uygulanmaditek fark ilkinde 8 gün vurulmustum igne ikinci sinde ise 10 gün o senin yumurta durumuna bagli yoksa farkli olan hic bir sey yok
teşekkürler benim moralim çok bozuldu henüz regli bile olmadım , peki sorun sende miydi eşinde miydi, ben tutmamasını hala anlamış değilim değerler ve yumurtalar çok güzel iken olumsuz sonuç almam beni yıktı bugünde karnım ağırıyo yumurtalarım arada sancı saplanıyo, benim 7-8 yumurta vardı 17-14,5-19,9,5 , vs çaplarında ama olmadı .
merhaba arkadaşlar ben dayanamadım testi bugun yaptırdım ve olumsuz maalesef 2. aşılamamda tutmadı her defasında cok yıkılıyorum hayal kırıklıgına ugramak cok zormuş meger bu defa savasıcak gucumde kalmadı doktorum adet olunca gel dedi neyapacagımıda bilmiyorum üstelik bizim hiç bir problemimiz yokken tutmuyo evliligimizin 5. yılı bitti sadece 2 tane düşük oldu onlara bile şukrediyorum artık allahım bizim için her zaman hayırlısını nasib et ne olur gec olsun ama saglıklı olsun...
daha henuz adet olmadiysan neden morelini bozuyorusun bekle insallah hayirli haber verirsin bende sorun yoktu canim esimin sperminde hareketlilikde yavas lik vardi ama asiri kötu degil yinede demislerdi olmadiimi olmuyo iste neden sizyerede olmaya bilior taktir ALLAHDAN duadan baska bir caremiz yok biz elimden geleni yapalimda..
ben 2. Aşılamaya başladım yarın olacam bakalım bu nasıl sonuçlanacak inş güzel haberler alırım .
kızlar bari siz cevap verin, aşılama olacağım, devlet memuruyum, devlet karşılıyor mu?
Canım benim ben devlet hastanesınde yaptırdım. ilaç parası verıyorsun oda 500 550 civarı tutuyor. veeee ilk deneme iğneden sonra normal ilişki ile hamileyimmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
allah tamamına erdirsin canım hangi iğneyi günde kaç doz kullandın kaçyumurtan olmuştu hangi şehirdesin bilgi verirmisin
hayirli olsun asilaman insallah tutmusur neden test yaptirmiyorsunki kafanda soru isareti kalmaz ben asilamalarimda erken adet olmadim tam zamaninda oldum herkezde ayni olacak diye birsey yok arkadasim hayirlisi olsun insallah bebegin seninledirMerhaba arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptırdım 18 de adet olmam gerekiyordu olmadım testte yapmadım. ben pko hastasıyım adet duzensizliğim var sormak istediğim aşılama yaptıranlar genelde erken adet olurlarmış ben olmadım adet düzensizliği olanlardada bu durum böylemidir acaba aynı durumda olan varmı yardımcı olursanız sevınırım.
hayirli olsun asilaman insallah tutmusur neden test yaptirmiyorsunki kafanda soru isareti kalmaz ben asilamalarimda erken adet olmadim tam zamaninda oldum herkezde ayni olacak diye birsey yok arkadasim hayirlisi olsun insallah bebegin seninledir
merhaba bursada nerde yaptırdın bizde düşünüyoruz ama karar veremedim beni biraz bilgilendirirmisin hangi aşamalardan geçiliyor bilgilendir beni lütfenben bursada özel hastanede yaptırdım ilaçlarla 600 tl ödedim ancak daha önce sgk'lı olarak iki defadan fazla aynı teşhisle ilaç almadıysan ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor benim ikiyi geçtiği için herşeyi ben ödemek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?