Aşılama mart 2011 de aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar bende 8 martta ikinci aşılamamı oldum 23 martta test yapacağım ama o güne çatlayacağım herhalde benim bildiğim 12. gün kanda 15. günden sonrada idrarda sonuç çıkıyor allah inşallah hepimizede en kısa sürede sağlıklı bebekle rnasip etsin hayırlı haberlerinizi bekliyorum

selam, bana da klomen verdi doktor bugün 2. hapı aldım, 23ünde kontrole gideceğim, iğne de verdi ovitrelle, aşılama yapılacak, herhalde bu ay içinde olurum. nasıl bir his bu aşılama, doktorum bana ultrasondan çok farkı olmadığını, hissetmeyeceğimi söyledi. ama ben netten bakarken değişik aletler falan gördüm bir böyle korku filmi gibi geldi, yaptıranlar paylaşabilir mi lütfen?

bir de bu ay içinde aşılama yaptıran arkadaşlar ilaçlarla birlikte ne ücret ödediniz? özellikle medicanada yaptıran varsa ankarada çok iyi olur.. fiyat konusunda netleşemedik bir türlü de..

mrb ben iki defa oldum ilkinde doktor aşılamadan sonra aşılama yapılan kanül ve enjektörü hemen çıkartıp 15-20 dakika dindendirip beni gönderdi ama spermlerden çoğu dışarı akmıştı ikinci aşılamamı başka bir doktora yaptırdım oda aşılama yapılan kanül ve enjektörü içeride bırakarak 35-40 dakika beni o şekilde dinlendirdi ilkinde hiç ağrım olmadı ama ikincide kanül çıkartılana kadar adet sancısı gibi ağrım oldu ancak ikincisi daha iyiydi sanırım biraz ağrım oldu ama dışarıya hiç sperm akmadı zaten adet sancısı gibi ağrılar oluyor yani çok abartıp korkulacak birşey değil ayrıca kanül ve enjektörün ucuda plastik olduğu için korkma bence önemli olan sonuç iyi olsun şimdiden hayırlı olsun

bir de bu ay içinde aşılama yaptıran arkadaşlar ilaçlarla birlikte ne ücret ödediniz? özellikle medicanada yaptıran varsa ankarada çok iyi olur.. fiyat konusunda netleşemedik bir türlü de..

ben bursada özel hastanede yaptırdım ilaçlarla 600 tl ödedim ancak daha önce sgk'lı olarak iki defadan fazla aynı teşhisle ilaç almadıysan ilaçların bir kısmını devlet karşılıyor benim ikiyi geçtiği için herşeyi ben ödemek zorunda kaldım

arkadaşlar hepınıze Allah tez zamanda verır kucaklarınıza bebıslerınızı ınsallahhhhhhhhhh
Benım sıze bır sorum olucak
bız 3 4 aydır denıyoruz ve sureklı kırmızılarla sonuclanıyor.
Esım sperm testı yaptırdı 58 milyon cıkdı
benımde hormonlarım herseyım normal
Bız bı anlam veremedık doktorda 1 yıldan once normal dedı
Ama ben vakıt kaybetmek ıstemıyorum
Acaba bır ozel doktora gıdıp durumumu anlatsam aşılama dusunurmu ?=
Hatta aşılama bu gıbı durumlar ıcınmı onuda merak etmıyor degılım yanı :44: :44:
YAnı aşılama kişinin isteğiyle oluyormu 4 aylık olusmayan bır gebelık hıkayesı ıcın

merhaba arkadaşlar....

ben bugün üçüncü aşılamamı yaptırdım..
ikinci aşılamam 19 aralıkta oldu ve tuttu...
o zamanki mutluluğumu anlatamam.
ben adet olmayı beklerken meğerse miniğim benimleymiş.
16. gün idrar testinde çıktı sonra kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.

herşey gayet güzel gidiyordu..
taaa ki 10. haftaya kadar.
10. haftada doktora gittiğimde fetal kalp atışı alınamadığından 11şubatta bebeği kürtajla aldılar..

kürtaj sonrası 25. gün adet oldum ve hiç beklemeden hemen 3. aşılamayı yaptırdım..

bugün ilk günüm rabbim hepimizin hakkında hayrılısını versin.

ben endometriozis hastasıyım, ayrıca prolaktin yüksekliğim var...
2. aşılama tuttuysa 3. aşılama da tutar diye düşünüyorum..

tez zamanda inşallah kavuşuruz kuzularımıza

canım ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın...

bazen yaş ileriyse doktorlar deneme süresine bakmadan aşılamaya geçebiliyor..

selam Tume, asilamanin tutmus olmasi bile buyuk bir umut kaynagi bence, ben 3 defa asilama yaptirdim ama maalesef bugun 3.asilmanin da sonucu negatif regl oldum ( hayirlisi - umarim isteyen herkese saglikli hayirli bebisler verir RAbbim.

canım ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın...

bazen yaş ileriyse doktorlar deneme süresine bakmadan aşılamaya geçebiliyor..

ben 23 yasındayım eşim 26 yasında
3 yıllık evlıyız
eşimde bende tum testlerımız sonucu cok ıyı cıkdı
Ama merak ettım sımdı boyle bır durumda yaparlarmı dıye

merhaba ben 6martta 2.aşılamamı yaptırdım.regl tarihim 21 marttı ama ben dayanamadım dün kan testi yaptırdım sonuç 0,24 henüz hastada olmadım.hiç belirtide yok.acaba bu aşılamadan sonra kullandığım jel ve ilaç geciktirmiş olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar.Ben de aşılama düşünüyorum ama bu ay gerek kalmaz inş.Adetime bir hafta var ama ama sabah dayanamayıp test yaptım çooook silik bi çizgi vardı.Sizden böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı? Bi de ağzımda sürekli bi tat var. :26:

selam Tume, asilamanin tutmus olmasi bile buyuk bir umut kaynagi bence, ben 3 defa asilama yaptirdim ama maalesef bugun 3.asilmanin da sonucu negatif regl oldum ( hayirlisi - umarim isteyen herkese saglikli hayirli bebisler verir RAbbim.

inşallah canım..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

tıp fakültesinde mi yaptırdın aşılamalarını.
eğer öyleyse tüp bebek raporu çıkart canım..
pes etmek yılmak yok..

biz elimizden geleni yapalım gelsin sonra bebişlerimiz

ben 23 yasındayım eşim 26 yasında
3 yıllık evlıyız
eşimde bende tum testlerımız sonucu cok ıyı cıkdı
Ama merak ettım sımdı boyle bır durumda yaparlarmı dıye

canım doktora bir yılldır korunmuyoruz ama bebek olmadı de..
başta aşılama yapmayacaktır.
yumurta takibi yapalım der. ama sen aşılama fikrini söyle bence
zaten tahlillerde iyiyimiş..

canım eğer silik çizgi varsa hamilesin...

tebrikler

Son düzenleme:
Selamlar ben de 2 gün önce aşılama yaptırdım sabırsızlıkla bekliyorum sonucu

arkadaşlar aşılama yaptıranlar sonucu heyeanla beliyorda biz de burada heyecanla bekliyoruz her gün okuyorum belki yazan olmuştur diye :) lütfen sonucu alanlar yazsın.

hayırlı olsun aşılaman canım..
sanırım ilk aşılamamndı..
inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın..
çok stres yapma canım, stres herşeyi etkiliyor biliyorsun.
Allahım inşallah gönlüne göre verir

inşallah Allah hepimize nasip etsin. Teşekkür ederim. Fazla düşünmemeye çalışıyorum, çok stres yapmıyorum olumlu olumsuz herşeye hazırladım kendimi işte 4 yıldır çok aşamadan geçtik bu yüzden sabırsızlanmamak mümkün olmuyor. İlk aşılamam bu.
Allah hepimize nasip etsin.

ben pazar sabah aşılamaya gidiyorum, ilk olacak, az önce çatlatıcı iğne yapıldı. klomen kullanmıştım, ben unutmuş 6 tane içmişim, bu nedenle rahim zarı biraz ince istediğimden dedi doktorum, yeterli bulmazsa belki de bu siklusu atlayacakmışız, normal yöntem deneyecekmişiz, bu ilaç rahim iç zarına böyle bir etki yapabiliyor maalesef dedi. eğer bu ay yapılmazsa önümüzdeki ay iğne ile yumurtlatma tedavisi verecekmiş, bu iğneleri kullanan oldu mu yumurtlatma için??

selam
öncelikle umarım hayırlı bir şekilde tutar ben de 20 martta yaptırdım sonuç bekliyorum. İğneleri kullandım genelde iğne veriyorlar sorun yaşamadım öyle acı felan da olmuyor.
sanırım bugün yaptırıyorsun aşılamanı inşallah ikiz bebişlerin olur. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…