selam, bana da klomen verdi doktor bugün 2. hapı aldım, 23ünde kontrole gideceğim, iğne de verdi ovitrelle, aşılama yapılacak, herhalde bu ay içinde olurum. nasıl bir his bu aşılama, doktorum bana ultrasondan çok farkı olmadığını, hissetmeyeceğimi söyledi. ama ben netten bakarken değişik aletler falan gördüm bir böyle korku filmi gibi geldi, yaptıranlar paylaşabilir mi lütfen?
bir de bu ay içinde aşılama yaptıran arkadaşlar ilaçlarla birlikte ne ücret ödediniz? özellikle medicanada yaptıran varsa ankarada çok iyi olur.. fiyat konusunda netleşemedik bir türlü de..
canım ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın...arkadaşlar hepınıze Allah tez zamanda verır kucaklarınıza bebıslerınızı ınsallahhhhhhhhhh
Benım sıze bır sorum olucak
bız 3 4 aydır denıyoruz ve sureklı kırmızılarla sonuclanıyor.
Esım sperm testı yaptırdı 58 milyon cıkdı
benımde hormonlarım herseyım normal
Bız bı anlam veremedık doktorda 1 yıldan once normal dedı
Ama ben vakıt kaybetmek ıstemıyorum
Acaba bır ozel doktora gıdıp durumumu anlatsam aşılama dusunurmu ?=
Hatta aşılama bu gıbı durumlar ıcınmı onuda merak etmıyor degılım yanı :44: :44:
YAnı aşılama kişinin isteğiyle oluyormu 4 aylık olusmayan bır gebelık hıkayesı ıcın
canım ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın...
bazen yaş ileriyse doktorlar deneme süresine bakmadan aşılamaya geçebiliyor..
selam Tume, asilamanin tutmus olmasi bile buyuk bir umut kaynagi bence, ben 3 defa asilama yaptirdim ama maalesef bugun 3.asilmanin da sonucu negatif regl oldum( hayirlisi - umarim isteyen herkese saglikli hayirli bebisler verir RAbbim.
ben 23 yasındayım eşim 26 yasında
3 yıllık evlıyız
eşimde bende tum testlerımız sonucu cok ıyı cıkdı
Ama merak ettım sımdı boyle bır durumda yaparlarmı dıye
Merhaba arkadaşlar.Ben de aşılama düşünüyorum ama bu ay gerek kalmaz inş.Adetime bir hafta var ama ama sabah dayanamayıp test yaptım çooook silik bi çizgi vardı.Sizden böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı? Bi de ağzımda sürekli bi tat var. :26:
Selamlar ben de 2 gün önce aşılama yaptırdım sabırsızlıkla bekliyorum sonucu
arkadaşlar aşılama yaptıranlar sonucu heyeanla beliyorda biz de burada heyecanla bekliyoruz her gün okuyorum belki yazan olmuştur diye :) lütfen sonucu alanlar yazsın.
hayırlı olsun aşılaman canım..
sanırım ilk aşılamamndı..
inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın..
çok stres yapma canım, stres herşeyi etkiliyor biliyorsun.
Allahım inşallah gönlüne göre verir
ben pazar sabah aşılamaya gidiyorum, ilk olacak, az önce çatlatıcı iğne yapıldı. klomen kullanmıştım, ben unutmuş 6 tane içmişim, bu nedenle rahim zarı biraz ince istediğimden dedi doktorum, yeterli bulmazsa belki de bu siklusu atlayacakmışız, normal yöntem deneyecekmişiz, bu ilaç rahim iç zarına böyle bir etki yapabiliyor maalesef dedi. eğer bu ay yapılmazsa önümüzdeki ay iğne ile yumurtlatma tedavisi verecekmiş, bu iğneleri kullanan oldu mu yumurtlatma için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?