Mart 2012 de IVF deneyecek hanimlar

Selinlerim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
242
295
53
benimle birlikte Mart 2012 de Ivf deneyecek hanimlar sizleri bekliyorum.. neler hissediyorsunuz, ne ilaclar kullaniyorsunuz, tedavimizi adim adim paylasalim..

Merhabalar,

4 sene once tedavilerimize basladik, birsure testler laparoskopiden sonra kisirligimizin nedeni bulunamadi.. 4 asilama ve 1 IVF deneyip basarisiz olduktan sonra gonullu olarak calistigim kimsesizler yurdunda dunyanin en yakisikli erkek cocuguna asik olup onu evlat edindik.. uzun bir sure tedavilere geri donmeyi dusunmedik.. Hem maddi hem manavi yonden bizi cok yipratmisti.. Birgun minik oglum (su an 6 yasinda, 1.5 yildir bizimle) anne benim ne zaman kiz kardesim olacak deyince, esimle bir kez daha IVF i denemeye karar verdik.. IVF tedavime bu ayin sonu veya Martin basi gib baslayacagiz.. Hem korkuyorum hem icimde kelebekler ucusuyo.. Ya bu sefer olursa, ya allahim bu sefer nasip ederse diye..

kısmetse şubat ayının sonunda adet olucam ve 5.tüp bebek tedavim başlıyacak hayırlısıyla.yumurta toplama ve transfer işlemi mart ayının ilk veya ikinci haftasına gelecek tahminen.bu ay tedaviye başlayanların allah yardımcısı olsun,inşallah benim ve diğer bütün arkadaşların güzel haberlerini burdan alırız.allah herkese kolaylık versin,herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..amiiinnnn......

Hic hamile kaldin mi.. tedavilerinden bahseder misin?

Pardon yanlis alinti yaptim.. Benimde agdetim yaklasik 2 hafta sonra baslayacak.. Su an dogum kontrol hapi kullaniyorum.. Doktor kist olusmasin diye verdi.. ama sanki regilim her an baslayacakmis gibi.. sanirimda duygularim gibi bedenimde beklemek istemiyor..
Ilac kullaniyor musun? diger denelerinde hic hamile kaldin mi?

ilaç olarak dr um folbiol ve bebe aspirini başladı.bende pıhtılaşma sorunu var.1 aydır bunları kullanıyorum.ayrıca çörek otu bal tarçın karışımı kullanıyorum.adetin ilk günü başlıyorum,12. gününe kadar bide adaçayı içiyorum bir fincan adetin 12 .gününe kadar(yumurta rezervim az onun için ,inşallah şifa olur).adetin 14.günü hayıt suyu içiyorum.her gün sabah bir dahaki adetime kadar.başka bi ilaç kullanmıyorum şu an.adetime az kaldı.kısa protokol olucak,inşallah sonuncu denemem olur,çok yoruldum...Rabbim inşallah emeklerimi boşa çıkarmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…