mart 2013' te tüp bebek için hedef 57 kilo buyurun rekabete :)))

kızlar ben ekmeği kestim 3 gündür sabah kahvaltısı dışında, birde bol su içmeye başladım, birazcıkta hareket

canım bende de aynı durum oldu. ilk tedavimde 26 yumurtadan 10 tanesi döllenebildi. 2.gün 9 tanesinin gelişimi durdu ve kalan günü ile uyumlu tek embriyo transfer edildi. sende pco olmasına rağmen yumurta sayın aşırı değil anladığım kadarıyla. ya da doktorun ilaç dozunu iyi ayarladı.

valla detayları bilmiyorum ama genel olarak doktorumdan memnunum. keşke sadece 5-6 tane yumurtam olsa ve sağlam olsa :(

ben de 56 kiloyum hayatımdaki en çok kilom bu 50 kilo olmak istiyom ama nerdeeeeee her gün pilatese başlim diyorum daha başlicam:)))sabahları nesfit yiyorum işe yararsa:9::9::9:ama akşamları altın vuruş yapıom zor veririm:9::9::9:

ben de 56 kiloyum hayatımdaki en çok kilom bu 50 kilo olmak istiyom ama nerdeeeeee her gün pilatese başlim diyorum daha başlicam:)))sabahları nesfit yiyorum işe yararsa:9::9::9:ama akşamları altın vuruş yapıom zor veririm:9::9::9:

canım mısır gevreği falan enfazla 1 hafta yeniyor, sonra mide bulantısı oluyor en azından bende.... akşamları sadece salata ve çorbaya başladım, tek sorunum hergün spor yapamıyorum. spor dediğimde 10-15 dk yürüyüş, sonrada parktaki spor aletlerinde 15 dk. gerçi pazar günü başladım, evdede kulağıma kulaklığı takıp 10 dk falan kıvırıyorum belki belim incelir diye:)

sağol canım. ben tedaviler öncesi kendimi bildim bileli hep 48 kiloydum. iki yıl önce başladım tedaviye. 6 aşılama, tüp bebek denemeleri, 1 düşük derken 70 kiloya çıktım. 60 a düşmüştüm ama bu son iptal edilen tedavimle birlikte 65 olmuşum. glukofene başladım tüp bebek tedavimle eşzamanlı. sevinmiştim iştahımı kapatır biraz kilo veririm diye ama hiç öyle olmadı. başlarda bulantı yaptı sadece. istanbul tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ben. doktorum emre karatekelioğlu. sen nerede yaptırıyorsun tedavini?

slm canım tedavın nasıl gıdıyor basladınmı ıgnelere hangı ıgneyı verdı doktor sana nasıl kullanıyorsun bende ıst tup bebekte baslıcam ınş.. o yuzden soruyorum canım bana tedanvıyle ılgılı anlatırsan cok sevınırım

slm canım tedavın nasıl gıdıyor basladınmı ıgnelere hangı ıgneyı verdı doktor sana nasıl kullanıyorsun bende ıst tup bebekte baslıcam ınş.. o yuzden soruyorum canım bana tedanvıyle ılgılı anlatırsan cok sevınırım

canım benim tedavim bu ay iptal edildi. iğnelerin sonuna gelmiştik ama yumoşların bir kısmı erken çatlamış tedaviyi iptal etti doktorum. şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar başlamak için. muhtemelen 20 şubat gibi başlıycam. gonal f kullanıyorum ben.

canım benim tedavim bu ay iptal edildi. iğnelerin sonuna gelmiştik ama yumoşların bir kısmı erken çatlamış tedaviyi iptal etti doktorum. şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar başlamak için. muhtemelen 20 şubat gibi başlıycam. gonal f kullanıyorum ben.
ianmıyorum yaaaaaaa öyle şey mi olur nasıl bunu doktor anlayamamış yazık değil mi hem sana hem parana..ben de gonal f kullanıyordum ama yumurtam çatlamasın diye yanında bide cetrotide vuruyordum.iki iğneyi peşpeşe vuruyordum vermedimi sana cetrotide?

ianmıyorum yaaaaaaa öyle şey mi olur nasıl bunu doktor anlayamamış yazık değil mi hem sana hem parana..ben de gonal f kullanıyordum ama yumurtam çatlamasın diye yanında bide cetrotide vuruyordum.iki iğneyi peşpeşe vuruyordum vermedimi sana cetrotide?

canım ben cetrotide kullanmama rağmen yumurtaların bir kısmı kafasına göre hareket etmiş. bende pco var. bu ay 35 yumurtam vardı ultrasonda. pco olmasına ve düşük doz iğne kullanmama rağmen yumoşlar çok çabuk büyüyor. ultrasonda hiç anlaşılmıyordu bile. çatlayanların yerine hemen yenileri türemiş yetişmişti onlara. allahtan her gidişimde e2 bakıyor doktorum. bu şekilde anlayabildik. doktor hatası olduğunu düşünmüyorum. 5. gün başlamıştık cetrotide kullanmaya. şimdi bir gün erken başlayacağız.

Son düzenleme:
Back
X