Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün test yaptım çift çizgi ama içimde hala bi acaba var dr var demeden inanmam ama hayırlısı yinede allahtan 1 yılı geçti uğraşıyorum bu ay boşvermiştim ama kısmet oldu galiba :)) seninde gözün aydın bu arada umarım sorunsuz atlatırsın :))
Evet cnm 5 gün geçti test bile yapmadım nasıl olsa yoktur die bide bu ay eşimle çok görüşemedik ondan olmaz diyodum ama allah buyuk işte iki testin ikiside yanılıyo olamaz heralde dimi :)
canım belirtilerin var mı???yani hissediyor musun hamile olduğunu?
bende bu akşam yaptırdım kızlar 198 çıktı henüz doktora gidemedim çok anlamıyorum değerlerden yardımcı olursanız sevinirim. uzun bir tedavi süreci sonrası dinlenme aşamasında oldu bu durum.Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inş.
akşam die gitmedim yarın ilk iş dr ve kan testi o var demeden inanmam ztn
kızlar ben hiç test yapmadım hamileyim diye dolaşıyorum :) 8 gün gecikti ve 1. günün gecikmesinde eşime ben hamileyim dedim :) yarın kan testine gideceğim bir de hamile değilsin derlermiş yok yok demezler hissediyorummmm Allah'ın izniyle anne olacağım bendeeeee![]()
Kizlarr ben de dun ogrendim hamis oldugumu kan testi yaptirdim 316 cikti ins her sey iyi gider mart ayind hamis olmayi isteyen bekleyen ve gerceklesenler burada bulusalim![]()
Hadi hayirlisiya insan hissediyor biraz da icine doguyor ztn haber verir msn biz de test yaptirinca
Canim oncelikle hayirli olsun.INSALLAH tez bir vakitde bebesin kollarinda olur.canim benimde sizlere 1 sorum olucak.ben adetime 10 gun kala idrar testi yaptim 2 cizgi cikti koyuya yakin lakin 5 gun sonra tekrar yaptim negatif cikti.inanin cok endiseliyim tam 2 yila yakindi bu ani bekliyorus.tekrar test yapmayada korkuyorum.sorumla ilgilenirseniz cok mutlu olurum.simdiden tesekurler
Canim oncelikle hayirli olsun.INSALLAH tez bir vakitde bebesin kollarinda olur.canim benimde sizlere 1 sorum olucak.ben adetime 10 gun kala idrar testi yaptim 2 cizgi cikti koyuya yakin lakin 5 gun sonra tekrar yaptim negatif cikti.inanin cok endiseliyim tam 2 yila yakindi bu ani bekliyorus.tekrar test yapmayada korkuyorum.sorumla ilgilenirseniz cok mutlu olurum.simdiden tesekurler