mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

worldof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
603
0
26
Ankara
Kizlarr ben de dun ogrendim hamis oldugumu kan testi yaptirdim 316 cikti ins her sey iyi gider mart ayind hamis olmayi isteyen bekleyen ve gerceklesenler burada bulusalim :-)

Bende bugün test yaptım çift çizgi ama içimde hala bi acaba var dr var demeden inanmam ama hayırlısı yinede allahtan 1 yılı geçti uğraşıyorum bu ay boşvermiştim ama kısmet oldu galiba :)) seninde gözün aydın bu arada umarım sorunsuz atlatırsın :))

Bende bugün test yaptım çift çizgi ama içimde hala bi acaba var dr var demeden inanmam ama hayırlısı yinede allahtan 1 yılı geçti uğraşıyorum bu ay boşvermiştim ama kısmet oldu galiba :)) seninde gözün aydın bu arada umarım sorunsuz atlatırsın :))

Tesekkur ederim insallah sen de guzel haberler alirsin zaten hep bosverdigin artik cok dusunmedigin zamanlarda oluyor adetin gecikti mi peki

Evet cnm 5 gün geçti test bile yapmadım nasıl olsa yoktur die bide bu ay eşimle çok görüşemedik ondan olmaz diyodum ama allah buyuk işte iki testin ikiside yanılıyo olamaz heralde dimi :)

Evet cnm 5 gün geçti test bile yapmadım nasıl olsa yoktur die bide bu ay eşimle çok görüşemedik ondan olmaz diyodum ama allah buyuk işte iki testin ikiside yanılıyo olamaz heralde dimi :)

Ben de iki tane yaptim emin olayim diye :-) ben adete 1gun kala yapmistim idrar testini kani da 2gun gecince yaptim kan testi yaptirsan aslinda sen de :-)

akşam die gitmedim yarın ilk iş dr ve kan testi o var demeden inanmam ztn

kızlar ben hiç test yapmadım hamileyim diye dolaşıyorum :) 8 gün gecikti ve 1. günün gecikmesinde eşime ben hamileyim dedim :) yarın kan testine gideceğim bir de hamile değilsin derlermiş yok yok demezler hissediyorummmm Allah'ın izniyle anne olacağım bendeeeee :49:

canım belirtilerin var mı???yani hissediyor musun hamile olduğunu?

ilk önce düzenli adet görüyordum 1 gün gecikince hamile olduğumu düşündüm, ara ara kasığım da hafif agrılar oluyor, regl günümden 3 gün önce kahverengi leke geldi çok az, bu leke hamileliğe işaret :)

bende bu akşam yaptırdım kızlar 198 çıktı henüz doktora gidemedim çok anlamıyorum değerlerden yardımcı olursanız sevinirim. uzun bir tedavi süreci sonrası dinlenme aşamasında oldu bu durum.Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inş.

bende bu akşam yaptırdım kızlar 198 çıktı henüz doktora gidemedim çok anlamıyorum değerlerden yardımcı olursanız sevinirim. uzun bir tedavi süreci sonrası dinlenme aşamasında oldu bu durum.Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inş.

Hayirli olsun bebisin :-) allah saglikla kucagina almayi masip etsin kac gun gecikti adetin 2 gin sobra bu degerin 2ye katlamasi gerek hemen hemen

kızlar ben hiç test yapmadım hamileyim diye dolaşıyorum :) 8 gün gecikti ve 1. günün gecikmesinde eşime ben hamileyim dedim :) yarın kan testine gideceğim bir de hamile değilsin derlermiş yok yok demezler hissediyorummmm Allah'ın izniyle anne olacağım bendeeeee :49:

Hadi hayirlisi :-) ya insan hissediyor biraz da icine doguyor ztn haber verir msn biz de test yaptirinca

Kizlarr ben de dun ogrendim hamis oldugumu kan testi yaptirdim 316 cikti ins her sey iyi gider mart ayind hamis olmayi isteyen bekleyen ve gerceklesenler burada bulusalim :-)

merhaba ,hayırlı olsun bende dun test yaptırdım hamileymişim,çok mutlu olduk 5 aydır beklıyorduk,allaahım ısteyen herkese versın ınsllh.kucagımıza almayı nasip eder rabbım.:49:

Canim oncelikle hayirli olsun.INSALLAH tez bir vakitde bebesin kollarinda olur.canim benimde sizlere 1 sorum olucak.ben adetime 10 gun kala idrar testi yaptim 2 cizgi cikti koyuya yakin lakin 5 gun sonra tekrar yaptim negatif cikti.inanin cok endiseliyim tam 2 yila yakindi bu ani bekliyorus.tekrar test yapmayada korkuyorum.sorumla ilgilenirseniz cok mutlu olurum.simdiden tesekurler

Hadi hayirlisi :-) ya insan hissediyor biraz da icine doguyor ztn haber verir msn biz de test yaptirinca

cuma günü çıkacak sonuçlar heyecanla bekliyoruz :) eczaneden test de almadım ama işte diyorum ya hislerim yanıltmayacak beni inşallah ;) cuma günü güzel haberlerle aranıza gelirim umarım :49:

Canim oncelikle hayirli olsun.INSALLAH tez bir vakitde bebesin kollarinda olur.canim benimde sizlere 1 sorum olucak.ben adetime 10 gun kala idrar testi yaptim 2 cizgi cikti koyuya yakin lakin 5 gun sonra tekrar yaptim negatif cikti.inanin cok endiseliyim tam 2 yila yakindi bu ani bekliyorus.tekrar test yapmayada korkuyorum.sorumla ilgilenirseniz cok mutlu olurum.simdiden tesekurler

sanki biraz erken test yapmışsın, adet tarihinden önce hele hele idrar testi yanıltabilir seni, canım adet tarihinden sonra kan testi yaptır orda net sonuç çıkar şu an sıkıntı stres yapma inşallah hamişsindir :49: güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

Canim tesekkurler oncelikle bence kan testi yaptir ama adetin gecince seni cok iyi anliyorum inan ki ben de testin sonucu aciklandiginda bakamadim bi sure ya negatifse diye hayirlisi olsun ama idrar testleine de %100 guvenme derim adetine de daha varmis hem cikmamasi cok normal bi de adete yakin hormon degerleri az da olsa artarmis ztn hamis olmasan da belki ondan kaynakliydi belki de test hataliydi

Back
X