mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
merhaba ,hayırlı olsun bende dun test yaptırdım hamileymişim,çok mutlu olduk 5 aydır beklıyorduk,allaahım ısteyen herkese versın ınsllh.kucagımıza almayı nasip eder rabbım.:49:

Canim hayirli olsun :-). İnsallah saglikla kucagina alirsin bebisini sen de kan testi yaptirdin di mi kac cikti deger ne kadarlikmis

ALLLAH hepimize guzel.hayirli,saglikli evlatlar versin ve onlari saglicakla buyutmeyi nasip etsin.inanin sorulariniz azda olsa umut verdi bana.bir kac gune kan testide yapicam INSALLAH.sonucunuda paylasicam.ALLAH hepinize yar olsun AMIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inşallah ben de burda mart ayında hamişim diyenlerden olurum :) yarın bakalım ne çıkacak. meraktan çatlıcam ya :)

kızlar meraba :)
son adetimin üzerinden 36 gün geçti. dün gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama inanamadım tabi. Bugünde kan testi yaptırdım. Hormon testleri de olduğu için yarın 3te alabilirsiniz sonuçları dediler. Ama az önce hastanenin sitesinden laboratuvar sonuçlarıma baktım beta-hcg değerim çıkmış. 10314,61 çıkmış. Bu hamile olduğum anlamına geliyor sanırım ama bu değer çok yüksek değil mi? Kaç haftalık hamile oluyorum ki?

merhaba benimde 28 inde adet olmam gerekiyordu ki çok düzenlidir. 1 gün gecikti 1 martta test yaptım ve pozitif. 2 martta doktora gittik. testim geç çıktı doktor göremedi ama değer 25in üzerindeyse hamilesin dedi. hastaneyi aradık 2058 miş değerim :49: önce algılayamadık çok yüksek geldi sonra internetten araştırdım hamileymişim. beklemiyorduk süpriz oldu bize. daha haziran gibi düşünmeye başlıcaktık sevgileler günü hediyesi oldu :38: bakalım hayırlısıyla inşallah 14 martta randevum var o zaman nolucak bilmiyorum. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :16:

Canim hayirli olsun :-). İnsallah saglikla kucagina alirsin bebisini sen de kan testi yaptirdin di mi kac cikti deger ne kadarlikmis

sanırım doğum tarihlerimiz aynı :) ne aşamadasın neler yaşıosun merak ettim :) ben halen idrak edemiyorum. dün çok üşüdüm ve gece karnım çok ağrıdı. henüz doktorada gitmedim sadece test için gittik ondada doktor göremedi sonucu sadece 25 in üzerindeyse hamilesin dedi. elevit verdi ona başla dedi. şimdi onu yutuyorum bugün sabah biraz bulantım oldu. öğrendiğim günden beride karnımın içi bi garip. bunlar normalmi bilemiyorum. beklenen bir hamilelik değildi o yüzden öncesinde iş yaptım ağır kaldırdım hap yuttum falan. o yüzden korkuyorum biras :(

bende bu akşam yaptırdım kızlar 198 çıktı henüz doktora gidemedim çok anlamıyorum değerlerden yardımcı olursanız sevinirim. uzun bir tedavi süreci sonrası dinlenme aşamasında oldu bu durum.Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inş.

Hayırlı olsun hamilesin.Sen de benim gibi kasımda anne olacaksın inşallah.
Benimde adetten 3 gün önce hcg28 di.^gün sonra 88 oldu.İdrarda pozitif çıktı.Çok şükür Allahıma.
Allah olmayanlarada versin.

selam kızlar. ben de pazartesi günü idrar yaptım adetimin 23. gününde silik çizgi gördüm ertesi gün yani adet günümde tekrar test yaptım ikinci çizgi hafif daha belirginleşmişti. pazartesi günü doktora gidip kan testi yapıcam inşallah herşey normal gelişir.

saol canım,yok daha kan testı yaptırmadım,yarın gıdecez,kan testındekı degerler neyı ifade edıyor ?[/QUOTEcnm bebisin kac haftalik oldugunu ogreniyorsun tabi bi de saglikli bi gebelik olup olmadigini saglikli ilerleyip ilerlemeycgni ogrenmen icin dr a fikir olabilir

selam kızlar. ben de pazartesi günü idrar yaptım adetimin 23. gününde silik çizgi gördüm ertesi gün yani adet günümde tekrar test yaptım ikinci çizgi hafif daha belirginleşmişti. pazartesi günü doktora gidip kan testi yapıcam inşallah herşey normal gelişir.

İns cnm guzel haberler alirsin insallah biza de verirsin :-) ilk cocuk mu olacak?

sanırım doğum tarihlerimiz aynı :) ne aşamadasın neler yaşıosun merak ettim :) ben halen idrak edemiyorum. dün çok üşüdüm ve gece karnım çok ağrıdı. henüz doktorada gitmedim sadece test için gittik ondada doktor göremedi sonucu sadece 25 in üzerindeyse hamilesin dedi. elevit verdi ona başla dedi. şimdi onu yutuyorum bugün sabah biraz bulantım oldu. öğrendiğim günden beride karnımın içi bi garip. bunlar normalmi bilemiyorum. beklenen bir hamilelik değildi o yüzden öncesinde iş yaptım ağır kaldırdım hap yuttum falan. o yüzden korkuyorum biras :(

Evet sanirim oyle :-) bi aksilik cikmazsa insallah benim su an pek bulantim olmuyor sadece kasiklarimda bi de sanirim rahmimde agri oluyor bi de istahim acildi cok :-) haftaya kese gorulecek bakalim cok heyecanliyim

Evet sanirim oyle :-) bi aksilik cikmazsa insallah benim su an pek bulantim olmuyor sadece kasiklarimda bi de sanirim rahmimde agri oluyor bi de istahim acildi cok :-) haftaya kese gorulecek bakalim cok heyecanliyim

Canim hayirli haberlerini bekliyoruz.INSALLAH SEVINDIRIRSIN BIZI.BENDE 1 KAC GUNE SIZIII

Kızlar selamlar hepinize hayırlı olsun ben de sizinle aynı dönem anne adayıyım pazartesi ultrasona gireceğiz ama bu zaman geçmek bilmiyoru sanki :) ağrım sancım bulantım yok şuan ama grip oluyor gibiydim son anda düzeldim ancak dudağımda uçuk çıktı inanılmaz rahatsız ediyor

ne oldu cnm yaptirdin mi test bizi de haberdar et ins hayirli haberler alirsin

evet cnm yaptım test 978 çıktı kese göremedik p.tesi gidicem kese görmek için şimdilik yolunda dedi dr bakalım kısmet hayırlısı sağlıklısı :)

Kızlar selamlar hepinize hayırlı olsun ben de sizinle aynı dönem anne adayıyım pazartesi ultrasona gireceğiz ama bu zaman geçmek bilmiyoru sanki :) ağrım sancım bulantım yok şuan ama grip oluyor gibiydim son anda düzeldim ancak dudağımda uçuk çıktı inanılmaz rahatsız ediyor

Sana da hayirli olsun canim :-) aynen zaman gecmek bilmiyor ya bn de carsamba gitcem gidince yaz buraya olur mu bebisini

evet cnm yaptım test 978 çıktı kese göremedik p.tesi gidicem kese görmek için şimdilik yolunda dedi dr bakalım kısmet hayırlısı sağlıklısı :)

Masallah canim :-) cok sevindim carsamba gunu de bn gorcem ins minik kesecigi haber ver olur mu sende de bi tedirginlik var mi ya bnde bi tedirginlik var engel olamiyorum ya keseyi goremezsem diye olumlu dusunmeliyiz biliyorum da ister istemez bi an once gormek istiyrm ki icim rahat etsin

Masallah canim :-) cok sevindim carsamba gunu de bn gorcem ins minik kesecigi haber ver olur mu sende de bi tedirginlik var mi ya bnde bi tedirginlik var engel olamiyorum ya keseyi goremezsem diye olumlu dusunmeliyiz biliyorum da ister istemez bi an once gormek istiyrm ki icim rahat etsin

olmazmı neler gelmiyoki aklına insanın dış gebelik.. ya düşürüsem ya bişey olursa hala ordamı acaba merak merak p.tesi gitcem keseyi görmeye eğer görürsek kalp için beklicem çok sinir bozucu :((( inşşh görürsün sende... hiç bişey hissediyomusun mide bulantısı fln bende bişey yok sadece uyku sürekli uyumak istiyorum nolck böle ya :)))

bide belim çok ağrıyo karnımda davul gibi şiş

merhaba kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu.adet olmam gereken gün"çıkmaz ama.."diyerek idrar testi yaptım şak diye iki çizgi çıktı!koşa koşa hastaneye gittim b-hcg 216 çıktı.denediğimiz ilk ay oldu!!maşallah!çoookkk mutluyummmmm!darısı sağlıkla kucağımıza almaya1(hamileyim diyorum ama hala inanamıyorum)

Back
X