merhaba ,hayırlı olsun bende dun test yaptırdım hamileymişim,çok mutlu olduk 5 aydır beklıyorduk,allaahım ısteyen herkese versın ınsllh.kucagımıza almayı nasip eder rabbım.![]()
Canim hayirli olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ,hayırlı olsun bende dun test yaptırdım hamileymişim,çok mutlu olduk 5 aydır beklıyorduk,allaahım ısteyen herkese versın ınsllh.kucagımıza almayı nasip eder rabbım.![]()
Canim hayirli olsun. İnsallah saglikla kucagina alirsin bebisini sen de kan testi yaptirdin di mi kac cikti deger ne kadarlikmis
Canim hayirli olsun. İnsallah saglikla kucagina alirsin bebisini sen de kan testi yaptirdin di mi kac cikti deger ne kadarlikmis
bende bu akşam yaptırdım kızlar 198 çıktı henüz doktora gidemedim çok anlamıyorum değerlerden yardımcı olursanız sevinirim. uzun bir tedavi süreci sonrası dinlenme aşamasında oldu bu durum.Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inş.
saol canım,yok daha kan testı yaptırmadım,yarın gıdecez,kan testındekı degerler neyı ifade edıyor ?[/QUOTEcnm bebisin kac haftalik oldugunu ogreniyorsun tabi bi de saglikli bi gebelik olup olmadigini saglikli ilerleyip ilerlemeycgni ogrenmen icin dr a fikir olabilir
selam kızlar. ben de pazartesi günü idrar yaptım adetimin 23. gününde silik çizgi gördüm ertesi gün yani adet günümde tekrar test yaptım ikinci çizgi hafif daha belirginleşmişti. pazartesi günü doktora gidip kan testi yapıcam inşallah herşey normal gelişir.
sanırım doğum tarihlerimiz aynı :) ne aşamadasın neler yaşıosun merak ettim :) ben halen idrak edemiyorum. dün çok üşüdüm ve gece karnım çok ağrıdı. henüz doktorada gitmedim sadece test için gittik ondada doktor göremedi sonucu sadece 25 in üzerindeyse hamilesin dedi. elevit verdi ona başla dedi. şimdi onu yutuyorum bugün sabah biraz bulantım oldu. öğrendiğim günden beride karnımın içi bi garip. bunlar normalmi bilemiyorum. beklenen bir hamilelik değildi o yüzden öncesinde iş yaptım ağır kaldırdım hap yuttum falan. o yüzden korkuyorum biras![]()
Evet sanirim oylebi aksilik cikmazsa insallah benim su an pek bulantim olmuyor sadece kasiklarimda bi de sanirim rahmimde agri oluyor bi de istahim acildi cok
haftaya kese gorulecek bakalim cok heyecanliyim
ne oldu cnm yaptirdin mi test bizi de haberdar et ins hayirli haberler alirsin
Kızlar selamlar hepinize hayırlı olsun ben de sizinle aynı dönem anne adayıyım pazartesi ultrasona gireceğiz ama bu zaman geçmek bilmiyoru sanki :) ağrım sancım bulantım yok şuan ama grip oluyor gibiydim son anda düzeldim ancak dudağımda uçuk çıktı inanılmaz rahatsız ediyor
evet cnm yaptım test 978 çıktı kese göremedik p.tesi gidicem kese görmek için şimdilik yolunda dedi dr bakalım kısmet hayırlısı sağlıklısı :)
Masallah canimcok sevindim carsamba gunu de bn gorcem ins minik kesecigi haber ver olur mu sende de bi tedirginlik var mi ya bnde bi tedirginlik var engel olamiyorum ya keseyi goremezsem diye olumlu dusunmeliyiz biliyorum da ister istemez bi an once gormek istiyrm ki icim rahat etsin
Masallah canimcok sevindim carsamba gunu de bn gorcem ins minik kesecigi haber ver olur mu sende de bi tedirginlik var mi ya bnde bi tedirginlik var engel olamiyorum ya keseyi goremezsem diye olumlu dusunmeliyiz biliyorum da ister istemez bi an once gormek istiyrm ki icim rahat etsin