mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
inşallah bende 16 martta hamiş olduğumu burdan paylaşabilirm.

eveeet kızlaar sizlere içime doğuyor demiştim veeeee bugün kan test sonuçlarım çıktı hamişimmm Allah'ım sağlıklı, huzurlu, güpgüzel hamililelik ardından da sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallaaaah 15 mart cuma günü doktora gideceğiz hayırlı haberle gelirim inşallah yine :49:

eveeet kızlaar sizlere içime doğuyor demiştim veeeee bugün kan test sonuçlarım çıktı hamişimmm Allah'ım sağlıklı, huzurlu, güpgüzel hamililelik ardından da sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallaaaah 15 mart cuma günü doktora gideceğiz hayırlı haberle gelirim inşallah yine :49:

Hayirli olsuuun :-) cok sevindim Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin cnm bende de seninki gibi olmustu 1gun gecince direk bn hamileym ddm cunku hic gecmez normalde ins cuma gunu de gorursun kesecigini kac cikti kan sonucun

olmazmı neler gelmiyoki aklına insanın dış gebelik.. ya düşürüsem ya bişey olursa hala ordamı acaba merak merak p.tesi gitcem keseyi görmeye eğer görürsek kalp için beklicem çok sinir bozucu :((( inşşh görürsün sende... hiç bişey hissediyomusun mide bulantısı fln bende bişey yok sadece uyku sürekli uyumak istiyorum nolck böle ya :)))

Bende de daha yok pek belirti midem bulaniyor arasa ama ztn gastritim ulserim var bnm hep bulanirdi o yuzden hamislikten mi yoksa midemdki rahatsizliktan mi bilemiyrm bel agrisi cok olyr bi de ozellikli uzandigimda sanciyor gibi agri giriyor kasiklarim agriyor bi de goguslerim o kadar :-) ins goruruuz en kisa zamanda keseciklerimizii

merhaba kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu.adet olmam gereken gün"çıkmaz ama.."diyerek idrar testi yaptım şak diye iki çizgi çıktı!koşa koşa hastaneye gittim b-hcg 216 çıktı.denediğimiz ilk ay oldu!!maşallah!çoookkk mutluyummmmm!darısı sağlıkla kucağımıza almaya1(hamileyim diyorum ama hala inanamıyorum)

ben de hala inanamıyorum :) tadını çıkar canım hayırlı uğurlu olsun inş rahat sağlıklı bi hamilelik geçirirsin..hep beraber burdan büyütürz bebişlerimizi :)

Tam emin olamıyorum hala test yaptık pozitif çıktı doktora pazartesi gideceğiz test yanlış olamaz değil mi?inanamıyorum ya hala

bende 6 şubatta evde test yaptım pozitif zaten bu ay istedik oldu ikinci çocuğum olucak bir kızım var mide bulantılarınız başladımı benim bulanıyor daha doktora gitmedim ilkkinde çok acele ediyordum şimdi bekliycem bir dahaki hafta sonu kalp atışları duyulsun git gel yapıyolar..

arkadaşlar bence dokuz ay buyunca burdan fikir alışverişinde bulunalım sürekli ben çoğu zaman paylaşacak soru soracak fikir alacak hamile arkadaşlara ihtiyaç duyuyorum birbirimizle iletişim içinde olmak dileğiyle inşallah hepimizin sorunsuz bir hamileliği ve sağlıklı bebeği olur çok mutluyum rabbim bizlere hediyeler verdi şükürler bu arada arkadaşlar 70 000 suphanallah ve bihamdihi çocukların sağlıklı olması için ilk üç ay çekiliyor hepinize söyliyim...

hadi bakalım sayımız artıyor. daha da artar inşallah daha mart başındayız. doktora gidip ultrasona giren oldu mu? kaçıncı haftada bakıyorlar? açıkçası hiç doktora gidesim yok. 7-8 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. doktora gittiğinizde ne diyorlar, ne soruyorlar? son hamileliğimde her hafta hatta 5 günde bir gidip ultrason çektirmekten bir hal olmuştum. 10 haftalıktı ama 5 haftalık kadardı :( psikolojimi bozdular sürekli muayeneden.

mrb kızlar, sanırım bende hamileyim :) :) test yaptım hemde dayanamadım 3 tane yaptım biri silik digerleri daha koyu çıktı ama pazartesi doktora gidicem emin olmak için henüz tam sevinemiyorum , acaba kalp atışları ne zaman belli olur yardımcı olursanız sevinirim :)

Arkadaşlar bende yaklaşık bir senedir bebek istiyordum tam ümidi kesmişken bu ay hamile olduğumu öğrendim.adet günümden yaklaşık 8 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı.

hadi bakalım sayımız artıyor. daha da artar inşallah daha mart başındayız. doktora gidip ultrasona giren oldu mu? kaçıncı haftada bakıyorlar? açıkçası hiç doktora gidesim yok. 7-8 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. doktora gittiğinizde ne diyorlar, ne soruyorlar? son hamileliğimde her hafta hatta 5 günde bir gidip ultrason çektirmekten bir hal olmuştum. 10 haftalıktı ama 5 haftalık kadardı :( psikolojimi bozdular sürekli muayeneden.

canım ben yarın gideceğim sana da haber veririm.aynı fikirdeyim ben bu siteden çok şey öğrendim.hatta yarın emin olayım her gün burdayım:-)

kızlar cuma günü yani 5 hafta 2 günlükken gidicem doktora kese görmeye sizce görünür mü?bide sizinde karnınız davul gibi şiş mi gazlı mısınız???normalde karnım dümdüzdür ama baya gerildi bu sıra..

Back
X