mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
sende hafiften alırsan iyi olur senin zevkine güveniyorum annecim filan demeye başla... ancak alışır :1::1:

gerçi benim annemden bile daha çok alır ve güzel alır... bu tarz işlerden anlar ben o bakımdan şanslıyım bana da çok kıyafet alır beğenirim yani ....

aman yok kalsın boşver alan alır zaten bana sorduğunda artık zaten naparsan yap modunda cevap veriyorum :) bıkıyorum çünkü sorularak bişeyler yapılmasından. tamam bazı şeyler sorulur tabi de herşey sorulmaz yahu

aman yok kalsın boşver alan alır zaten bana sorduğunda artık zaten naparsan yap modunda cevap veriyorum :) bıkıyorum çünkü sorularak bişeyler yapılmasından. tamam bazı şeyler sorulur tabi de herşey sorulmaz yahu

evet o sıkıcı gerçekten insanın şevkini kaçırıyor sen en iyisi kendi zevkine göre al:1:

valla ne güzel benim kayınvalidemin "alma" aktivitesi genelde yok. O hep "alayım mı" diye sorar genelde ben de bugüne kadar anneme bile al diyemediğim için genelde "almazzzzzz" :1:

nefret ediyorum ya yapayım mı edeyim mi falan diye soran insanlardan yapacaksan yap yani :47:

yalnız değilsin şekerim,benim kayınvalidem de aynı anlattığın gibi...mümkün olduğu kadar görüşmemeye çalışıyorum,yoksa sinirlerim tepeme zıplıyor ve eşimi yiyip bitiriyorum.zaten beni pek aramaz telefonla,oğlunu arar,ona sorar beni. aramızda geçen hiçbir sözlü kavga da yok aslında,ama uyuşamadık bir türlü,resmi olmak bana göre değil ama maalesef(üzülsem de) bu şekilde devam ediyor:((belki bebiş olduktan sonra düzeliriz biraz diye umuyorum...

bugün nasılsınız?
birimizin bir sıkıntısı olsa birimizin bebeği için küçücük dahi bir risk olsa hepimiz üzülüyoruz.birbirimize destek oluyoruz.dua ediyoruz.annelik böyle birşey.inşallah hepimizin yavruları sağlıklı dünyaya gelicek buna inanalım yeterki.
kasım annesi olucaz kısmetse. onların minicik ellerini ayak parmaklarını düşünün bunlar bile mutlu olmaya yetiyor:) size küçücük bir anımı anlatıyım.biliyosunuz büyük oğlumda kasım doğumlu doğduğu gün sulu kar yağ yağmıştı.annem bizden evine giderken daha yolda başlardı mesaj çekip tembihlemeye bebeğin ellerini kontrol et soğuksa ısıt diye. birde 15 20 günlük falandı ağlıyodu susmuyodu.annem en sonunda aldı onu diğer odaya götürdü bi baktım ayaklı alt zıbın varya onu çıkartmış normal ayaksız giydirmiş birde çorap giydirmiş getirdi.susmuştu bak gördünmü çocuk nasılda rahatladı dedi :) ve ben o pijamasını hala saklıyorum anı olarak.daha minicikken inat olıuyolar valla.ama bir o kadarda zeki olucaklar bebişlerimiz.
celincim güzel haberini hep birlikte bekliycez.hiçbirşeyi olmıycak bebişinin.
ve diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlarım dualarım sizinle bir an önce gelsin kasım ve tatlı bebişler....

Annelik dunyanın en guzel duygusuymus,anlamak icin sadece anne degil kadın olmak bile yetiyor,annelerin hakkını ne yapsak odeyemeyiz,onlarin tecrubeleri,hic bise yapmasalarda bir kosede oturmaları,basımizda durmaları bile herseye bedel.ben de 1 yıl calısmıcam dogum izni .+ucretsiz izinle birlikte insallah saglikla sihhatle dogarsa annem rahstsiz oldugu icin annemi yanıma alip en azindan bakicinin basinda durmasını isticem,cunku kimseye guvenilmiyor bu devirde hele de bakıcılarla ilgili son zamanda duydugum bir olay tuylerimi urpetti ve bu kararı aldırdı.3 yıldan sonrada artık calıstigim anasinifina goturup gozumun onunde bakarim artik.kuzularımızı insallah saglikla sihhatle alirsak kucagimiza planlarr coookkk.ben de kotu dusunmek istemiyorum yasayacagimiz ne varsa zeten elimizde degil yasiyoruz.

Annelik dunyanın en guzel duygusuymus,anlamak icin sadece anne degil kadın olmak bile yetiyor,annelerin hakkını ne yapsak odeyemeyiz,onlarin tecrubeleri,hic bise yapmasalarda bir kosede oturmaları,basımizda durmaları bile herseye bedel.ben de 1 yıl calısmıcam dogum izni .+ucretsiz izinle birlikte insallah saglikla sihhatle dogarsa annem rahstsiz oldugu icin annemi yanıma alip en azindan bakicinin basinda durmasını isticem,cunku kimseye guvenilmiyor bu devirde hele de bakıcılarla ilgili son zamanda duydugum bir olay tuylerimi urpetti ve bu kararı aldırdı.3 yıldan sonrada artık calıstigim anasinifina goturup gozumun onunde bakarim artik.kuzularımızı insallah saglikla sihhatle alirsak kucagimiza planlarr coookkk.ben de kotu dusunmek istemiyorum yasayacagimiz ne varsa zeten elimizde degil yasiyoruz.

canım en güzelini düşünmüşsün kimseye güvenilmez başında anneanne babaanne birinin olması şart.inşallah canım.anasıfında seninle olması da çok güzel olucak :)

ben oğlum bebekken çalışmadım 2 yaşından sonra dönem dönem çalıştım genelde babaannesi baktı ama getir götür zor oluyodu.annem geldiğinde evde bakıyodu o çok rahattı :)

Ayyy ayni durum benim basimda da var.kaynana ogrendi ogrenelu beni ararr su hirka oreyimmi ceket oreyimmi oreceksen orersin zaten.bende dedim hirkayi yelegi ben de yapabiliyorum hem herseyin haziri var alir giydiririm.bisey yapmak istiyorsan yorgan nevresim falan yap dedim ki normalde asla boyle demem nasil agzimdan cikti ben de anlamadim.sonra bu beni arada torunuma ceyiz yaptim da ceyiz yaptim diye ben de herhalde hazir uyku seti aldi iyi bari yedek olarak kullanirim dedim.megerse taaaa esimin bebekliginden kalma yun mu pamukmu bir yorgan bir battaniye varmisonudan bahsediyormus.yaa dedim esim 32 yasinda 32 yillik sey kullanilirmi simdiki cocuklar herseyden nem kapiyorlar,allerji oluyorlar kac yillik yorgan icinde guve falan olur dedim kokar hem kullanilmamis dedim.sen hangi yorganimin koktugunu gordun miss gibi kokar benim yikadiklarim dedi ama allah sizi inandirsin ben oraya giderken otobuste kullandigim yastigin yuzunu yikayarak orda kullaniyorum kokuyor cunku.sanki elyafin kilosu kac kurus sanki yeni yapmamis bana ceyiz cikarmis.anneme bosver bise deme al yazin yere serer gerekirse yerde minder niyetine kullanirsin dedi de sonra aldim biraz gonulsuz verdi sanki ama hadi yapmis dedim aldimm.cok sukur alacak gucum var ama ilk torun olunca ve bu kadar yil zar zor elde edilmis bebek icin kullanilmis,yillanmis seyi kullanmak icime pek sinmedi ama iste kirmsmak adina da bise soylenmiyor.bir sey yapilacaksa da adam akilli yapilmali diye dusunuyorum haksizmiyim amaaaaa :)))

canım en güzelini düşünmüşsün kimseye güvenilmez başında anneanne babaanne birinin olması şart.inşallah canım.anasıfında seninle olması da çok güzel olucak :)

Bu devirde artik kimseye guvenilmiyor hele de burasi diyarbakirken.en azindan basinda birileri olsun istiyorum.kayinvalide gelirse mahvolurum kayinbaba 2ay sonra emekli olacakmis zaten baska cocuklari isleride yok ben mahvolurum uzun sureli kaldiklarinda.hadi kaynana neyse bir nebzede kayin babam cok densizdir patavatsiz konusur abuk subuk,utanmasi yok pek ben onun yaninda falan emziremem zaten.biraz abarti gibi gelecek bu dediklerim ama durumda boyle vallaha.birgun yigeni gogus kuculutme ameliyati oldu ama saglik probleminden dolayi iri gogusten omurgasi egilmisti.kocaman 2 cocuklu kadini yanimizda telefonla aradi ve dedigi karsisinda sooook oldum aynen su cumle.kizzz ayseee nereni begenmedin de ameliyat oldun kizz.tahmin etmissinizdir iste nasil bir yapi da oldugunu onlar gelirse artik biraz zorlanacazz.

Ayyy ayni durum benim basimda da var.kaynana ogrendi ogrenelu beni ararr su hirka oreyimmi ceket oreyimmi oreceksen orersin zaten.bende dedim hirkayi yelegi ben de yapabiliyorum hem herseyin haziri var alir giydiririm.bisey yapmak istiyorsan yorgan nevresim falan yap dedim ki normalde asla boyle demem nasil agzimdan cikti ben de anlamadim.sonra bu beni arada torunuma ceyiz yaptim da ceyiz yaptim diye ben de herhalde hazir uyku seti aldi iyi bari yedek olarak kullanirim dedim.megerse taaaa esimin bebekliginden kalma yun mu pamukmu bir yorgan bir battaniye varmisonudan bahsediyormus.yaa dedim esim 32 yasinda 32 yillik sey kullanilirmi simdiki cocuklar herseyden nem kapiyorlar,allerji oluyorlar kac yillik yorgan icinde guve falan olur dedim kokar hem kullanilmamis dedim.sen hangi yorganimin koktugunu gordun miss gibi kokar benim yikadiklarim dedi ama allah sizi inandirsin ben oraya giderken otobuste kullandigim yastigin yuzunu yikayarak orda kullaniyorum kokuyor cunku.sanki elyafin kilosu kac kurus sanki yeni yapmamis bana ceyiz cikarmis.anneme bosver bise deme al yazin yere serer gerekirse yerde minder niyetine kullanirsin dedi de sonra aldim biraz gonulsuz verdi sanki ama hadi yapmis dedim aldimm.cok sukur alacak gucum var ama ilk torun olunca ve bu kadar yil zar zor elde edilmis bebek icin kullanilmis,yillanmis seyi kullanmak icime pek sinmedi ama iste kirmsmak adina da bise soylenmiyor.bir sey yapilacaksa da adam akilli yapilmali diye dusunuyorum haksizmiyim amaaaaa :)))

ayy canımm güldürdün beni :))))) evet bu kaynanalar niye boyle düşüncesiz oluyorlar yaa birde patavatsız :1: bnm kaynanam ne alayım dedi ne yapayım dedi :) annem yapıyor alıyor saolsun gecen deddim annem sunu almıs ormus falan eee ilk torunu yapcak tabi dedi ben dogurdugumda da ilk gün hastaneye gelir allah bilir daha sonra ne zmn gelir okdar umursamaz yanii

Amaaan amaan evlerden ırak, kendi hamileliğimi gördüm. Umarım benim kayınvalidme bu kadar benzemekle kalır. Hayır doğumundan 3 gün sonra bize geldiklerinde kalkıp el öpüp hoş geldin demek yerine yattım diye( ki sıkıntılı bir sezeryan olmuştum ve 4. Gün hastaneye geri yatırdılar) oğluna evlilikler bu kadar mesafeli olunca yürümez bi daha düşün demiş. Ya benim saf kocamda bana anlatıyor. Aşkım annem seni hiç tanımamış ne kadar komik diyerek. Hala sindiremedim. Sindirebilecemi de sanmıyorum:((

Bu devirde artik kimseye guvenilmiyor hele de burasi diyarbakirken.en azindan basinda birileri olsun istiyorum.kayinvalide gelirse mahvolurum kayinbaba 2ay sonra emekli olacakmis zaten baska cocuklari isleride yok ben mahvolurum uzun sureli kaldiklarinda.hadi kaynana neyse bir nebzede kayin babam cok densizdir patavatsiz konusur abuk subuk,utanmasi yok pek ben onun yaninda falan emziremem zaten.biraz abarti gibi gelecek bu dediklerim ama durumda boyle vallaha.birgun yigeni gogus kuculutme ameliyati oldu ama saglik probleminden dolayi iri gogusten omurgasi egilmisti.kocaman 2 cocuklu kadini yanimizda telefonla aradi ve dedigi karsisinda sooook oldum aynen su cumle.kizzz ayseee nereni begenmedin de ameliyat oldun kizz.tahmin etmissinizdir iste nasil bir yapi da oldugunu onlar gelirse artik biraz zorlanacazz.

aman aman senden uzak olsunlar.yok gelmezler zaten sen baştan tavrını koy.ne işi var zaten onun.o kadar önemliki lohusalık günleri ben varya ilk gece hastanede çıldırmıştım kayınvaldem kalıcaktı onda sorun yok benimlede bebeklede ilgilenir.bi baktım eşimin babaannesi burda çekyat var ne gidicem yatarım şurda demezmi benim şalterler attı dedimki kardeşime sende kalıcaksın o zaman yoksa ben iyice kafayı yerim.ve koca gece kayınvaldemin kayınvaldesi orda yattı horladı.ne kayınvaldem ne kardeşim dinlenemedi.kayınvaldem sesini çıkartma alınır küser bi daha konuşmaz dedi kendi kayınvaldesi için bende birşey diyemedim.bide dediki hiçbir torunu doğduğunda kalmamış oda şaşırmıştı neyse 2.gün kalmadı.bide aynı babaanne ben yatak odamda emzirirken sütü yetmiyor mu gibi bir cümle kullanmıştı ne kadar sinir olmuştum.hiç unutulmuyor böyle şeyler.

Tünaydın kızlar bişey sorucam ben size dünden beri karnıma bir ağrı saplandı varya nefesimi kesiyor :( şişkinliğim var midemi bozmuştum bi önceki gün hala düzelemedim sanki bebeğimde eskisi gibi oynamıyor dünden beri çıldırıcam tavuk gibi düşünüyorum resmen hayattan soğudum :( belirli pediyodlarda geliyor ağrı ama nefesimi kesiyor kızlar olan yada bilen varmı tehlikeli midir :(

gunaydin kizlarr p.tesi gunu misafirim gelecek aksam yemege 3 aile gelecek karar veremiyorum ne yemek yapsam ne corba yapsgecen hafta birindeydik yine beraber ayni seyleri yapmayim diyrm patlicanli kebap gibi bi sey yapmis sebze corbasi fln aklima bi sey de gelmiyorrrr am.

gunaydin kizlarr p.tesi gunu misafirim gelecek aksam yemege 3 aile gelecek karar veremiyorum ne yemek yapsam ne corba yapsgecen hafta birindeydik yine beraber ayni seyleri yapmayim diyrm patlicanli kebap gibi bi sey yapmis sebze corbasi fln aklima bi sey de gelmiyorrrr

gunaydin kizlarr p.tesi gunu misafirim gelecek aksam yemege 3 aile gelecek karar veremiyorum ne yemek yapsam ne corba yapsgecen hafta birindeydik yine beraber ayni seyleri yapmayim diyrm patlicanli kebap gibi bi sey yapmis sebze corbasi fln aklima bi sey de gelmiyorrrr am.

sende karnıyarık,cacık,pılav ustu tavuk fılan yap :) geçen gün bi yerde yemıştım çok ıyı gelmıştı :)

Tünaydın kızlar bişey sorucam ben size dünden beri karnıma bir ağrı saplandı varya nefesimi kesiyor :( şişkinliğim var midemi bozmuştum bi önceki gün hala düzelemedim sanki bebeğimde eskisi gibi oynamıyor dünden beri çıldırıcam tavuk gibi düşünüyorum resmen hayattan soğudum :( belirli pediyodlarda geliyor ağrı ama nefesimi kesiyor kızlar olan yada bilen varmı tehlikeli midir :(

canim mideni bozmussun ya ondan dolayidir midende agrilar normal gibi geliyr benim de o kadar cok oluyor ki bende gastrit ve ulser var ama bebegin de belli bi zamandan sonra hareketleri duzene girecektir gecen gun sabaha kadar bende hissetmedim oglusumu cildircaktim konusuyorum karnimla oynuyorum yok tik yok sabaha kadar uyuyamadim korkudan ama uyuyormus megersem akilli oglusum :))) sabah tekmelerini hissedince hayata dondum redmen bazen havalarinda olmuyorlar isye cok rahatsizlik veriyorsa gastrolojiye bi gorun istrsen cnm cok gevmid olsun

canim mideni bozmussun ya ondan dolayidir midende agrilar normal gibi geliyr benim de o kadar cok oluyor ki bende gastrit ve ulser var ama bebegin de belli bi zamandan sonra hareketleri duzene girecektir gecen gun sabaha kadar bende hissetmedim oglusumu cildircaktim konusuyorum karnimla oynuyorum yok tik yok sabaha kadar uyuyamadim korkudan ama uyuyormus megersem akilli oglusum :))) sabah tekmelerini hissedince hayata dondum redmen bazen havalarinda olmuyorlar isye cok rahatsizlik veriyorsa gastrolojiye bi gorun istrsen cnm cok gevmid olsun

bende dün geceden beri bitik durumdayım eşim bile neyin var diyo gerçi bi defa vurdu ama ne bilim otururken tepiklemesine alıştım şimdi o yüzden moralim bozuldu belkide yer değiştirdi başka bi pozisyonda bilemiyorum ama karın ağrımla birleşincede korktum birden 25 inde randevum var acaba arasammı doktorumu diyorum ama bakalım bugün akşama kadar da aynı olursa yarın sabahtan gider görünürüm Allahım nasıl bir korkuymuş bu :(

gunaydin kizlarr p.tesi gunu misafirim gelecek aksam yemege 3 aile gelecek karar veremiyorum ne yemek yapsam ne corba yapsgecen hafta birindeydik yine beraber ayni seyleri yapmayim diyrm patlicanli kebap gibi bi sey yapmis sebze corbasi fln aklima bi sey de gelmiyorrrr

patlıcanı kafaya koyduysan karnıyarık açıkcası bana hem kızarma hem pişirme falan çok uzun geliyo :) onun yerine patlıcanlı kürdan kebabı yapıyorum hani şu kürdana bi patlıcan bi köfte bi patlıcan domates biber olanından. yanına pilav, salata cacık falan bir de zeytinyağlı fasulye yada barbunya yapabilirsin. hı çorba da yayla olabilir

Back
X