mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
patlıcanı kafaya koyduysan karnıyarık açıkcası bana hem kızarma hem pişirme falan çok uzun geliyo :) onun yerine patlıcanlı kürdan kebabı yapıyorum hani şu kürdana bi patlıcan bi köfte bi patlıcan domates biber olanından. yanına pilav, salata cacık falan bir de zeytinyağlı fasulye yada barbunya yapabilirsin. hı çorba da yayla olabilir

yok cnm tam tersi patlicanli olmasin farkli olsun :)) pilav ztn degismez salatalar da hallolur da yemekle corbayi bulamadim yayla olabilir corba

Kizlar benimde oglusum 2 gun boyunca cok az ve bazen hic oynamadi. Ama cok ayakta durup yormustum kendimi..1 gun boyunca dinlendim ve bebek guclu tekmeler atmaya basladi...biz yorulunca bebekte yoruluyor ve biz hareket ettikce sallandigi icin uyuyormus....gece uyudugumda daha cok hareketli oluo...korkmayin bisey olmamistir uyuyo kuzucugunuz...ama cok endiselenirseniz saglik ocaklari bebegin kalp atislarini dinletiyor...iciniz rahat eder

teyzeleriiiii bebişim oynamaya başladııı demekki teyzeleriyle konuşmam lazımmış :)))))) süt içiyorum şimdi içtikçe karnımda oynuyo çok şükürr

Amaaan amaan evlerden ırak, kendi hamileliğimi gördüm. Umarım benim kayınvalidme bu kadar benzemekle kalır. Hayır doğumundan 3 gün sonra bize geldiklerinde kalkıp el öpüp hoş geldin demek yerine yattım diye( ki sıkıntılı bir sezeryan olmuştum ve 4. Gün hastaneye geri yatırdılar) oğluna evlilikler bu kadar mesafeli olunca yürümez bi daha düşün demiş. Ya benim saf kocamda bana anlatıyor. Aşkım annem seni hiç tanımamış ne kadar komik diyerek. Hala sindiremedim. Sindirebilecemi de sanmıyorum:((
Bosveeeeerrrecen takmaycannn.Amann butun kaynanalarin huyu aynı profil farklı :))) artık bazı seyleri gormezden gelnemiz gerekiyorda bazen de olmuyor iste.ama arada lafıda cakmak gerekiyor.1ay once memlekete gittigimizde geldikten sonra naptinizki bizimlemi oturdunuz anca ya gezdiniz ya uzandin bir kosede demisti o an tartisma cikmasin diye bise demedim konusmadan 3gun sonra ben de gebelik sekerinin oldugunu ogrendik ve tam yeri geldi, duymus esimden gunde 4 kere kendime igne vurdugumu.gecmis olsun diye ariyor hic acimadim yapistirdim lafi oraya geldigimizde keyfimden uzanip uzanip duruyormusum iste bir yerlere dedim,rahatladim.saygisizlik yapmak istemezdim ama bazen insanlar hakediyorlar istee.

gunaydin kizlarr p.tesi gunu misafirim gelecek aksam yemege 3 aile gelecek karar veremiyorum ne yemek yapsam ne corba yapsgecen hafta birindeydik yine beraber ayni seyleri yapmayim diyrm patlicanli kebap gibi bi sey yapmis sebze corbasi fln aklima bi sey de gelmiyorrrr am.
Firin posetine sebzelerle baget tavuklari soslayip koyabilirsin pratik oluyor yormuyor. yanina corba olarak soguk koyu ayran corbasi pirinc ya da bulgur pilavi nohutlu da cok guzel olur bakliyat tuketmemiz gerektigi icin, istesen meze olarak rus salatasi mevsim salatasi patates puresi yada mushur semizotumuzdan yapabilirsin :))) birde yanina tursuu bitti iste. canim istediiiiii yaaaaavvv :)))

Kizlar benimde oglusum 2 gun boyunca cok az ve bazen hic oynamadi. Ama cok ayakta durup yormustum kendimi..1 gun boyunca dinlendim ve bebek guclu tekmeler atmaya basladi...biz yorulunca bebekte yoruluyor ve biz hareket ettikce sallandigi icin uyuyormus....gece uyudugumda daha cok hareketli oluo...korkmayin bisey olmamistir uyuyo kuzucugunuz...ama cok endiselenirseniz saglik ocaklari bebegin kalp atislarini dinletiyor...iciniz rahat eder

Evt yoruldugum zaman cok ayakta durdugum zaman benimkide cok oynamiyor.bana da dr.soylemisti sen uzandigin zaman uyanir sen yururken duzenli sekilde uyur artik demisti.yaa bana hic dinletmiyor saglik ocagindaki ebe kalp sesi falan.hatta ben bir ara kalpsesi dinleme cihazi gormustum internette alacaktim once sonra farkli bir ritm duysam yavas duysam falan paranoyak olurum diye almamistim ;))kendimi biliyorum cunkuuu..

gunaydin kizlarr p.tesi gunu misafirim gelecek aksam yemege 3 aile gelecek karar veremiyorum ne yemek yapsam ne corba yapsgecen hafta birindeydik yine beraber ayni seyleri yapmayim diyrm patlicanli kebap gibi bi sey yapmis sebze corbasi fln aklima bi sey de gelmiyorrrr am.

şehriyeli naneli yoğurt çorbası olabilir bence yayla çorbasında pirinç var hem pilav olmaz diye düşündüm

kendini çok yorma bence de poşette tavuk olabilir yada pilavın yanına tavuk sote yaparsın önden bi zeytinyağlı tamamdır

Firin posetine sebzelerle baget tavuklari soslayip koyabilirsin pratik oluyor yormuyor. yanina corba olarak soguk koyu ayran corbasi pirinc ya da bulgur pilavi nohutlu da cok guzel olur bakliyat tuketmemiz gerektigi icin, istesen meze olarak rus salatasi mevsim salatasi patates puresi yada mushur semizotumuzdan yapabilirsin :))) birde yanina tursuu bitti iste. canim istediiiiii yaaaaavvv :)))

evet bak o da olur patatesli garniturlu fln yaparim olmazsa tavugu da bi de milfoyden borek yapayim ddm kiymali cok da yenmiyor ztn hep kgelecekler de oruc tutan da var tutmayan da tutanlar pek yemiyyr ztn :)) corba da ezogelin yapaym ddm

şehriyeli naneli yoğurt çorbası olabilir bence yayla çorbasında pirinç var hem pilav olmaz diye düşündüm

kendini çok yorma bence de poşette tavuk olabilir yada pilavın yanına tavuk sote yaparsın önden bi zeytinyağlı tamamdır

bulgur pilavi yapmaya karar verdim domatesli biberli hem daha faydali di mi zeytinyagli da taze fasulye fln olur belki tesekkur ederim cnm amaan valla karar vermesi yapmaktan daha zor daha yorucu insan bi karar verse gerisi geliyr mutfaga girdikten sonra da ben hep boyleym iste dusun durrrr :)))

bulgur pilavi yapmaya karar verdim domatesli biberli hem daha faydali di mi zeytinyagli da taze fasulye fln olur belki tesekkur ederim cnm amaan valla karar vermesi yapmaktan daha zor daha yorucu insan bi karar verse gerisi geliyr mutfaga girdikten sonra da ben hep boyleym iste dusun durrrr :)))

yahu seninle hamilelik günümüz aynı görünüyo evlilik günümüz de hemen hemen aynıymış baktım da 1 yıl 10 ay görünce :) 16 eylül 2011di benim :)

canım bende ezogelin çorbası yap dicektim sanırım ona karar vermişsin :9: orman kebabı yap yanına pilav kaşarlı mantar salata süper olur :10: şimdiden kolay gelsin vee afiyet olsunnnnn:21:
teyzeleriiiii bebişim oynamaya başladııı demekki teyzeleriyle konuşmam lazımmış :)))))) süt içiyorum şimdi içtikçe karnımda oynuyo çok şükürr
canımmm gözün aydınnnnn benim miniğimde hareketlimi hareketli maşaallahhh:nazar: bu sabah 6 da kaldırdı beni :8: ne zaman yürüsem o dinleniyor ben dinlenince o başlıyor yarış içindeyiz veeeeeeeeeeee artıkk dışardanda belli oluyor hareketlerii tabi benden başka kimseye denk gelmedi babamıza hala oynamadı:9: nazlı yavrum benimmm ankara iyi geldi kızımaaaa:35:

Tünaydın kızlar bişey sorucam ben size dünden beri karnıma bir ağrı saplandı varya nefesimi kesiyor :( şişkinliğim var midemi bozmuştum bi önceki gün hala düzelemedim sanki bebeğimde eskisi gibi oynamıyor dünden beri çıldırıcam tavuk gibi düşünüyorum resmen hayattan soğudum :( belirli pediyodlarda geliyor ağrı ama nefesimi kesiyor kızlar olan yada bilen varmı tehlikeli midir :(

inancc nasil oldun canim?? Ben de dün ögleden sonra yattim agridan hala kalkabilmis degilim. Afedersiniz bi ishal, mide bulantisi, karin agrisi. Ölüyorum sandim agridan. Sabah solugu dr.da aldim yediginden veya ictigindendir dedi. Soda ic dedi kaybettiğim mineraller icin. Yatiyorum yatak dösek bu agri bi gecsee:(

inancc nasil oldun canim?? Ben de dün ögleden sonra yattim agridan hala kalkabilmis degilim. Afedersiniz bi ishal, mide bulantisi, karin agrisi. Ölüyorum sandim agridan. Sabah solugu dr.da aldim yediginden veya ictigindendir dedi. Soda ic dedi kaybettiğim mineraller icin. Yatiyorum yatak dösek bu agri bi gecsee:(

geçmiş olsun canım ya.yediklerimize dikkat etmemiz lazım.bol sıvı al.geçicektir 1 2 güne.doktorun kordon dolanmasınada baktı mı varmı bir gelişme.inşallah geçicek hepsi.

geçmiş olsun canım ya.yediklerimize dikkat etmemiz lazım.bol sıvı al.geçicektir 1 2 güne.doktorun kordon dolanmasınada baktı mı varmı bir gelişme.inşallah geçicek hepsi.

Canim sağolasin. Disardan da yemedim ki anlamadim nasil oldu. Bugün baktı evet hala kordon boynunda bekliycekmisiz, insallah cikar cnm yaa hep dua ediyorum. Dogum hakkinda konustuk ben normal istiyorum, son ay karar vericez dedi nasil olucagina. İcim rahatladi böyle deyince. Burda hemen hemen normal doguran yok biliyo musun. Herkes sezeryan. Gerci bebek nasil saglikli olucaksa ben ona raziyim...

Canim sağolasin. Disardan da yemedim ki anlamadim nasil oldu. Bugün baktı evet hala kordon boynunda bekliycekmisiz, insallah cikar cnm yaa hep dua ediyorum. Dogum hakkinda konustuk ben normal istiyorum, son ay karar vericez dedi nasil olucagina. İcim rahatladi böyle deyince. Burda hemen hemen normal doguran yok biliyo musun. Herkes sezeryan. Gerci bebek nasil saglikli olucaksa ben ona raziyim...

oluyo benimde ilk hamileliğimde olmuştu tamda bu dönemlerde ilaçta içememiştim ama sancı çekmiştim bende onu iyi hatırlıyorum.geçicek inşallah.benimde sezeryan oldu ilk doğumum.günüm geçmişti beyefendi pek rahattı gelmeye niyeti yoktu :) bu seferde zaten sormadı bile direkt onuda 19 unda alırız dedi :) iki kardeş aynı gün doğma ihtimalleri var anlıyacağın :)
tabi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.son ayda doktorlarımız duruma göre karar söylerler en doğrusunu.

oluyo benimde ilk hamileliğimde olmuştu tamda bu dönemlerde ilaçta içememiştim ama sancı çekmiştim bende onu iyi hatırlıyorum.geçicek inşallah.benimde sezeryan oldu ilk doğumum.günüm geçmişti beyefendi pek rahattı gelmeye niyeti yoktu :) bu seferde zaten sormadı bile direkt onuda 19 unda alırız dedi :) iki kardeş aynı gün doğma ihtimalleri var anlıyacağın :)
tabi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.son ayda doktorlarımız duruma göre karar söylerler en doğrusunu.

Kıvraniyorum resmen sancidan. Bizim paşa da 19u dedi dr insallah gelir o gün teyzesi:) ne güzel olur iki kardesin ayni gün dogum günü olmasi. Saglikla kucagimiza alalim artik sabirsizlaniyorumm:)

canımmm gözün aydınnnnn benim miniğimde hareketlimi hareketli maşaallahhh:nazar: bu sabah 6 da kaldırdı beni :8: ne zaman yürüsem o dinleniyor ben dinlenince o başlıyor yarış içindeyiz veeeeeeeeeeee artıkk dışardanda belli oluyor hareketlerii tabi benden başka kimseye denk gelmedi babamıza hala oynamadı:9: nazlı yavrum benimmm ankara iyi geldi kızımaaaa:35:[/QUOTE]

geceleri daha bir oynuyolar bende eşime sahur için kalkıyorum birşeylerde yiyorum :) sonra hiç durmuyor.benimkide abisine çok oynuyor babasına daha denk gelmedi :) şimdiden sonra sen son aylarda gör karnın bi o tarafa bi bu tarafa gidicek oynadığında.

Kıvraniyorum resmen sancidan. Bizim paşa da 19u dedi dr insallah gelir o gün teyzesi:) ne güzel olur iki kardesin ayni gün dogum günü olmasi. Saglikla kucagimiza alalim artik sabirsizlaniyorumm:)

inşallah sağsalim alırız mis kokulu bebişlerimizi:) o zamanda ah ne kadar uykusuzum bi uyutmadı diye konuşucağımız günlerimiz olucak :)

Evt yoruldugum zaman cok ayakta durdugum zaman benimkide cok oynamiyor.bana da dr.soylemisti sen uzandigin zaman uyanir sen yururken duzenli sekilde uyur artik demisti.yaa bana hic dinletmiyor saglik ocagindaki ebe kalp sesi falan.hatta ben bir ara kalpsesi dinleme cihazi gormustum internette alacaktim once sonra farkli bir ritm duysam yavas duysam falan paranoyak olurum diye almamistim ;))kendimi biliyorum cunkuuu..

Canim saglik o agindaki ebe sen istemedikce teklif etmiyor...ben bi kac gundur hareketlerini hissedemiyorum dedim...kalbini dinletebiliyormusunuz dedim...hemen dinletti.. Gercektende hareketleri cok yavas oldugu icin anlamiyordum birde cok uzgun oldugum gunlerde oynamadi kuzucugum....bu arada hamilelikle ilgili cikan sorunlari kafaya takma cnm....hep iyi dusun...ben artik öyle yapiyorum...benimde 3 lu testim riskli cikmisti..kendi ozeldekki doktorum riskli olmadigimi falan soyledi....bende teselli bekliyordum acikcasi...birazda annemlerin yanina tatile gittim kafam dagildi....hersey guzel olacak ve minik kuzularimizi saglikla kucagimiza alacagiz insallah....

Back
X