mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
nasılsınız güzel annişlerrrr ben bugün biraz yorgun hissediyorum kendimi hala pijamalarla duruyorum kalkıp hazırlanıcam kayınvalideme gidicem pazartesi doğum günüm :64::125:belki orda olurum annem inanılmaz alışveriş yaptı benim için ayrı kızım için ayrı dün bile gidip kot elbise almış bana bu ay hem kredi kartını doldordu hem elindeki nakitleri bitirdi bizim için en iyisi doğum günümde kayınvalidemde olayım diyorum yoksa anacım yine bişeyler yapmak isticek bende çok üzülcem kardeşimede unutursa hatırlatma bile dedim annem için canım benim.. işte öyle kızlar geldiğimde görüşürüz öpüyorum sizleriiii ve kuzularınıızzzzııı

canım ooooooooooooo benim yanları ve totoyu birde baldırları görsennn ne haldeyimmm karayolları haritası gibi olmuşum morarmış artık kırmızılıktan çıkmış vücudum ilk defa bu kadar kiloyu görünce çatır çatır çatladı:9:

hadi ya ben gobekte bekliodum bunları dun kalcada gorunce once morarmıs sandım dıkatlı bakınca catlakmıs sok oldum :1:

Ben bir ara catlaklarrr diye baslikta yazmistim hatirlarsan. taaa ne zamandan beri var.Benimkileri gorsen piri reisin dunya haritası gibi :))))))yalniz ilginc olan sadece gobegimde.kiloda almadim ama gobek buyuyup deri gerildikce oluyor demekki,birde o kadar her banyodan sonra yagladik durduk kendimizi.demekki bebe yagiymis kremmis olacak olduktan sonra oluyor.neyseeee bebislerimizin cani sagolsun diyelim :)))

hiç sorma cnm ya ilk goguslerde olmustu daha oncedende vardı diye pek onemsedim öle kırmızı catlak değil yanii hergunde kremliorum kendimi ama daha cok gobek ve goguslere onem veriyodum artık popomada surmem lazım gerci pek etkisi oluyormu sanmıyorum bunye meselesi bence duyguyla senin benzetmelerine bayıldım yanii :1:

deger deger de iştee takıldım bi kere :))) senin kuzun cimcimelik yapmıs :) canım ben 15 i gitmiştim eylülün 9 unun haftası bi gun giderim sanırım daha karar vermedim

bende dün tekrar gittim doktora cici kızımı görmeye, bu sefer gösterdi kendini biraz daha, şükür :16: yanaklar dolu dolu olmuş çok hoşuma gitti :1: hiiiç takılmayalım canım kilo olayına, herşey geçer yeter ki bıdıklarımız bizimle olsun :16: yarında düğün var, eşim nikah şahidi, bakalım nasıl geçecek. benim doktora sorunca, canınız ne zamn isterse gelin dedi, o nasıl oluyosa insan bi tarih verir. dün kızıma bebek arabası aldık. tamamlayalım da bizde resimlerini koyalım, şu tatil modundan bi çıkabilsem bitiricem alışverişide :1:

en son doktora gittiğimde bu alttaki gramı bi hayli geçmişti benim oğluşum
1100 gramdı iki hafta evvel
hafta olarakta 2 hafta ileri gözüküyordu
ya oğlum yumyumalak bişi olacak yada erken doğurcam sanırım

neyse kısmet artık bakalım

en son doktora gittiğimde bu alttaki gramı bi hayli geçmişti benim oğluşum
1100 gramdı iki hafta evvel
hafta olarakta 2 hafta ileri gözüküyordu
ya oğlum yumyumalak bişi olacak yada erken doğurcam sanırım

neyse kısmet artık bakalım

Benim 27.haftada 1010 gr. 30.haftada 1400 grdi.dr.bise dedimi peki.genelde seker hastalari iri bebek doguruyor kontrolsuzse,benim var ama kilo normal cikiyor suda.boyle bir rahatsizligin varmi?

Benim 27.haftada 1010 gr. 30.haftada 1400 grdi.dr.bise dedimi peki.genelde seker hastalari iri bebek doguruyor kontrolsuzse,benim var ama kilo normal cikiyor suda.boyle bir rahatsizligin varmi?

şeker testi için gittiğimde şekerin normal dedi suyum baya varmış
bir rahatsızlığım yok hamdolsun

tombik olcak galiba ^^

bende dün tekrar gittim doktora cici kızımı görmeye, bu sefer gösterdi kendini biraz daha, şükür :16: yanaklar dolu dolu olmuş çok hoşuma gitti :1: hiiiç takılmayalım canım kilo olayına, herşey geçer yeter ki bıdıklarımız bizimle olsun :16: yarında düğün var, eşim nikah şahidi, bakalım nasıl geçecek. benim doktora sorunca, canınız ne zamn isterse gelin dedi, o nasıl oluyosa insan bi tarih verir. dün kızıma bebek arabası aldık. tamamlayalım da bizde resimlerini koyalım, şu tatil modundan bi çıkabilsem bitiricem alışverişide :1:

hayırlı olsun cnm arabanız bizde baktk ama karar veremedik birde dedim daha erkenmi dogdugunda zaten arabayla gezdiremicem cunku kış olacak ana kucagı alayım arabayı sonramı alsam dedim yoksa takımmı alsam aklım karıstı acıkcası ben giyim gecen 2 takım aldım gezmelik giyebilecegi kıslıklar cıkmıs 1 tane daha alırım diyorum bakalım baska da bir sey almıcam giyim olarak sampuanı falan hangi marka alcam karar veremedim nette setler var onlar hosuma gitti sebamedmi alsam yoksa johnsonbaby nivea flnmı bi karar versem herseyi halletmiş olcam birde bize deneyimli arkadaslar simdiden bez alın diyolar stok yapın :1: :1: size iyi eglenceler cnm yavas oyna cok gobegini sallama :))))

hayırlı olsun cnm arabanız bizde baktk ama karar veremedik birde dedim daha erkenmi dogdugunda zaten arabayla gezdiremicem cunku kış olacak ana kucagı alayım arabayı sonramı alsam dedim yoksa takımmı alsam aklım karıstı acıkcası ben giyim gecen 2 takım aldım gezmelik giyebilecegi kıslıklar cıkmıs 1 tane daha alırım diyorum bakalım baska da bir sey almıcam giyim olarak sampuanı falan hangi marka alcam karar veremedim nette setler var onlar hosuma gitti sebamedmi alsam yoksa johnsonbaby nivea flnmı bi karar versem herseyi halletmiş olcam birde bize deneyimli arkadaslar simdiden bez alın diyolar stok yapın :1: :1: size iyi eglenceler cnm yavas oyna cok gobegini sallama :))))

Bence sampuanlari da al hazirla dogum olduktan sonra cikip alman zorlasir.bildigim kadariyla birkac gun sonra banyo yaptiriliyor cunku.bende aldim bezi 3 6kilo arasi prima primium care daha pamuksuymus cildi tahris etmiyormus.3 6 buyukmu acaba dedim ama gobek bagindan dolayi sıkı bez iyi olmuyormus.bir kucugude 2.5tan kucuk isareti var o da premetureler icinmis o da cok kucuk gelir diye 3 6yi almistim.bu arada cantaya son zamana yakin koyacam yaklasik 15 tane.cunku acilip bekledigi zaman kuruyormus bezin ozelligi gidiyormus.

şeker testi için gittiğimde şekerin normal dedi suyum baya varmış
bir rahatsızlığım yok hamdolsun

tombik olcak galiba ^^
Olabilir o zaman cnm bir sıkıntı olsa dr. Soylerdi zaten takma.her cocuk farkli hepimizinn kilosu nasil farkliysa onlarinda oyle.anne babanin yapisindan da kaynaklanabiliyormus.bizede dr. Kenikleti iri ve uzun demisti. Babasina benziyor yapisi demisti.esim 1.86 boyda cunku.olabiliyor.saglikli olsun yeter :)

Bence sampuanlari da al hazirla dogum olduktan sonra cikip alman zorlasir.bildigim kadariyla birkac gun sonra banyo yaptiriliyor cunku.bende aldim bezi 3 6kilo arasi prima primium care daha pamuksuymus cildi tahris etmiyormus.3 6 buyukmu acaba dedim ama gobek bagindan dolayi sıkı bez iyi olmuyormus.bir kucugude 2.5tan kucuk isareti var o da premetureler icinmis o da cok kucuk gelir diye 3 6yi almistim.bu arada cantaya son zamana yakin koyacam yaklasik 15 tane.cunku acilip bekledigi zaman kuruyormus bezin ozelligi gidiyormus.

aferin benim akıllı arkadaşıma en doğru bilgiler sende valla:) maşallah diyelim.ben sebamed alıcam şampuanlarını.bezide senin ki gibi alıyım.ıslak mendil ilk oğlumda parfümsüz alkozsüz primanın yeni doğan vardı onu kullanmıştım.günde 5 6 dan fazla kaka yapıyor yaramazlar hazırlıklı olun :)

Olabilir o zaman cnm bir sıkıntı olsa dr. Soylerdi zaten takma.her cocuk farkli hepimizinn kilosu nasil farkliysa onlarinda oyle.anne babanin yapisindan da kaynaklanabiliyormus.bizede dr. Kenikleti iri ve uzun demisti. Babasina benziyor yapisi demisti.esim 1.86 boyda cunku.olabiliyor.saglikli olsun yeter :)

yok kilo konusunda kimse endişelenmesin bencede zaten ultrasonda genelde tam söyleyemiyorlar.sağlıklı olsunlar yeterki.

bugün 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun.
heyecanla beklediğimiz sonbahar nihayet gelmek üzere :) e balık sezonuda açılıyo :) şimdi birde ekim kasım gelse :)
kavuşsak bebişlerimize sağlıkla inşallah....
kimse acele etmesin doğurma yarışına girmeyelim :) kasım annelerinde biri daha bugün doğuma giriyomuş Allah hayırlısıyla sağsalim problemsiz kucağına almayı nasib etsin.tabi bizlerede.bende hazırlıklarıma başlamak istiyorum artık.endişenlemeye başlıyo insan ya erken doğum olursa diye.kendinize iyi bakın bol bol dinlenmeye çalışın.

kızlaaarrr hani su hamilelikte olan kırmızı catlaklar varyaaa işte bnm kalcalarımda onlardan cıkmaya baslamıs durumda bugun itibariyle farkettim :1: popomda fln var nasıl bişe yaa bunlar
kaç kilo aldın?mustela çatlak kremi kullanıyorum,çatlağım yok ama sonrasını bilemem artık.

canım ooooooooooooo benim yanları ve totoyu birde baldırları görsennn ne haldeyimmm karayolları haritası gibi olmuşum morarmış artık kırmızılıktan çıkmış vücudum ilk defa bu kadar kiloyu görünce çatır çatır çatladı:9:
duygucuk sen kaç kilo aldın ?ben 10 kilo aldım ,diyetteyim,şekerden dolayı .daha iyiymiş aslında böylesi, kendimi hafif hissediyorum.

inşallah birşey yoktur.bende akşamları özellikte oturamıyorum bile ağırlaşıyoruz artık sanırım.aynen hepimiz takıyoruz galiba acaba doğum sancısımı suyummu geliyo diye ama düşünmemek lazım aslında.ilk çocuğumda böyle internette birşeyler bakmıyordum sadece dergi okuyordum.tabi 8 sene önceydi.sözde tecrübeliyim ama kendi kendime panik yapıyorum boşu boşuna:)şimdi çok araştırıp kafamızı karıştırıyoruz.Allah hepimizin kucağına sağlıkla ve zamanında almayı nasib etsin.
aynı endişeler bende de var,kasım anneleri topiğinde geçende biri erken doğum yaptı, 1kg. doğdu, DAMLA bebeği kuvöze koydular.ya bebim de olursa diye 2-3 gün kendime gelemedim.herkes aynı değil ama insan ister istemez etkileniyor.DAMLA bebek de annesi de iyi,Allah yardımcıları olsun.yine kasım annelerinden birinin dün suyu geldi onu da doğuma aldılar.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
nasılsınız güzel annişlerrrr ben bugün biraz yorgun hissediyorum kendimi hala pijamalarla duruyorum kalkıp hazırlanıcam kayınvalideme gidicem pazartesi doğum günüm :64::125:belki orda olurum annem inanılmaz alışveriş yaptı benim için ayrı kızım için ayrı dün bile gidip kot elbise almış bana bu ay hem kredi kartını doldordu hem elindeki nakitleri bitirdi bizim için en iyisi doğum günümde kayınvalidemde olayım diyorum yoksa anacım yine bişeyler yapmak isticek bende çok üzülcem kardeşimede unutursa hatırlatma bile dedim annem için canım benim.. işte öyle kızlar geldiğimde görüşürüz öpüyorum sizleriiii ve kuzularınıızzzzııı

benim annem de pek bişi aldırmıyor,onlar hemen küçülüyor,çok alma giydiremezsin diyor.hangisi doğru acaba senin annnen mi,benim annem mi acaba?:))))))))))DOĞUM GÜNÜN ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN.

Son düzenleme:
bugün 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun.
heyecanla beklediğimiz sonbahar nihayet gelmek üzere :) e balık sezonuda açılıyo :) şimdi birde ekim kasım gelse :)
kavuşsak bebişlerimize sağlıkla inşallah....
kimse acele etmesin doğurma yarışına girmeyelim :) kasım annelerinde biri daha bugün doğuma giriyomuş Allah hayırlısıyla sağsalim problemsiz kucağına almayı nasib etsin.tabi bizlerede.bende hazırlıklarıma başlamak istiyorum artık.endişenlemeye başlıyo insan ya erken doğum olursa diye.kendinize iyi bakın bol bol dinlenmeye çalışın.

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN CANIM.evet okasım annelerni ben de takip ediyorum,hilal doğuma giriyor bugün.insan hemen ya ben diye düşünüyor,bakalım balık mevsimi de açılsa da şu omega tabletleri,cevize ara versek de balıktan alsak vitaminimizi.

kızlar biz birazdan bebeğimizin renkli fotosunu istemeye gidicez.bu 3. kez aolacak artık,prensesimizden istiyoruz istiyoruz vermiyor,nazlı şey:)) ya ellerini,ya ayakarını koyup yüzünü kapatıyor.(adını nazlı mı koysak ki çok nazlı olur mu dersiniz?)oradan da kuaföre gidip fön çektireceğim,akşama zafer bayramı kutlamasına gidiyoruz, pasaklılığım ,bakımsızlığım gitsin accık.hep yorgunum,hep uykusuzum sanki siz de öyle misiniz?

tırnak makası alırken çıtçıtlı mı ,normal makas mı alasak ,yoksa ikisi birden satılan setler mi daha iyi ? amma ayrıntılı soru oldu bu böyleeee,bana bile komik geldi:)))))

Son düzenleme:
kızlar biz birazdan bebeğimizin renkli fotosunu istemeye gidicez.bu 3. kez aolacak artık,prensesimizden istiyoruz istiyoruz vermiyor,nazlı şey:)) ya ellerini,ya ayakarını koyup yüzünü kapatıyor.(adını nazlı mı koysak ki çok nazlı olur mu dersiniz?)oradan da kuaföre gidip fön çektireceğim,akşama zafer bayramı kutlamasına gidiyoruz, pasaklılığım ,bakımsızlığım gitsin accık.hep yorgunum,hep uykusuzum sanki siz de öyle misiniz?

hadi bakalım inşallah kızın gösterir yüzünü.öyleyiz tabi ağırlaştık artık.iyi eğlenceler.tırnak makasını ben çıtçıtlı alıcam.

gunaydin kizlarr ben geldim kac gundur giremedim internetim yoktu aklim burdaydi hep daha tam okumadim yazdiklarinizi da umarim iyidir herkes butun bebisler dogum yapanlar mi varmis kasim annelerinde yaa nasillar acaba ben de korkuyorum dr erken dogum riskin var dedikten sonra simdi bi de bunlari duyunca bnm rahatsizligim gecmedi daha ilac da almiyorum idare etmeye calisiyorum boyle ohh bee internet gelince rahatladim aklim kalmisti :))

[
Ben ilk bebisime ikili set almistim ikiside ise yariyor hatta torpisi falanda vardi icinde bu arada ben mayis annesiyim:-)

QUOTE=4ekim;31719927]tırnak makası alırken çıtçıtlı mı ,normal makas mı alasak ,yoksa ikisi birden satılan setler mi daha iyi ? amma ayrıntılı soru oldu bu böyleeee,bana bile komik geldi:)))))[/QUOTE]

gunaydin kizlarr ben geldim kac gundur giremedim internetim yoktu aklim burdaydi hep daha tam okumadim yazdiklarinizi da umarim iyidir herkes butun bebisler dogum yapanlar mi varmis kasim annelerinde yaa nasillar acaba ben de korkuyorum dr erken dogum riskin var dedikten sonra simdi bi de bunlari duyunca bnm rahatsizligim gecmedi daha ilac da almiyorum idare etmeye calisiyorum boyle ohh bee internet gelince rahatladim aklim kalmisti :))

ben ve birkaç arkadaşın erken doğum riski var arkadaşlar.hilal arkadaşımız sabah sezeryana alındı daha önceden ayşegül doğurmuştu zaten,bebişi iyi.erkenci bizim kuzucuklar:17:

Back
X