hayırlı olsun cnm arabanız bizde baktk ama karar veremedik birde dedim daha erkenmi dogdugunda zaten arabayla gezdiremicem cunku kış olacak ana kucagı alayım arabayı sonramı alsam dedim yoksa takımmı alsam aklım karıstı acıkcası ben giyim gecen 2 takım aldım gezmelik giyebilecegi kıslıklar cıkmıs 1 tane daha alırım diyorum bakalım baska da bir sey almıcam giyim olarak sampuanı falan hangi marka alcam karar veremedim nette setler var onlar hosuma gitti sebamedmi alsam yoksa johnsonbaby nivea flnmı bi karar versem herseyi halletmiş olcam birde bize deneyimli arkadaslar simdiden bez alın diyolar stok yapın![]()
size iyi eglenceler cnm yavas oyna cok gobegini sallama :))))
canım biz bebe confortun loola modelini aldık, rengide pembe. travel sistem olduğu için zaten 3-4 yaşına kadar kullanılacak. aldım gitti o yüzden. aynen ilk aylar hem oto koltuğu hem ana kucağı olarak kullanırız dedik. bende bi tek giyim alışverişi ve park yatak kaldı, şampuanını johnsonbaby aldık. bez stoğunu bende söyledim eşime, premıum care alıncak dedim ama gitmiş yeşil olanından almış, beyaz olanı olcaktı yanlış almışsın dedim, bundan sonrakileri öyle alırız dedi