canım sakın endişelenme bebeğin ya da bebeklerin :) üzülmesin.. bakarsın ikizdir bide o yüzden yüksektir.. :)
Ayyy ikiz mi dersiniz

inşallah canım bekliyorum hayırlı haberlerini. kese mi olur keseler mi bilemem.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sakın endişelenme bebeğin ya da bebeklerin :) üzülmesin.. bakarsın ikizdir bide o yüzden yüksektir.. :)
kizlaaar dua edin 4 bucukta randevum.hep beraber saglıkla doğuralım inşallah.
kızlar bende çok bi belirti yok mide bulantısı filan olmadı ama göğüslerim hava yastığı gibi şişti.. :) sürekli uyumak istiyorum bi de kafamı kaldıramıyorum yastıktan.. bir de ruh hali bozukluğum var herşeye ağlıyorum eşime çok yükleniyorum galiba ama geç farkediyorum böyle huysuz kaprisli bişiy oldum, geçen belgesel izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım.. siz de de var mı böyle şeyler? bi bakıyorum çok mutluyum sonra bi bakıyorum yerlerde moralim..
ben 24 martta yaptırdım kan testi 12079 çıktı değerim canım.benimde değerim çok yüksek bende ondan endişe ediyorum.bu kadar yüksek olması normalmi acabaa?insallah bende görürüm bugun keseyi.
canım bende enfazla 2 bardak çay içiyom zaten kola falan içmezdim. sabahları süt yumutta peynir dün sütlaç yaptım onu yiyorum. meyve her akşam. ama kazınıyo midem hep.
beslenm güzelmiş, ben de uzun zamandır sütlaç yapmıyorum, eşim de çok sever yapayım bi ara =), ben de de kazınma var hemen heeb her saat başı bi şey atıştryorum, hayırlısı bu gidişte bayağı kilo alacağım=)
ben 50 ile kaldım hamile ama heralde haftaya biraz veririz istifra olusa. ben sağlıklı yemeye çalışıyom öncede öyle yerdim aburcubur sevmem zaten.
ben 60 kğ başladım bakim, ben de dikkat ederdim üstelik yürüyüş ve sporu hemen hemen hergün yapıyordum, şimdi bırakınca kaslar da çalışmayacak haliyle direk kilo alacağım, benim vucut kilo alamaya da müsait=((
kızım siz yine iyisiniz bende 67 kiloyum suan boyum1.70 ama ilerki dönemlerde yandm ya kesın cok kılo alcam
![]()
iyi değilim galiba=(( ben miyon tipliyim boyum 1, 60 valla yandım bu gidişle alacağı kiloları=(((
kızzlar marhaba..bende dun test yaptım..ıkıncı cızgı sılık cıktı.adetımde 5gun gecıktı...ınş hamıleyımdır....persembe hastaneye gıdecegım..dua edın
canım içimden bir ses hamile oldugunu söylüyor![]()
inş canım..oyleyımdır.....bugun yıne yaptım test..dunkunden bıraz daha belırgın cıktı....sende inş hamıle olursun en yakın zamandaç..ve bebegını kucagına alırsın
inş canım..oyleyımdır.....bugun yıne yaptım test..dunkunden bıraz daha belırgın cıktı....sende inş hamıle olursun en yakın zamandaç..ve bebegını kucagına alırsın
kızlar bu arada ben cift cizgiden önce sigara içen biriydim şuan tabikii hiç içmiyorm içmemde ama cokta zorlanıyorum Allah yardımcım olsun war mı başka benım gibi olan:44:
aynen canım bende 3 ay oncesınden bırakmak gerekıyomus dıye duymustum ama hersey bıranda olunca hazırlıksız yakalandım .. tabıkı sırf onun ıcın zaten bu vesileyle bırakmıs olcam inşcanım çok iyi yapmışsın hatta aylar öncesi bırakmak gerekiyormuş. ben içmiyorum elhamdülillah dayan bebeğin için. fedakarlık yapmak zorundasın.