mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
:52::52::52::52: ayyy çok güldüm....
ben şubat ayında tutturmuştum ben mart kedisi olmak istiyommmmmmmmmmm diyeeee:52::52::52:
topik arkadaşlarım da kopmuştu gülmektennn..napim anacım daha şubat ayında mahalledeki tüm kediler hamileeee:30::30:böyle nispet yapar gibi salınıyorlar..olan varrr olmayan varrr dimiiiiiiiiiiiiii:52::52:

Kızlar ben martın 14 de üstüne gördüm.2 buçuk gün lekelenme oldu bitti..bende adet oldum die adetin 3. ve 5. günü toplam 2 su bardağı soğan suyu içtim....acaba bebişe bi zararı olmuşmudur????:18: kanamam o yüzden gelio olabilir... Yarın olsada dr.a gitsem.

yok canım olmamıştır içini ferah tut.yarın doktordan sonra yaz mutlaka.geçicek inşallah.

Özel hastane de bu kadar çok mu masraf çıkıyor ben daha gitmedim özele gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçeceğim galiba kadın doğuma gideceğim, orda kan tahlilinde felan bu kadar para çıkmıyordur bence , e biz de yeni ev aldık onlarla uğraşıyoz felan felan felannn

tahliller çok pahalı. bi de çalışan emekli sandığına daha pahalı.SGKlıya ucuz. kontrol için 40 lira veriyoruz ama tahliller kazık işte :50:

lütfen kafanıza takmayın ya.biçok arkadaşımın hiç bulantısı olmamış.bende iki saat derse zor giriyorum paso yatıyorum.üzmeyin kendinizi

ay zaten bulantı 7-8. haftalarda başlıyor tam olarak. ondan öncekiler hiçbişey... evet kimisi hiç bulantı yaşamıyor.canım sen de miöğretmensin? ben de okulda açlıktan midem bulanıyor.bu arada ben internetten bulantı bilekliği satın aldım.

normalde malesef çok iyi yerim öğlen yediğimle yatıyorum çok şükür miden yatışsın diye kahvatıyı iyi yapmaya çalışıyorum

benim arttı bulantım. acıkınca midem bulanıyor çok, yeyince de midem yanıyor :52:

ay zaten bulantı 7-8. haftalarda başlıyor tam olarak. ondan öncekiler hiçbişey... evet kimisi hiç bulantı yaşamıyor.canım sen de miöğretmensin? ben de okulda açlıktan midem bulanıyor.bu arada ben internetten bulantı bilekliği satın aldım.

ben de öğretmenim kızlar.yarın 5. haftam bitiyor 6 oluyorum.cuma kontrolüm var.benim tedaviyle oldu,mikroenjeksiyon.

Kizlaarr duydugum kadariyla saglik ocaginda dr.un istedigi bircok tahlil yapiliyormus... Seker yuklemesi,kan tahlilleri vs. Aile hekimine zaten kayit yaptirmamiz gerekior...

doktor bana birsürü karmaşık test yazdı. onlaar büyük labaratuarda yapılıyormuş. hepatit filan da yazmış

günaydın herkesee.. ben de 20 martta idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim ertesi gün kan testim 138.00 çıktı ve dün yani 4 gün sonra 1120 çıktı kızlar nasıl sizce ?:44:

ilk öğrendiğim de çok sevindik eşimle. istiyorduk çünkü ama sonradan endişe kapladı içimi. inşallah hepimiz için iyi olur bu süreç:49:

hayırlı olsun. endişelenme canım sorun yoktur inşallah. artık kimse hamile kaldığına sevinemiyor ya ne hale geldik...

canım yeni geldim inşallah burdasındır. beni tahliller için değil kalp atışı için 2 hafta sonra dedi.tahlillerin çoğunu sağlık ocağında yaptırmıştım kan testine gidince.bazı eksikleride özel dr yazdı bunlarıda sağlıkocağında yaptır dedi onlarıda haftaya yaptırıcam.

ağzımda biraz geçti ama acıyo yine de.sen neler yapıyon ben mide kazıntısından ölecemm:)

sağlık ocağında bütün tahliller yapılyor mu canım?

kızlar bu arada ben cift cizgiden önce sigara içen biriydim şuan tabikii hiç içmiyorm içmemde ama cokta zorlanıyorum Allah yardımcım olsun war mı başka benım gibi olan:44:

ben varım :17:
merak etme çabuk geçiyor sigara isteği

sağlık ocağında bütün tahliller yapılyor mu canım?

canımmm toksoplazma rubella ve tam idrar yapmıyor bizim sağlıkocağı..diğerlerini yapıyor..tabi sana ayrıca bişeyler yazmadıysa..bence bi sor..olanı yaptır aile hekimine..zaten gebe kayıt açıcaklar bize..takipetceklermişşş

merhaba 7 haftalık hamileyim midem cok fena neler yapabiliriz??:(

hah en önemli mevzu...
ben kendi yaptıklarımı anlatayım

-bi kere çalıştığım için çok erken kalkıyorum ve evde kahvaltı yapamıyorum bu yüzden sabah bulantım oluyor zaten çok. evden çıkmadan çubuk kraker, bisküvi tarzı bişeyler yeyip bulantıyı bastırıyorum. okula gider gitmez de kahvaltı yapıyorum.

- az yediğim için çok sık acıkıyorum ve sık sık yiyorum. yanımda mutlaka meyve, çerez, bisküvi tarzı şeyler bulunuyor. çikolata ve süt de olabiliyor

- kendimce çok etkili bişey keşfettim yarım limonu yarım su bardağı suya sıkıp yudum yudum içiyorum. bu gün boyu bulantımı kesiyor. yalnız bunu sabah boş mideye değil. kahvaltıdan sonraki saatler acıkıyoruz ya bulantı başlıyor, işte o zaman içiyorum. yalnız bu kan sulandırıcı bişey. KANAMAYA NEDEN OLABİLİR. RİSKİ OLANLAR İÇMEMELİ.

- bulantı bilekliği aldım ama henüz kimseye hamile olduğumu yaymadığım için takmaya başlamadım. dikkat çekecek ve herkes soracak.

- çilek ve çağla yediğimde de bulantım azalıyor gibi geldi.

benden bu kadar. szler neler yapıyorsunuz?

tahliller çok pahalı. bi de çalışan emekli sandığına daha pahalı.SGKlıya ucuz. kontrol için 40 lira veriyoruz ama tahliller kazık işte :50:

çalışmıyorum ama eşimin üstüneyim emekli sandığı, tahlilleri sağlık ocağın da yaptırım artıkmın, evt tahliller kazıkmış , teşekkür edrm bilglendirdiğin için,

canım inşallah Rabbim tez zamanda gönderir meleğini.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sanırım burada çoğumuz bir süre bekleyerek kavuştuk meleklerimize ..senin yarı zamanın kadar bekledim bende..inşallah bu son ay olur..bize müjde getirisin..:49:dualarım seninle ve tüm bekleyen arkadaşlarla:16:

Kızlar anlayışınız için teşekkürler...inanıyorum ki Rabbim birgün de benim yüzümü güldürecek beklemedeyim artık.....

Back
X