mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Caglasammi da kombine oldu ben spinal oldum.ben spinalden memnundum.bir sorun cikmadi.bas agrisi disinda

ne yazık ki spinalde de, epiduralde de baş ağrısı ve sezeryanda genel olarak gaz problemi benide korkutuyor. inşAllah bizde kolayca atlatır, bugünleri gülerek anarızz :16:

Kizlarr pasamiz dogdu :) agrim var ama normaldir tabi. Kolumda kelebek oldugyndan yazamiorum tam. Drun iri deyip sezeryan yaptigi pasamiz el kadar 3300. Cok rahat normal dogardi bence cunku el kadarr. Epidural olan celiiin sendin cnm dimi su ve kafeinli seyler icirdiler mi sana? Devamli iciyorum ama gaz cikaramadim :( bebek süt icmio kusuyo devamli. Cocuk drna da ulasamadik. Burnu da tikali pasamin :(
Kp kocami doldururkrn akrabalarm duymus isim konusunda dusunsenizee hayret bıseyy

hayırlı olsun canım allah saglikla sihhatla buyutmeni nasip etsin takmayamaya calis cevrendeki olumsuzluklari allah yardimcin olsun

Caglasammi da kombine oldu ben spinal oldum.ben spinalden memnundum.bir sorun cikmadi.bas agrisi disinda
hayirli olsun canim dogum yapmissin alllah anneli babali buyutsun darisi bizlerin basina ben ilk dogumda spinal olmustum memnundum bu sefer doktorumla konusup karar vermek istiyorum

Son düzenleme:
bende kombine olmayı düşünüyorum. memnun kaldın di mi canım, sonrasında bi ağrı, acı yaşadın mı?

Benim anesteziden yana sıkıntım olmadı. 5 dakika sürdü anestezinin hazırlanması. İğnenin acısını çok az hissettim. Doğum sonrasında da yoğun kanama ve düşük tansiyon haricinde bi sıkıntım olmadı. Ama kansızlık sorunum hala devam ediyor. Herkes sapsarısın diyor. Yarın doktora gidicem belki bununla ilgili.

Kizlar ya ben pek iyi degilim lohusalik depresyonu mu bilmiyrm kensimi hic iyi hissemiyorum surekli agliyorum sabir mabir kalmadi hicbi seyden tat alamaz oldum var mi size de boyle seyler ne yapcam bilmiyorum esim de yanimda yoktu ondan mi bilmiyrm yarin geliyor ins..uykusuzluk bas agrisi da cok onun da etkisi vardir belki aman ne bileyim

kizlar merhaba her hafta nst ye giriyorum dr.eger benim ufaklik erken gelmezse ayin 22si gibi bebegi aliriz dedi hayirlisi insaallah 3kilo olmus benim tosunum boyu 46 santimmis boyu biraz kisa sutu 3 bardak ic demisti her zaman icmiyordum ama artik iciyorum kalsiyum verdi magnezyuma devam dedi ama soyleyemedim icmedigimi plesanta kirenclenmeye baslamis basina gelen varmi

Sagolun kizlarr darisi sizin basiniza insallah. Ben de spinal olmusum ama tabi yarisinda bayiltmislar:)) cok gazim war gece hic uyumadim gazdan. Bebek cok sessiz tahtaya wurunn lütfenn:))) isim işi öyle kaldi hala ismi yok yawrumun. Babasi üzülücekmis hala laf hala bidi bidi... Sütüm hic gelmedi henüz zaten gözüm gazdan süt görmedi ama aptamil icio yawrum:( bi an önce iyilesip kendim bakmak istiyorum mis kokuluma.. Hadi sirada sizler varsiniz, normal dogursaydim diye bi pismanligim yok degil gerci cok fena kandirildik:(
canımm maşaallahhh hep uslu olsun yavrucun gaz sancın bitince sık sık bekliyoruz topiğee ona göre doğum hikayeni dinlicezzzz
çilekli ne mutlu sana,mis kokuluna kavuştun.3300 gr. oldukça iyi.gaz için kayısı suyu iyi geliyormuş,mümkünse evde yapılan.ama hastanedeysen hazır alacaksın mecbur.sütün var ve bebek mi içmiyor?bebek doktoru gelmiştir artık herhalde.bizi haberdar et gelişmelerden.yeni dünyaya alışmaya çalışıyor kuzucuk,normaldir kusması ,emmmemesi.bakalım doktor gelince çözer kusmayı da burun tıkanıklığını da.

evet alayım diyorum ben de. 2. el olsa olur değil mi?nasılsa yeni de alsam kaynatıp sterilize edeceğim, yeni de alsam aynı sterilize edeceğim yani kaynatacağım. 2. el mi alsam diyorum az kullanılmışlardan .kk da satışta olan 2. el medela ve lansinoh markalar var en iyisi medela,avent,lansinoh dediler .

bebekler ilk doğduktan sonra zayıflıyormuş bile.süt olmasa da emzirmeye devam edeceksin ,doğumdan sonra dedi bana doktorum.yılmadan sabırla devam canım.bırakırsan gider gelmez sonra,inatla,ısrarla,sabırla devam.

kandırıldık derken ne demek istedin çilekli?
kandırıldık derken canım doktor iri bebek dedi sezaryene yönlendirdi ama 3300 doğdu onun için kandırıldık diyor ;)

bugün kontrolümüz vardı. 37+1 2950 gr. dedi doktor. biraz az mı dedim doktora, normal dedi. genetik bir durum dedi.az mı kızlar kilosu.10 günümüz var doğuma haftada ortalama 220 gr.kadar almış.doğuma kadar 300 gr. ancak alır bence. 3200r. doğarsa o da normal olur diyerek kendimi rahatlatıyorum.ben de 3300 gr.doğmuşum zaten:))))

ben de senin gibi düşünüyorum. bugün bebek şekeri siparişi verdim ve şöyle bir not yazmalarını istedim. "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun." hoş geldin simay ece.

bugün hastanedeyken kadının birini doğumdan çıkarıp odasına getirdiler,henüz ayılmamıştı.10 gün sonra ben de bu günü yaşayacak mıyım dedim ve gözlerim doldu. benim lohusalık dönemim hep ağlamalı geçecek galiba. ben onu kucağıma alınca ağlarım ,büyürken ağlarım.6 yıldır beklenen ecem ,kızım.

duygularını çok güzel ifade etmişsin canım...
4ekim canım benim doktorda 3300 3500 doğurursun dedi bende üzüldüm ilk başta zayıfmı olcak diye ama sağlıklı olması önemli emdikçe kilo alırlar bende 2900 doğmuşum. bu arada o nasıl güzel bir sözdür bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun yaaa bende istiyorumm :9:
:9::9::9::9:
canım çook güzel ne düşünceli arkadaşın var öyle maşaallahh nevresim takımı ayrı güzel güle güle kullansın kuzucun.

Benim anesteziden yana sıkıntım olmadı. 5 dakika sürdü anestezinin hazırlanması. İğnenin acısını çok az hissettim. Doğum sonrasında da yoğun kanama ve düşük tansiyon haricinde bi sıkıntım olmadı. Ama kansızlık sorunum hala devam ediyor. Herkes sapsarısın diyor. Yarın doktora gidicem belki bununla ilgili.
canım kesin git doktora ve bizede haber ver

Kizlar ya ben pek iyi degilim lohusalik depresyonu mu bilmiyrm kensimi hic iyi hissemiyorum surekli agliyorum sabir mabir kalmadi hicbi seyden tat alamaz oldum var mi size de boyle seyler ne yapcam bilmiyorum esim de yanimda yoktu ondan mi bilmiyrm yarin geliyor ins..uykusuzluk bas agrisi da cok onun da etkisi vardir belki aman ne bileyim
canım eşin yanında değil ya ondandır bende hamilelikte eşim uzaktaydı ya inan çok kötü hissediyordum kendimi ağlıyordum herşeye alınıyordum annemlere sinirleniyordum oluyor yani lohusalık felan diye düşünme rabbim yardımcı olsun bol bol dua et
kizlar merhaba her hafta nst ye giriyorum dr.eger benim ufaklik erken gelmezse ayin 22si gibi bebegi aliriz dedi hayirlisi insaallah 3kilo olmus benim tosunum boyu 46 santimmis boyu biraz kisa sutu 3 bardak ic demisti her zaman icmiyordum ama artik iciyorum kalsiyum verdi magnezyuma devam dedi ama soyleyemedim icmedigimi plesanta kirenclenmeye baslamis basina gelen varmi

maşaallahh kuzuna canım ben günde 2 bardak içiyorum sütü ama kalsiyumu içmiyorum sancılar için iç demişti ama içmiyorum birisinde duymuştum ama kimdi hatırlamıyorum plesanta kreçlenmesini canım kızlar yazar kendinede kuzunada dikkat et canım

canım eşin yanında değil ya ondandır bende hamilelikte eşim uzaktaydı ya inan çok kötü hissediyordum kendimi ağlıyordum herşeye alınıyordum annemlere sinirleniyordum oluyor yani lohusalık felan diye düşünme rabbim yardımcı olsun bol bol dua et

maşaallahh kuzuna canım ben günde 2 bardak içiyorum sütü ama kalsiyumu içmiyorum sancılar için iç demişti ama içmiyorum birisinde duymuştum ama kimdi hatırlamıyorum plesanta kreçlenmesini canım kızlar yazar kendinede kuzunada dikkat et canım

duygucum bizim bebekler hemen hemen ayni dogacaklar heralde kilosunu takmiyorumda boyunu onemsiyorum dr.kalsiyum ic dediyse ihmal etme bence sende melegine ve kendine dikkat et birde her gun bir yumurta ye dedi doktorum sen yiyormusun

tansiyon düşüklüğü olabiliyor diye biliyorum sezaryende ama acaba kansızlığın sebebi de mi sezeryan. yoksa kişiden kişiye değişir mi ? yarın bi sorsan doktoruna onuda. neşeyi benim için gıdışından öp annesi :54:

ikisindede belden asagı uyusuyor yanii genel anestezide bas agrısı oluyormu acaba ?

ablam genel anastezili olmuştu, baş ağrısı olmadı ama uyanırken çok acı çekti, kum torbası falan da koymuşlardı. şu an koyuyolar mı kum torbası bilmiyorum. kombine sezaryende uyumuyosun canım, işin güzel tarafı en az 4 saat epiduralle uyuşturmaya devam ettikleri için, en acı çekeceğin saatleri atlatmış oluyorsun. hemde ayılma derdin olmadığı için daha kendinde oluyosun. çevremde yaptıranlar memnun genelde.

Ben de berbat haldeyim hatta bazen çekip gidedim geliyo. Evde terör estiriyorum. Süt de azaldı zaten. Çok uykusuzum çok yorgunum kızıma bile boş boş bakıyorum artık :((((

duygucum bizim bebekler hemen hemen ayni dogacaklar heralde kilosunu takmiyorumda boyunu onemsiyorum dr.kalsiyum ic dediyse ihmal etme bence sende melegine ve kendine dikkat et birde her gun bir yumurta ye dedi doktorum sen yiyormusun

kızlar bana doktorum en başta verdi calsiyumu ama içemedim tabi onun yerine 2 bardak süt iç dedi.zaten reflüyede iyi geliyor hala içiyorum bol bol.

ablam genel anastezili olmuştu, baş ağrısı olmadı ama uyanırken çok acı çekti, kum torbası falan da koymuşlardı. şu an koyuyolar mı kum torbası bilmiyorum. kombine sezaryende uyumuyosun canım, işin güzel tarafı en az 4 saat epiduralle uyuşturmaya devam ettikleri için, en acı çekeceğin saatleri atlatmış oluyorsun. hemde ayılma derdin olmadığı için daha kendinde oluyosun. çevremde yaptıranlar memnun genelde.

evet benimde acım çok olmuştu genel anestezide kum torbasıda berbat birşey.ama birde kistimi almış doktorum o zaman belkide o yüzden canım çok yanmıştı.bu seferde genel anestezi olucakmışım.baş ağrısı olmamıştı bendede.zaten ağrı kesici falan vuruyolar belkide ondandır.

Ben de berbat haldeyim hatta bazen çekip gidedim geliyo. Evde terör estiriyorum. Süt de azaldı zaten. Çok uykusuzum çok yorgunum kızıma bile boş boş bakıyorum artık :((((

canım normal hepsi uykusuzluk en büyük sebep zaten.Allah yardım etsin hepimize.benimde 3 gecem kaldı ama şimdide uyuyamıyorum zaten.eşin geldiğinde doyurup altını değiştirdikten sonra ver ona ayrı bir odada uyu uykunu alana kadar.2 3 saat bile iyi gelicektir sana.

günaydın doğumu bekleyenler ve 4 güzel bebeğin annesi :)
bu arada 3 erkek 1 kız bebeğimiz doğdu şimdiye kadar :)
hadi kız anneleri sıra sizde :)
ben dün akşam sancım olunca eyvah dedim geliyo galiba ama neyseki çok artmadı.çünkü doktorum sancın olursa hemen gel alırım dedi.ama ben pazartesiyi beklemek istiyorum tabikide.3 gün kaldı hayırlısıyla.son günler artık.hep birlikte başladığımız bu yolda ne çektik be diyesim var.önce kanama sonra bulantı sonra erken doğum riski sancı derken yolun sonuna sağsalim geldik çok şükür.Allah hepimizin yavrularını korusun ömürleri boyunca sağlıklı mutlu başarılı hayırlı birer evlat olsunlar.

günaydın doğumu bekleyenler ve 4 güzel bebeğin annesi :)
bu arada 3 erkek 1 kız bebeğimiz doğdu şimdiye kadar :)
hadi kız anneleri sıra sizde :)
ben dün akşam sancım olunca eyvah dedim geliyo galiba ama neyseki çok artmadı.çünkü doktorum sancın olursa hemen gel alırım dedi.ama ben pazartesiyi beklemek istiyorum tabikide.3 gün kaldı hayırlısıyla.son günler artık.hep birlikte başladığımız bu yolda ne çektik be diyesim var.önce kanama sonra bulantı sonra erken doğum riski sancı derken yolun sonuna sağsalim geldik çok şükür.Allah hepimizin yavrularını korusun ömürleri boyunca sağlıklı mutlu başarılı hayırlı birer evlat olsunlar.

Amin canım ne güzel yazmışsın, cidden birlikte atlattık zor zamanları, çok şükür. birbirimizden fikir aldık, dert yandık. bende çok mutluyum sizleri tanıdığım için. inşAllah bebişlerimizi büyütürken de devam eder. ama bizim kızlar pek nazlı çıktı :1: en yakın kız doğumu, alipeğin sanırım. inşAllah sende pazartesi sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına :16::16:

Back
X