Izinleri sevkleri hallettik ucak biletini bulabildik yarin 11.15te gidiyoruz.sanirim 12de ordayiz.cok kotu hissediyorum kendimi kimseye bise soyleyemiyorum,derdimi anlatamiyorum.herkes gececek bise olmicak diyor ama ben yuregime soz geciremiyorum.nasil bir zor duyguymus hic yasamadigim biseymis biliyorum allahim ne gosterdiyse onu yasicaz ama olmuyor.neyle karsilasacagimizi bilmiyorum neler yasicaz kestiremiyorum.bir cok bolume gidecekmisiz beyne de atiyormus daha dogrusu kitlelerin artik kas olmadigi sonucu ortaya cikinca cocuk norolojisine de gidecekmisiz.beyin de de varmi diye

(((15ine kadar hacettepede randevular doluymus fakat bizi gonderen dr. Size turkiyedeki en iyi cocuk kardiolojisi uzmanini tavsiye edecem sadece ozelde bakiyor dedi.adi da tevfik karagözmus randevusunu aldik.pazartesi 6.30a.ya bise bitmeden daha birine alisamadan suradada olabilir burayi da etkiler diyorlar.ben hep kendimi olumluya alistirmistim.dua et rabdomiyom olmasin diyordu dr.simdi rabdomiyom ama suralarada etkisi vardir buralara da diyor.hep bu zamana kadarvolumlu dusundum durdum kendimi kotuye alistirmadim.keske olaylara 2 yonlude bakabilseydim.simdi icim yaniyor.kucagina alinca kokusunu duyunca inanki daha baskaymis.cok isterdim cok guzel bir lohusalik gecirmek biliyorsunuz bebegime dair hersey guzel olsun diye neler yaptim.sıkıntı stres uzuntu en onemlisi belirsizlik kaygi ve korku.nasil atlatacam bunlari bilmiyorum.beni oralara gitmek bile urkutuyor.keske ruya olmus olsa deselerki ne ankarasi hic bise yok uyan artik bak nasil bakiyor arda kerem sana deseler.bakisi beni bitiriyor zaten.o kadar masum gunahsiz bakiyor ki gozumun icine insan dayanamiyor iste.allahima binlerce sukur ki istedim diledim verdi.rabbim insallah sifasini da verir.bana da sabir eyler de dayanabilirim.insallah basimiza gelen ve gelebilecek olan her turlu seyin sonu hayirla biter...