- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- 118
maşallah kocaman olmuş esilakayınvalidemler dün gitti bugün sabah 3 kişi uyandık kızım şuan uyuyor cuma günü 1 aylık oluyoruz allahın izniyle doktora gidicez pazarteside aşı olcak cuma günü boyunu kilosunu yazarım asra teyzesi face açta ordan anlık msjlaşıyoruz kızlarla sende katıl diğerleride katılsın aramızaa güzel oluyor hemen bi foto yükleyim teyzeleriEki Görüntüle 907216
kayınvalidemler dün gitti bugün sabah 3 kişi uyandık kızım şuan uyuyor cuma günü 1 aylık oluyoruz allahın izniyle doktora gidicez pazarteside aşı olcak cuma günü boyunu kilosunu yazarım asra teyzesi face açta ordan anlık msjlaşıyoruz kızlarla sende katıl diğerleride katılsın aramızaa güzel oluyor hemen bi foto yükleyim teyzeleriEki Görüntüle 907216
Canim sorma hic girmiyorum ben topige ya kizlarla faceten konusuyoruz ya mesaj yazinca hemen tele geliyor hemen cevap yazabiliyorum ya kolay geliyor heralde sen de acsan bi face hesabi canim :) sen nasilsin nasil gidiyor guzel haberlerin var mi bize :)) benim oglusum da buyuyor teyzesi yarin 2 aylik olacak asimiz var yarin gulmeye basladi konustukca guluyor capkin capkin :)
duygu maşallah canım.buraya giremiyoruz pek çünkü bilgisayarın başına oturmak zor oluyo.iyiki worldof kurmuş bu topiği iyiki buluşmuşuz ya herşeyimizi soruyoruz birbirimize kardeş gibi olduk artık :)
benim bebişin gazı var bu ara çok bende zinco damlayı aldım bugun rezene çayınıda aldım milupanın.3 4 gecedir uyumuyo gündüzde uyumuyo azar azar uyuyo.uykusunda bile ıkınıyo gazdan.akşamları memeyi çekiştirip söyleniyo aç sanıyorum mama yapıyorum hala emziğe saldırıyo demekki gazdan aslında aç oldugundan değil.bebekler herşeyin çözümü olarak memeyi görürmüş gazıda olsa birşeyden korksada memede kendini guvende hissettiğindenmiş.neyseki zamanla geçicek inşallah.
maşallah kocaman olmuş esilabu arada beni de ekleyin faceye. gerçi eşimle beraber kullanıyoruz faceyi sorun olmazsa beni de ekleyin ya da ben ekleyim kızlarr
canım bende eşimle kullanıyorum bişey olmaz sen bana adını soyadını msj at özelden ekleyim seni beni herkes bulamıyor ortak arkadaş olması lazım sen yaz faceden konuşalım
anammmm kimse girmiyor çocuklar doğalı bende giremiyorum düzene giremedimki bi türlü benim kızı kaynanam alıştırmışsınız diye kucağında sallıyor iyce alışıyor eşim zaten en başta kucaktan indirmiyor sallıyor sürekli sinir küpü durumundayım artık gece saat başı kalkar oldu gece herkes yatıyor ben kalkıyorum sinir doluyum anlıcanız asrasultanım sen nerelerdesin yazmamışsın bayadır iyi haberlerini bekliyoruz ona göreee
Eki Görüntüle 911814 işte minikkk prensesimm
kayınvalidemler dün gitti bugün sabah 3 kişi uyandık kızım şuan uyuyor cuma günü 1 aylık oluyoruz allahın izniyle doktora gidicez pazarteside aşı olcak cuma günü boyunu kilosunu yazarım asra teyzesi face açta ordan anlık msjlaşıyoruz kızlarla sende katıl diğerleride katılsın aramızaa güzel oluyor hemen bi foto yükleyim teyzeleriEki Görüntüle 907216
masallah cok tatlı Allah bagıslasın
kızlarrr topikdaşlarım doğurduk pek giremiyoruz 2014 hepimiz için en güzel en mutlu huzurlu sağlıklı para dolu aşk dolu yılların başlangıcı olur inşaallahhh iyiki varsın kadınlar kulübü.. bayan akıllı kızın çok güzel maşaallahhh hepofercim canım arkadaşım teşekkür ederim mutlu yıllar miniğinle..
oyy teyzesinin kuzusuuuuuuuuu
Kkizzzzlllaaarrrrrrr biz dogdukkk :))) dun sabah 9u 9gece doqum yaptim ama gelin bide bana sorun nasil yaptm smdi hala hastanedeyim anca firsatbuldum eve gittiqimde aciklayici bi sekilde tum detaylarini veririm smdilikbunlari yazabiliyorum biziyiyiz efemle beni caqariyo gitmem lazim :))
Hamile oldugumu yazmistim simdide 11 gun sonra kizimin 1 yas gunu, zaman ne cabuk geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?