mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlar gaz sancisi cekiyor oglusum acile gittik dr.bitkisel damla verdi yeterli gelmedi milupanin gece cayini aldim insaallah faydasi olur bizim durumda olanlar ne kullaniyorsunuz

Benimkide akşam saat 6 dan 10 kadar ağlıo arada çığlığı basıo sancı girio sanırım. Mecbur çekioz. Gaz damlaları çok işe yaramıo sanırım. Biz bio gaiya diye bi damla kullanıoz.prebiyotik bakteri varmış içinde hem ishal benimki ona iyi geliomuş. Bakalım bi faydasını göremedim şimdiye kadar. Saç kurutma makinesinin sesinden sakinleşip ağlamayı kesio benimki. Ama o da bi yere kadar. Çekicez mecbur. İnşallah kısa sürer

Kızlar gaz sancisi cekiyor oglusum acile gittik dr.bitkisel damla verdi yeterli gelmedi milupanin gece cayini aldim insaallah faydasi olur bizim durumda olanlar ne kullaniyorsunuz

kızlar aynı dert bizde de var.nurse harveys şurubu ,kimyon,rezene ...kullanıyoruz.8-10 saat ağlayıp bağırdıktan ,ben ağlayıp,eşim ve bebişim harap olduktan sonra yorulup sızıyor.kafayı yiyeceğiz.dün 10 saat çektik((böyle böyle büyüyecekler artık ama bildiklerimizi paylaşalım.sıcak su torbası koyduk karnına sanırım dün o işe yaradı,siz de deneyin.

Canim bizdede ayni annem,esim,ben üçümüz perisan olduk 2gun neredeyse uyuyamadi bebegim sancidan milupa iyi geldi simdi ama zaman gosterecek biz elma yagi suruyoruz göbeğ'in etrafina ve masaj yapiyoruz birde icebiliyorsaniz anneler rezene cayi icin ben icemiyorum

hiç sormayın kızlar sancı bizimde başımızda var zinco damla kullanıyoruz pek işe yaramıyor ama haftaya kontrolümüz var bakalım söylücem başka önerceği şeyler vardır herhalde gececi birde bizimkisi gündüz uyuyor gece tık yok

gaz sorunu herkeste bize metsil damla verdi gayet güzel cıkartıyor ama bazen yınede sancılanıyor ozellikle sabah 6 da baslıyor doktor bize elektrik süpürgesi fön acın hamileyken dinlediginiz müzikleri acın gürültü ortamda tutun gezdirin bol bol hareket ettirin yatıs poziyon degistirin dedi ayrıca biz yastıga yuzustu yatırıyoruz karnın ustune yatınca bolbol pırt yapıyor ozmn yada ben koltukta kaykılıyorum onu gobegıme yatırıyorum yuz ustu oda ıse yarıyor bacaklarını karnına itip cekiyorum bi saga donduruyorum bir sola dondoruyorum poposuna vuruyorum yoguruyorum resmen cok hosuna gidio bi yandan da gaz cıkarıyor

kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli son doğum yapanlar inanc ve bayan akıllıydı sanırım
Allah bağışlasın çocuklarınızı analı babalı büyüsünler inşallah

herkes pek giremiyor gördüğüm kadarıyla uykusuzsunuz gaz sancılarıyla uğraşıyorsunuz Allah kolaylık sabır versin hepinize

benim işlerim çok çalışmaktan hasta oldum geçen hafta doktora gittim ilaç içmeden uyuyunca kendime geldim izin aldım bir güzel dinlendim ben 1-2 ay daha böyleyim

hayırlı haberlerim de yok şuan için beklemedeyiz benden şimdilik bu kadar

kızlar selam. bebiş doğdu doğalı ben de pek giremiyorum. arada okuyorum yazdıklarınızı ama fırsta bulup yazamadım bi türlü. herkes aynı dertten muzdarip. ben de uyuyamıyorum inşallah bu uyku düzeni bi an önce yoluna girer de anneliğin tadını çıkarmaya başlarız böyle uykusuz sinir küpü oluyor insan :18:

canım o kadar ağlaması normal değil acaba açmı oluyo ben çok ağlayınca dayanamıyorum mama yapınca içiyo sakinliyo.

inşallah canım ıyı haberlerini bekliyoruz

rezene çayı güzel ben seviyorum bebeğede veriyorum biraz.milupanın hangı cayını kullanıyosun bebişe.

güzel anneler huhu kimsecikler yok yine

arada girin bebeğiniz nasıl siz nasılsınız doktora gidiyormusunuz kaç günlük oldular boyları kiloları nasıl
agulamaya gülmeye başladılar mı resimler bekliyoruz müsait olduğunuzda

kayınvalidemler dün gitti bugün sabah 3 kişi uyandık kızım şuan uyuyor cuma günü 1 aylık oluyoruz allahın izniyle doktora gidicez pazarteside aşı olcak cuma günü boyunu kilosunu yazarım asra teyzesi face açta ordan anlık msjlaşıyoruz kızlarla sende katıl diğerleride katılsın aramızaa güzel oluyor hemen bi foto yükleyim teyzeleri

Canim sorma hic girmiyorum ben topige ya kizlarla faceten konusuyoruz ya mesaj yazinca hemen tele geliyor hemen cevap yazabiliyorum ya kolay geliyor heralde sen de acsan bi face hesabi canim :) sen nasilsin nasil gidiyor guzel haberlerin var mi bize :)) benim oglusum da buyuyor teyzesi yarin 2 aylik olacak asimiz var yarin gulmeye basladi konustukca guluyor capkin capkin :)

Masallah esilayaa :)) cok buyumus annesi degismis kilo almis masallah isirasim geldi o yanaklari :)

Maşaallah Barekallah esila bebeğe çok tatlı yerim ben onu:) bizim gözlerimiz çapaklanıyor pamuklu suyla temizliyorum ama gecmiyor;( gazımızda var bir günümüz diğer gunumuzu tutmuyor

Son düzenleme:
duygu maşallah canım.buraya giremiyoruz pek çünkü bilgisayarın başına oturmak zor oluyo.iyiki worldof kurmuş bu topiği iyiki buluşmuşuz ya herşeyimizi soruyoruz birbirimize kardeş gibi olduk artık :)
benim bebişin gazı var bu ara çok bende zinco damlayı aldım bugun rezene çayınıda aldım milupanın.3 4 gecedir uyumuyo gündüzde uyumuyo azar azar uyuyo.uykusunda bile ıkınıyo gazdan.akşamları memeyi çekiştirip söyleniyo aç sanıyorum mama yapıyorum hala emziğe saldırıyo demekki gazdan aslında aç oldugundan değil.bebekler herşeyin çözümü olarak memeyi görürmüş gazıda olsa birşeyden korksada memede kendini guvende hissettiğindenmiş.neyseki zamanla geçicek inşallah.

Maşaallah Barekallah esila bebeğe çok tatlı yerim ben onu:) bizim gözlerimiz çapaklanıyor pamuklu suyla temizliyorum ama gecmiyor;( gazımızda var bir günümüz diğer gunumuzu tutmuyor
teşekkürler teyzesi =) dokotra götürdünmü göz çapaklanması için masaj felan öneriyorlar ihmal etme canım bu arada faceniz varsa ekleyin ordan anlık msjlaşıyoruz kızlarla grup halinde çok iyi oluyor sende katıl

sağol canım =) aynen vallahi yıllardır tanıyormuşuz gibi yani birinizi yolda görsem hemen sarılabilirim gaz sorunu hepimizde var yahu bi geçseydi şu gaz dönemi hayırlısıylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…