Merhaba kızlar bende 4 martta öğrendim hamile olduğumu tam bir sürpriz oldu benim için. Yüksek ateş ve aşağı bölgede iltihap şikayetiyle gittim doktorum adetın 3 gün gecmış gebe olabilirsin dedi bende artık onca tedaviden sonra umudumu kestiğim için ihtimal vermeyip şubatın 28 çekmesine bağladım gecıkmeyi. Doktor bir gece yat çok ateşin var enfeksiyon kapmışssın dedı. Yatışımı yaptık odada doktor pansuman yaparken hemşire kan tahlili sonucunu getirci. "yaaa bak gördün mü gebesin işte" dedi o an çektiğim onca acı silinip gitti. Bir kaç saati buldu kendıme gelmem. Çok şükür şimdi 7. hafta içindeyiz. haftya tekrar kontrolum var iple çekiyorum doktor herşey yolunda demesi için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ne zor ne sancılı bir süreçtir bu yalnızca yaşayan bilir. İnşallah hayırlısıyla kucagıma almayıda nasip eder Allahım. Martta hamile olduğunu öğrenenler gözümüz aydın :)![]()
![]()
![]()
![]()
aynen Canım çok zor bi süreç bende 1 buçuk senedir uğraşıyorum ama bi sonuç alamadım..kafaya takma diyorlar ama onu da ben yapamıyorum Her ay olduğu gibi bu ay da ümitliyim klomen ve ovülasyon testi kullandım hayırlısı sizlerden tek ricam dualarınızı bekliyorum özellikle beni anlayanlardan şimdiden teşekkür ederim...