mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Merhaba kızlar bende 4 martta öğrendim hamile olduğumu tam bir sürpriz oldu benim için. Yüksek ateş ve aşağı bölgede iltihap şikayetiyle gittim doktorum adetın 3 gün gecmış gebe olabilirsin dedi bende artık onca tedaviden sonra umudumu kestiğim için ihtimal vermeyip şubatın 28 çekmesine bağladım gecıkmeyi. Doktor bir gece yat çok ateşin var enfeksiyon kapmışssın dedı. Yatışımı yaptık odada doktor pansuman yaparken hemşire kan tahlili sonucunu getirci. "yaaa bak gördün mü gebesin işte" dedi o an çektiğim onca acı silinip gitti. Bir kaç saati buldu kendıme gelmem. Çok şükür şimdi 7. hafta içindeyiz. haftya tekrar kontrolum var iple çekiyorum doktor herşey yolunda demesi için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ne zor ne sancılı bir süreçtir bu yalnızca yaşayan bilir. İnşallah hayırlısıyla kucagıma almayıda nasip eder Allahım. Martta hamile olduğunu öğrenenler gözümüz aydın :) :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

aynen Canım çok zor bi süreç bende 1 buçuk senedir uğraşıyorum ama bi sonuç alamadım..kafaya takma diyorlar ama onu da ben yapamıyorum Her ay olduğu gibi bu ay da ümitliyim klomen ve ovülasyon testi kullandım hayırlısı sizlerden tek ricam dualarınızı bekliyorum özellikle beni anlayanlardan şimdiden teşekkür ederim...

aynen Canım çok zor bi süreç bende 1 buçuk senedir uğraşıyorum ama bi sonuç alamadım..kafaya takma diyorlar ama onu da ben yapamıyorum Her ay olduğu gibi bu ay da ümitliyim klomen ve ovülasyon testi kullandım hayırlısı sizlerden tek ricam dualarınızı bekliyorum özellikle beni anlayanlardan şimdiden teşekkür ederim...

canım inşallah Rabbim tez zamanda gönderir meleğini.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sanırım burada çoğumuz bir süre bekleyerek kavuştuk meleklerimize ..senin yarı zamanın kadar bekledim bende..inşallah bu son ay olur..bize müjde getirisin..:49:dualarım seninle ve tüm bekleyen arkadaşlarla:16:

Canım bende 1 sene bekledim.Bu ay çok dua ettim özellikle meryem suresini çok okudum.Eşime keçiboynuzu kürü yaptım,kendim incir yedim bol bol.Ovulasyon günümü hesapladım ve 2 günde 1 ilişkiye girdim.İlişkiden sonra dizlerimi karnımı çekerek sırt üstü yattım.Bunlar vesile belki ama tabi ki veren Allah.İnşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın canım.Dualarım seninle.Rabbim isteyen herkesin göbişlerini bebişlerle doldursun.

canım çok üzüldüm geçmiş olsun.inşallah bir kaç ay sonra yeniden hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.
kendiliğinden mi düştü?benim de 3 gündür biraz kanamam var ilaç içiyorum ama düşüceği varsa düşermiş zaten dr öyle dedi.

çok teşekkür ederim.evet kendiliğinden.yani ne ilaç kullanımı ne ağır taşıma hiç bi sebep yok dedi doktor.çok sık görülen bişeymiş.bende iki damla kanama sonucu gittim doktora gelişiminin geçen haftadan beri hiç olmadığını söyledi.boyu uzamamaış.beta hcg testide çok düşük çıktı(498) kendiliğinden düşecek önüne geçilemez dedi.sen yinede çok dikkat et kendine bol bol dinlen.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

çok teşekkür ederim.evet kendiliğinden.yani ne ilaç kullanımı ne ağır taşıma hiç bi sebep yok dedi doktor.çok sık görülen bişeymiş.bende iki damla kanama sonucu gittim doktora gelişiminin geçen haftadan beri hiç olmadığını söyledi.boyu uzamamaış.beta hcg testide çok düşük çıktı(498) kendiliğinden düşecek önüne geçilemez dedi.sen yinede çok dikkat et kendine bol bol dinlen.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

canım her şer de bir hayır vardır derler.Allah korusun ilerde daha acı şeyler de yaşanabilirdi..inşallah bundan sonraki hamileliğin sağlıkla geçer..
hepimizin başına gelebilecek şeyler..ne desek boş..inşallah bundan sonra herşey çok daha :16:güzel olur senin ve eşin için

bayanlar hangi şehirdesiniz?ben sakarya dayım ve güvendiğim bi dr. bulamadım henüz :(

selam canım bende sakaryadanım cuma günü gittim ilk defa doktora hem kesemizi hemde kalp atışlarımızı gördük çok şükür. doktorumdanda memnunum ilgileniyor gayettee. özel altınova hastanesinde senol safak. eğer hala doktor bulamadıysan öneririm bende çevremden önerdikleri için tercih ettim senol beyi.

çok teşekkür ederim.evet kendiliğinden.yani ne ilaç kullanımı ne ağır taşıma hiç bi sebep yok dedi doktor.çok sık görülen bişeymiş.bende iki damla kanama sonucu gittim doktora gelişiminin geçen haftadan beri hiç olmadığını söyledi.boyu uzamamaış.beta hcg testide çok düşük çıktı(498) kendiliğinden düşecek önüne geçilemez dedi.sen yinede çok dikkat et kendine bol bol dinlen.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..[/QUOTE
canım benim sağol.

canım geçmiş olsun tekrar. benim ilk ve süpriz oldu çok korkuyorum.daha çok küçük 4+6 ama alışkanlklarımı bırakamıyorum dolaplara uzanmak gibi.geriye korkuyorum ama uzanmış bulunuyorum.5 gün önce dr gayet iyi dedi ama sen nelere dikkat edeceğimi söyler misin?

canım geçmiş olsun tekrar. benim ilk ve süpriz oldu çok korkuyorum.daha çok küçük 4+6 ama alışkanlklarımı bırakamıyorum dolaplara uzanmak gibi.geriye korkuyorum ama uzanmış bulunuyorum.5 gün önce dr gayet iyi dedi ama sen nelere dikkat edeceğimi söyler misin?

evet uzanmak ve ağır kaldırma alışkanlıklarımızı unutmamız gerekiyor.okuduğum kitaplara ve doktora sorduğuma göre spor(özellikle ilk 3 ay),kafein,tüm bitkisel çaylar(ıhlamur hariç),asitli içeceklerden uzak durmamız gerekiyor..birde hamileliğin ileriki dönemlerinde sol yanına yatman gerekiyor öyle olunca bebeğe kan akışı daha iyi oluyor.

canım ben 5+6 günlükken duydum pıtpıtlarını darısı bugün sana olsun inşallah

ayy çok büyük bir hevesle gitmiştim ama duyamadık malesef pıtpıtlarımızı :( sadece kalbinin hareketlerini görebildim neyseki bir problem yok çok şükür, artık bir dahaki kontrole duyarız inşallah :49:

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik?hayatınızda neler değişmeye başladı?

ben kan verdim değerimin çok çok yükselmiş olmasını ümid ediyorum birazdan öğreneceğim.
biraz kanamam oldugu için doktor bugun için baktır artarsa korkma demişti :)

a dua edelim inş.korktuğuna uğramazsın bize de haber ver mutlaka

kızlar merhaba ben 6 aylık evliyim 3 aydır korunmadan birlikte oluyoruz ve doktor muayeneme düzenli gittim herhangi bir sorun olmadığı iletildi progestan verdi doktorum günde 3 defa içiyorum hep vucudu gebeliğe hazırlar hemde düşük riskini azaltır dedi birde folbiol verdi 2 ay gebe kalamadım son adet tarihim 27 şubat bu ay çok umutluyum yumurtlama sürecince birlikte olduk geçen gün dayanamadım test yaptım fakat negatif çıktı bebeğim olmasını çok istiyorum daha adetime 3 gün var sizce kanda yaptırsam çıkar mı?internette çok araştırıyorum bal-tarçın-çörek otu karışımını okuyorum ve denemeyi düşünüyorum bugün adet olcakmışım gibi sancım ve bel ağrım var göğüslerim acaip şiş belki psikolojik de olabilir çünkü ilaç da gaz yapıyor biraz sizce ihtimalim var mı

kızlar merhaba ben 6 aylık evliyim 3 aydır korunmadan birlikte oluyoruz ve doktor muayeneme düzenli gittim herhangi bir sorun olmadığı iletildi progestan verdi doktorum günde 3 defa içiyorum hep vucudu gebeliğe hazırlar hemde düşük riskini azaltır dedi birde folbiol verdi 2 ay gebe kalamadım son adet tarihim 27 şubat bu ay çok umutluyum yumurtlama sürecince birlikte olduk geçen gün dayanamadım test yaptım fakat negatif çıktı bebeğim olmasını çok istiyorum daha adetime 3 gün var sizce kanda yaptırsam çıkar mı?internette çok araştırıyorum bal-tarçın-çörek otu karışımını okuyorum ve denemeyi düşünüyorum bugün adet olcakmışım gibi sancım ve bel ağrım var göğüslerim acaip şiş belki psikolojik de olabilir çünkü ilaç da gaz yapıyor biraz sizce ihtimalim var mı

canım daha evliliğin çok yeniymiş bukadar çörek otu bal mal bunlara ne gerek var telaş yapma bence.drlar bile korunmadan 6ay- 1 seneden önce tedavi yapmıyorlar.ama benim belirtilerimde adet olmama yakın çıktı aynı belirtiler.Hayırlısı olsun hakkında.sakince bekle 3gün daha bekle testi öyle yap.

Back
X