mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ben de yeni üye sayılırım sat galiba son adet olduğunun ilk günü olarak biliyorum, korma herşeyi oluruna bırak sadece dikkat et evdeysen sürekli dinlen uykun gelince uyu aldığın besinleri araştır neler yemen gerektiğini o heyecanı ben de atlatamadım gülüm halen inanamıyorum karnım şişene kadar inananmayacağım galiba, bi de biz de bulantılar da başlamadı ya ondan mıdır nedir, korkma inşallah herşey yolunda gider bebişlerimizi kucagımıza alırız, ben şimdiden başladım bebişimle konuşmaya , elimi karnıma koyup, deliyim ben ya=)))) e bide nazlanır oldum ki hiç sorma =))) bence tadını çıkaralım=))

evet canım işte benimde hamile olunca iş yapasım geliyo durmuyom bu ara sürekli ayaktayım.bende babası yanımızdayken babası bak şöle böyle diyip konuşuyom :) onunda komiğine gidiyo.kalplerini duyarsak sanırım hissederiz. bakalım göbüşler çıkınca ne olacak:)

evet canım işte benimde hamile olunca iş yapasım geliyo durmuyom bu ara sürekli ayaktayım.bende babası yanımızdayken babası bak şöle böyle diyip konuşuyom :) onunda komiğine gidiyo.kalplerini duyarsak sanırım hissederiz. bakalım göbüşler çıkınca ne olacak:)

dinlen canınm dinlen yorma kendini boşver işi ara ara yaparsın bu dönemler de çok dikkat etmeliyiz çünkü bebeişlerimiz yerinin temellerini atıyor onlara yardımcı olmalıyız dinlenmeye özen göster , ay aynı ben kocamla alışmaya başladık bizde =) çok güzel bir duygu, o zanm tam farkına varırız galiba, gülüm doktora gittiğinde sana neler sordu doktor ben gitmediğim için ilaç felan yazdı mı

selam canım hamilesin demi tebrikler canım, çok güzellllllllllll

sagol canım tesekkur ederım sat son adet tarihi şekerler... benimde karım şişmişti adet oldugumda bıle bu kadar şiş olmuyordu goguslerım hemen değişti ben farkındaydım yani tabi şuan acıyorlar böyle fenalıklar basıyordu gecen hafta ara sıra bide kasık agrılarım batmalarım wardı agrılarım hala var inşallah bu ağrı normaldir?!

sagol canım tesekkur ederım sat son adet tarihi şekerler... benimde karım şişmişti adet oldugumda bıle bu kadar şiş olmuyordu goguslerım hemen değişti ben farkındaydım yani tabi şuan acıyorlar böyle fenalıklar basıyordu gecen hafta ara sıra bide kasık agrılarım batmalarım wardı agrılarım hala var inşallah bu ağrı normaldir?!

sağolasın canım, o şişlik halen var bende çok ayakta kalınca da batmalar falan artıyor ben de genelde yatmayı, dinlenmeyi tercih ediyorum, ben de mide yanması oluyo, bol bol su içiyorum

dinlen canınm dinlen yorma kendini boşver işi ara ara yaparsın bu dönemler de çok dikkat etmeliyiz çünkü bebeişlerimiz yerinin temellerini atıyor onlara yardımcı olmalıyız dinlenmeye özen göster , ay aynı ben kocamla alışmaya başladık bizde =) çok güzel bir duygu, o zanm tam farkına varırız galiba, gülüm doktora gittiğinde sana neler sordu doktor ben gitmediğim için ilaç felan yazdı mı

canım adet tarihini düzenlimi değilmi bana vitamin verdi sadece folik asit.az ama sık ye dedi bu kadar.

Canım hayırlı olsun allahu teala sağlık bir şekilde kucağına almak nasip etsin.çok normal ben ağrıdan durumıyordum iyce azaldı artık bitti sayılır.

sağolasın canım, o şişlik halen var bende çok ayakta kalınca da batmalar falan artıyor ben de genelde yatmayı, dinlenmeyi tercih ediyorum, ben de mide yanması oluyo, bol bol su içiyorum

aynen canım bebişlerimiz bizle oldugu sürece şişliğimiz devam edicek zaten balon gibi olana kadar:1: evet yanmada oluor ara sıra ama zaten bende her zaman vardı o arada midemin kalktıgıda oluyor diyorum şimdiden boyleyim birkac hafta sonraki halımı dusunemıyorum tam bir şikayet kutusu oldum:))

Canım hayırlı olsun allahu teala sağlık bir şekilde kucağına almak nasip etsin.çok normal ben ağrıdan durumıyordum iyce azaldı artık bitti sayılır.

tesekkur ederım amin cümlemize inşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alırız her beraber. oh sevındım bunu duyduguma canım bu arada sizin yerlesme kanaması falan oldumu hiç?

canım adet tarihini düzenlimi değilmi bana vitamin verdi sadece folik asit.az ama sık ye dedi bu kadar.

teşekkür ederim canım anladım benim çok düzenliydi ,ben iki aydan fazla olmuştu folik asit kullanalı önceleri iki tane alıyordum hamile olduğumu öğrenince 3 adet içiyorum günde, folik asitten kaç adet içiyorsun, bide başka muayane yaptı mı

tesekkur ederım amin cümlemize inşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alırız her beraber. oh sevındım bunu duyduguma canım bu arada sizin yerlesme kanaması falan oldumu hiç?

iNŞALAH bebeişleri alırız kucağımıza, ben de yerleşme kanaması olmadı canım sen de oldu mu

kızlarr ben hamilelikte başladım folikaside ve günde 1 tane içiyorum neden çok seninki ya:(

benim de kanamam olmadı çok şükür...

kızlar ya sizde hala garip hissediyor musunuz?inanamıyorum karnımda olduğuna kırk bir kere maşallah hepimize.çok zor geçiriyorum gribim burnum tıkalı öksürüyorum midem bulanıyor ama yinede iyi hissediyorum galiba bebek mucizesi bu:-)şükredecek çok şeyim var gerçekten ya...

ben de cumartesi günü çok rahatsızlandım. boğazımşişti.ilaç da alamadım. 3 gün yattım evde. imdi daha iyiyim. valla ben bu kez çok anlayamadım. hala şaşlkınlık, rüya hali sürüyor ama hamile olduğumun çok bilincinde değilim. :27:

kızlar bugün ilk kez doktora gittim ultrasona girdim. masaya ağlaya ağlaya yattım. yan tarafta ne o adı? vajinal muayene masası duruyordu. korktum. bi de geçen hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldığım için çok heyecanlıydım. karnım da çok yağlı olduğu için görünmeyecek diye endişeliydim. sonra doktor beni teselli etti. karnıma bi bastırdı hoop kese göründü. ama içi boş gibiydi. zaten o masaya yatmadan kese belki görünür ama kalp atışlarından emin değilim, hemen duymayabiliriz demişti. ama iyicene bastırınca kesenin dibinde karınca gibi yatan bebeği gördük. ben bu sefer gülmeye başladım. karnım hop hop hopluyordu. güme kız dedi doktor. sonra güpgüp sesler gelmeye başladı. o anki mutluluğu Allah bebek isteyen herkese yaşatsın...

tebrik ederim canım seni...bu arada ben bebeğimi kaybettim kızlar daha doktora gitmedim fakat sonuçlar bu sonucu işaret edio:( beş gün önce öğrenmiştim beta 61,2 ydi..dün tekrarlanan testte 24 çıktı :( nasıl atlatıcam bilmiorum rabbim sizin bebekllerinizi korusun:(

geçmiş olsun canım. üzülme yine hamile kalırsın.

kızlarr ben hamilelikte başladım folikaside ve günde 1 tane içiyorum neden çok seninki ya:(

canım doktorun ne kadar içeceğini söylemedi mi, kutusunun da üstün de yazıyor günlük 3 tablet kullanılır diyor, ben ondan dolayı 3 tane alıyorum,

canım doktorun ne kadar içeceğini söylemedi mi, kutusunun da üstün de yazıyor günlük 3 tablet kullanılır diyor, ben ondan dolayı 3 tane alıyorum,

canım benim kullandığım ilacın adı FOLİK plus belki başka çeşidiidr senin kullandığın

maşallah canım maşallah herkeste olmuyormus sanırım kızlar ben daha doktora gitmedim ama folik asite baslasammı acaba:44:

kızlar bugün ilk kez doktora gittim ultrasona girdim. masaya ağlaya ağlaya yattım. yan tarafta ne o adı? vajinal muayene masası duruyordu. korktum. bi de geçen hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldığım için çok heyecanlıydım. karnım da çok yağlı olduğu için görünmeyecek diye endişeliydim. sonra doktor beni teselli etti. karnıma bi bastırdı hoop kese göründü. ama içi boş gibiydi. zaten o masaya yatmadan kese belki görünür ama kalp atışlarından emin değilim, hemen duymayabiliriz demişti. ama iyicene bastırınca kesenin dibinde karınca gibi yatan bebeği gördük. ben bu sefer gülmeye başladım. karnım hop hop hopluyordu. güme kız dedi doktor. sonra güpgüp sesler gelmeye başladı. o anki mutluluğu Allah bebek isteyen herkese yaşatsın...

maşalah canım Allah hayırlısıyla dogurmayıda nasip etsin bendehala farkında değilim ya rüya gibi sanki sanırım bende ultrasonda gorunce farkına varırım

Back
X