- 21 Şubat 2013
- 9.545
- 21.502
- 548
canım bize 20sinde gittiğimizde 2 hafta sonra gel dedi.seninlede aynıyız nisanın ilk haftası gidicez 3ü 4ü gibi sende 7sinde gidersin.
anladım canım çok sağol, kan tahlili için mi iki hafta sonra gel dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bize 20sinde gittiğimizde 2 hafta sonra gel dedi.seninlede aynıyız nisanın ilk haftası gidicez 3ü 4ü gibi sende 7sinde gidersin.
canım hayırlı sabahlar ben de özele gidiyorum.biz zaten sağlık ocağında tahlil yaptırmıştık bazıları eksikmiş bize kağıt doldurdu bunlarıda devlette yaptırın burda yaptırmanıza gerek yok dedi sağolsun.
aa forumun bu bölümünü yeni keşfettim ben çok sevindim herkes benden burda. ben de 10 gün kadar oldu öğreneli. 13 şubat sat tarihim. keseyi de gördük çok şükür. artık ben de yapayım gebelik takvimimi :) kalp atışlarını duyamadık henüz bebişi de göremedik çok sabırsızım ben ama çok mutluyum.. :)))![]()
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun,
saol canım senin de öyle. sağlıkla kucağımıza alalım inş hayırlısıyla..
canım bu arada 11 haftalık olmadan kan tahlillerini bitirmek lazmımmış netten araştırdım , 11 haftalık tan sonra kan tahlillleri yapılmıyormuş, bian önce ben de yaptırırım inş, bu arada nasıl gidiyor hamileliğin değişiklik var mı, ağzın nasıl oldu
aa forumun bu bölümünü yeni keşfettim ben çok sevindim herkes benden burda. ben de 10 gün kadar oldu öğreneli. 13 şubat sat tarihim. keseyi de gördük çok şükür. artık ben de yapayım gebelik takvimimi :) kalp atışlarını duyamadık henüz bebişi de göremedik çok sabırsızım ben ama çok mutluyum.. :)))![]()
Canım hoş geldin.Hayırlı uğurlu olsun Allahu teala hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. benim satta 14 tomrs inde 15 ard ardayız. takipte olalım birbirimizi.
senin de bebişim hayırlı olsun canım bu forumu takipteyim bundan sonra inşallah hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olur herşey yolunda gider bir avazda alırız kucağımıza..Canım hoş geldin.Hayırlı uğurlu olsun Allahu teala hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. benim satta 14 tomrs inde 15 ard ardayız. takipte olalım birbirimizi.
aaa tesadüüüf benimde sat 13 şubat doktora gidicem bende bugun.beta hcg kaç cıktı senin?insallah ben görürüm bugun bebişimi.![]()
canım yeni geldim inşallah burdasındır. beni tahliller için değil kalp atışı için 2 hafta sonra dedi.tahlillerin çoğunu sağlık ocağında yaptırmıştım kan testine gidince.bazı eksikleride özel dr yazdı bunlarıda sağlıkocağında yaptır dedi onlarıda haftaya yaptırıcam.
ağzımda biraz geçti ama acıyo yine de.sen neler yapıyon ben mide kazıntısından ölecemm:)
senin de bebişim hayırlı olsun canım bu forumu takipteyim bundan sonra inşallah hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olur herşey yolunda gider bir avazda alırız kucağımıza..
ben keseyi dün gördüm canım 11 mm di. en son 21 martta hcg yaptırdım 1833 çıktı. senin ne durumda? benim adetlerim 31-32 gün arasındaydı o yüzden geç döllenmeden şüpheleniyorum dr öyle bişey demedi kaç haftalık olduğunu da söylemedi daha ben son adete göre hesapladım.
Canım hoş geldin.Hayırlı uğurlu olsun Allahu teala hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. benim satta 14 tomrs inde 15 ard ardayız. takipte olalım birbirimizi.
ben keseyi dün gördüm canım 11 mm di. en son 21 martta hcg yaptırdım 1833 çıktı. senin ne durumda? benim adetlerim 31-32 gün arasındaydı o yüzden geç döllenmeden şüpheleniyorum dr öyle bişey demedi kaç haftalık olduğunu da söylemedi daha ben son adete göre hesapladım.
ben 24 martta yaptırdım kan testi 12079 çıktı değerim canım.benimde değerim çok yüksek bende ondan endişe ediyorum.bu kadar yüksek olması normalmi acabaa?insallah bende görürüm bugun keseyi.