mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
bugün kontrole gittik,bebeğin eşi(plesanta)aşağıdaymış.yukarı çıkma ihtimali de varmış,çıkmazsa sezeryan olacak doğum.kanaman var mı dedi doktor ,ama bende yok şükür.iş güç ,yorulma,cinsel ilişki yok dedi.dikkat et dedi.zaten bende 2cm.lik bir miyom var,sezeryan olursa o da alınır.eşi yukarı çıkarsa normal doğum olur dedi.

umarım kısa zamanda yukarı çıkar.

İDİL ECE'm tatlı kızım kıpır kıpırdı maaşallah.eller ayaklar durmuyor.kilosu ,boyu haftasıyla uyumlu.kızım sağlıklı olsun da ötesi önemli değil.sezeyan oluveririrz nolcak?değil mi ama?:

ceelin sana da çok çok geçmiş olsun arkadaşım.son durumun nasıl gelişmeler?

duygucuğum Allah kabul etsin,benim de vardı 4. ayımda kestik.2 taNE DE DOĞUNCA KESECEĞİZ .

asra cığım iyi haberler mi var?Allah en kısa zamanda sağlıkla versin meleğini inşallah.

Allah annenin adağını kabul etsin inşallah dualarınız kabul olsun

evet bayan akıllı görünmüyor artık umarım iyidir... kendini özletme sen de
teşekkürler canım cümlemizin inşaallahh.. özletmem özletirmiyim hiççç ;)

bugün kontrole gittik,bebeğin eşi(plesanta)aşağıdaymış.yukarı çıkma ihtimali de varmış,çıkmazsa sezeryan olacak doğum.kanaman var mı dedi doktor ,ama bende yok şükür.iş güç ,yorulma,cinsel ilişki yok dedi.dikkat et dedi.zaten bende 2cm.lik bir miyom var,sezeryan olursa o da alınır.eşi yukarı çıkarsa normal doğum olur dedi.

İDİL ECE'm tatlı kızım kıpır kıpırdı maaşallah.eller ayaklar durmuyor.kilosu ,boyu haftasıyla uyumlu.kızım sağlıklı olsun da ötesi önemli değil.sezeyan oluveririrz nolcak?değil mi ama?:
canım hayırlısı olsun kendini yorma hamileliğin tadını çıkar yat dinlen ye iç kasıma var daha neler olur biter belli olmaz rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizeee...

duygucuğum Allah kabul etsin,benim de vardı 4. ayımda kestik.2 taNE DE DOĞUNCA KESECEĞİZ .

asra cığım iyi haberler mi var?Allah en kısa zamanda sağlıkla versin meleğini inşallah.
amin canım sağol doğumdan sonra bende keseceğim hayırlısıylaaa inşaallahhh

bugün annem kurban kesti benim için adağı varmış:16:Ankaradakiler bilirler hüseyingazi türbesine gittik kestik geldik kayınvalidem çıkma türbede iz oluyor elinin değdiği yerler dedi annemde bana hamileyken gitmiş türbeye benimde sırtımda var ama yine de gittim ne olursa Allahtandır diyip gittim duamıda ettim türbenin ziyaret bölümüne girmedim öyle işte güzel annelerr bu arada bayan akıllı girmiyor bayadır işten çıktı telden girerim diyordu ben yine girmeye başladım annemde oldukça giriyorum

Allah kabul etsin canım.

dikkat et kendine bol bol dinlen.benimde ilk hamileliğimde kist olmuştu seeryanda onuda almıştı doktorum.

Ben cok sukur iyiyim ignelerimi duzenli vuruyorum.seker olcumleri de iyi cikiyor.doktor kontrol altina alindigini soyledi.kalp icinde yarin insallah fakulteye gidecem.insallah kafami rahatlatacak seyler duyarim.sanada gecmis olsun bol bol dinlenmeye bak canim.

Ben cok sukur iyiyim ignelerimi duzenli vuruyorum.seker olcumleri de iyi cikiyor.doktor kontrol altina alindigini soyledi.kalp icinde yarin insallah fakulteye gidecem.insallah kafami rahatlatacak seyler duyarim.sanada gecmis olsun bol bol dinlenmeye bak canim.

Canim yarin iyi haberlerini bekliyorum ve ben de mi bi universite hastanesine gitsem diye düşünüyorum anlatmistim bana 3 doktor sorun olmaz gecer demislerdi ama olcusunden mi anlamadim

bugün 4 te gidicem doktora canım, benimde genelde acayip aşagıya çalışıyo cadım, bazen içimde deprem oluyo zannediyorum :1: valla canım toplamda 7 kilo almış oldum 64,5 olmuşum. bol su içmeye çalışıyorum kiloyu da engeller belki diye. gerekli besinleri aldıktan sonra şişmek için yemeye gerek yok tabi ki :49: bi de inanılmaz duygusala bağladım yaa herşeye ağlayasım var, böyle mi geçecek kalan 4 ay :50:

nasıl gectı kuzunla bulusmanz ınsALLAh hersey yolundadır canım duygusallık normal yaa ben aslında cok sulu gozumdur ama hamile oldugumdan beri pek öyle değilim normal cnm hormonlarımız tamamen degişmiş durumda senin kilon iyi ben 79 um suan bu hafta ilk defa kilo almadım baya dikkat ediyorum artık bakalım gelişimi nasıl olucak bebegimin detaylıda kilo fln söylüyomu acaba ordan tahmin edebilirm bu ayı almadan gecirebilirsem harika olur :)))

şimdilik yok canım önümüzdeki aylarda veririm inşallah sana da geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider

inancc nasil oldun canim?? Ben de dün ögleden sonra yattim agridan hala kalkabilmis degilim. Afedersiniz bi ishal, mide bulantisi, karin agrisi. Ölüyorum sandim agridan. Sabah solugu dr.da aldim yediginden veya ictigindendir dedi. Soda ic dedi kaybettiğim mineraller icin. Yatiyorum yatak dösek bu agri bi gecsee:(

iyiyim canım çok şükür cuma günü duramadım buraya yazdıktan sonra doktorumu aradımgel bı tahlıl yapalım dedı belkı ıltıhap vardır dedı gıttım detaylı ultrasona gırdım çok şükür kızım el salladıda içim rahatladı kan idrar tahlili yaptı bişey çıkmadı magnezyum eksikliğinden şüphelendi normal olması gereken gerilmeler bunlar magnezyum eksildiği için şiddetli hissedersin dedi şimdi magnezyum içiyorum günde 2 kez yediklerime dikkat edicekmişim kızartma yağlı şeyler yemicekmişim kuru kayısıda bol magnezyum varmıs boyle işte canım ama ağrım çok fenaydi neyseki bişeyimiz yok. inşallah sende iyi olmuşsundur?!

bugün tetanos aşımızı olduk...kolum biraz ağrıyor ama faydası için katlanmaya değer:)) semizotu ve ceviz yemeye(aşırıya kaçmamak şartıyla) tam gaz devam:))
bide son 1 ayda yine kilo almışım,3 kilo...bu aylarda hızlı kilo alımı oluyormuş ama benim ki aşırı mı acaba???

canım seninle bebişlerimizin doğum tarihi aynı :) bende 25 inde olucam aşı kısmetse.

kizlarrr nasilsinizz giremedim bi suredir 2 3 gundur yogun geciyor misafir flb yoruldum iyice simdi soyle bi uzandim tv karsisina duygucum allah kabul etsin hava ne kadar serin ankarada ya sanki bahar havasi asracim guzel haberleri vermeye az kalmis gibi geliyor bana rahim kendini hazirliyor demek ki kuzuna hayirlisiyla gelsin ins melegimiz artik....

Canim yarin iyi haberlerini bekliyorum ve ben de mi bi universite hastanesine gitsem diye düşünüyorum anlatmistim bana 3 doktor sorun olmaz gecer demislerdi ama olcusunden mi anlamadim

Sen bilirsin cnm git istersen aklimda kalmasin suphe dersen.takip demisti bana zaten 32.haftada ve dogduktan sonra.bugun sabah gittim fakulteye ameliyat gunuymus 4 tane minik kalbi ameliyat edeceklermis bugun.allah sifa versin bebislere.iste saat 3ten sonra gelecek dr.dedi.merakla bekliyorum saat 3 olmasini.esim de iyi haber alacaz kutlayacaz diye bir yere rezervasyon yaptirmis :))))aksama ziyaaaafeettt varrr :)))

Sen bilirsin cnm git istersen aklimda kalmasin suphe dersen.takip demisti bana zaten 32.haftada ve dogduktan sonra.bugun sabah gittim fakulteye ameliyat gunuymus 4 tane minik kalbi ameliyat edeceklermis bugun.allah sifa versin bebislere.iste saat 3ten sonra gelecek dr.dedi.merakla bekliyorum saat 3 olmasini.esim de iyi haber alacaz kutlayacaz diye bir yere rezervasyon yaptirmis :))))aksama ziyaaaafeettt varrr :)))

canım inşallah iyi haberini bekliyoruz.şimdiden afiyet olsun :)

kizlarrr nasilsinizz giremedim bi suredir 2 3 gundur yogun geciyor misafir flb yoruldum iyice simdi soyle bi uzandim tv karsisina duygucum allah kabul etsin hava ne kadar serin ankarada ya sanki bahar havasi asracim guzel haberleri vermeye az kalmis gibi geliyor bana rahim kendini hazirliyor demek ki kuzuna hayirlisiyla gelsin ins melegimiz artik....
canım dinlen iyice valla ankara çok serin güzel arada burnum akıyor ama olsun ;) :9:
canım hadi iyi haberlerini bekliyoruz akşamınız güzel geçsin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar tetenozumu oldummmmmmm bugün yarın eşim manisaya gidiyor bu oluyorki diyarbakır sezonu kapandı evimiz eylule kadar orda kalcak eylülde manisa turgutluya taşıcaz bende o sırada annemde kalıcam eşimden yine ayrı kalıcam hayırlısı olsun yeterki işi olsun ankarada iş hiç istemiyordum zaten hayırlı değilmiş demekki bu arada kayınvalidemin yaptıklarını sonra anlatıcam canlarım neyssee canımızı hiç sıkmayalımmm

kızlar tetenozumu oldummmmmmm bugün yarın eşim manisaya gidiyor bu oluyorki diyarbakır sezonu kapandı evimiz eylule kadar orda kalcak eylülde manisa turgutluya taşıcaz bende o sırada annemde kalıcam eşimden yine ayrı kalıcam hayırlısı olsun yeterki işi olsun ankarada iş hiç istemiyordum zaten hayırlı değilmiş demekki bu arada kayınvalidemin yaptıklarını sonra anlatıcam canlarım neyssee canımızı hiç sıkmayalımmm

canım hayırlı olsun yeni işiniz. İnsanın sevdiği yerde yaşaması çok önemli. Ama ben anlamadım şimdi sen doğumda nerdesin :) can sıktığın mevzularda ben de canımı sıkmamak istiyorum ama bu baya zor malesef

Esinin isine cok sevindim canim ama alısmistik birbirimize gidip geliyorduk onun icin uzuldum.hakkinizda ne hayirliysa o olsun bitanem.diyarbakira gelmicenmi artik peki son bir kere gorusurduk.seninle tanistigima cok mutlu oldum.benim kizkardesin tayini de ankaraya geldi ne de olsa artik gorusuruz orda dogumdan sonra..

geçmiş olsun.hadi hayırlısı olsun canım.bebiş manisalı olucak yani :)
takma kafana nasıl olsa uzak olucak sana :)

canım inşallah iyi haberini bekliyoruz.şimdiden afiyet olsun :)

Gittim canim uzun uzun bakti docentmis ve benim daha once gittigim kardiologuda taniyormus.ben onun kadar sizi korkutmicam dedi cunku asil dogumdan sonrasi onemli dedi,takip cok onemli dedi.2 hafta sonra tekrar cagirdi.anne karninda gorulen alan sınırlı o yuzden dogumdan hemen sonrada gorecem dedi.ben kalp kasının bir kısmında yag gibi bir doku oldugunu dusunuyorum dedi.ben bundan cok daha buyuk rabdomyomlarin ameliyatıni yapip gayet iyi sonuc aldım,seninki tirnak kadar bise onlarin yaninda dedi.kalbe kan gonderen kanallarin girisini cikisini engellemiyor dedi.icim daha da rahatladı.minicik kalbi nasil da atiyordu yavrumun cok mutlu oldum duyunca :)))allahim hepimizin bebeklerini korusun dermansız dert vermesin.

Back
X