mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ben bugün avent biberon ve avent emzik beğendim.ağustosta alayım diyorum artık yavaş yavaş.anne memesine en yakın avent ve dr.brown markalarıymış,çok araştırdım,nette de çevremde de bu ikisini tavsiye ediyorlar.inşallah emer de kullanmama gerek kalmaz.hemşire hazırla doğumdan önce ,bulunsun dedi.bebek bezi de alıcam prima premium care en iyisi.1 numara olan yenidoğan.1-2-3-4 olarka büyüyor bez numarası da bebek büyüdükçe.2şer paket alıp koyayım diyorum eylülde.

ağustosta memlekete gideceğiz.kızımın giysilerini oradan alacağım.donla başlayayım da donansın değil mi:))))))))))

ben bugün avent biberon ve avent emzik beğendim.ağustosta alayım diyorum artık yavaş yavaş.anne memesine en yakın avent ve dr.brown markalarıymış,çok araştırdım,nette de çevremde de bu ikisini tavsiye ediyorlar.inşallah emer de kullanmama gerek kalmaz.hemşire hazırla doğumdan önce ,bulunsun dedi.bebek bezi de alıcam prima premium care en iyisi.1 numara olan yenidoğan.1-2-3-4 olarka büyüyor bez numarası da bebek büyüdükçe.2şer paket alıp koyayım diyorum eylülde.

ağustosta memlekete gideceğiz.kızımın giysilerini oradan alacağım.donla başlayayım da donansın değil mi:))))))))))

Bende premium care aldım daha pamuksuymus.avent dogru anne memesine ucu en yakın olanı ve sisesi cok kaliteli bir malzemeden yapiliyormus,bende alip bulunduracam biberonu ilk dogdugunda kullanmazsa bile ilerde ihtiyac duyacaktır zaten sulugu falan da var sulugunu mecbur kullanacaz,ben bir tane de wee nin minik sulugunu aldım.

neymiş bu haber?

dün akşam trt de iftar saati programı varya orda ki konuk hoca demiş hamile kadın dışarı çıkmasınmış estetik değilmiş günahmış.demekki onun aklına hamile kadın gördüğünde başka şeyler geliyor.twitter kullanıyosan hamile kadın yaz bak millet ne güzel şeyler yazmış :) #direnhamile :)

ben kızımla iyim canım babası arayınca tekmelemeye başlıyor bizim kız :9: hiç sorma bende şaşırdım olacak iş değil evemi kapanalım hamileyiz diye

Sanki keyfimizden tutmuyoruz birde din adami olacaklar kurani acsin okusunlar niye tutmadigimizi bilmiyorlar sanki.bise anlatim de biraz gulelim keyfimiz yerine gelsin.biz gecende balkonda yatiyoruz malum cok sicak,evde tam otoban gibi sehirlerarası yolun uzerinde kamyonlar otobusler geciyor.sabaha karsi yarı uyku yarı uyanik haldeyim,derken bir kamyon gecti onundeki araca bir korna caldi ama hani gıcık bir korna sesidir. Dinini dinini dinini diye 3 defa arka arkaya calanlardan.ayyy benim zavallı bebecik bir irkildi,nasıl korktu bir kipirdaniyor bir kıpirdaniyor gormelisiniz.ben bagiriyorum pis kamyoncu bebegimi korkuttun gitttttt diye :))))adam coktan sehrin cıkisina vardi bile.sesleri bu kadar algıladiklarini tahmin etmiyordum vallahi.

babasını hissediyor bak ne güzel maşallah ona o haberi de izlemedim neymiş ki o...
adamın adını unuttum çıkıp hamileler gezmesin felan filan gibisine konuşmuş terbiyesiz olmuşuz yani anlıcağın ;)
Benimki arkadaşlarımı bile tekmeler oldu ama babası elini koyunca duruyo sonra babası üzülüyo yazık beni sevmiyo diye :) bi de benim eşim inat ve ben de kızımın ona karşı biraz inat olmasını istiyodum benim intikamımı alsın diye. Şimdiden başladı :))
benimki de babası elini karnıma koyunca duruyor daha hiç bi hareketini ne hissetti ne gördü eşim bazen üzülüyor bazen de inanmıyor ben daha görmedim diye:9:

canım bende avent alacağım su için özellikle cam biberon almayı düşünüyorum bakalım

Sanki keyfimizden tutmuyoruz birde din adami olacaklar kurani acsin okusunlar niye tutmadigimizi bilmiyorlar sanki.bise anlatim de biraz gulelim keyfimiz yerine gelsin.biz gecende balkonda yatiyoruz malum cok sicak,evde tam otoban gibi sehirlerarası yolun uzerinde kamyonlar otobusler geciyor.sabaha karsi yarı uyku yarı uyanik haldeyim,derken bir kamyon gecti onundeki araca bir korna caldi ama hani gıcık bir korna sesidir. Dinini dinini dinini diye 3 defa arka arkaya calanlardan.ayyy benim zavallı bebecik bir irkildi,nasıl korktu bir kipirdaniyor bir kıpirdaniyor gormelisiniz.ben bagiriyorum pis kamyoncu bebegimi korkuttun gitttttt diye :))))adam coktan sehrin cıkisina vardi bile.sesleri bu kadar algıladiklarini tahmin etmiyordum vallahi.
amannn işte dini her buldukları konuya katıyorlar hahahahaha korkutmayın benim paşamııııı sakınn

Benimki arkadaşlarımı bile tekmeler oldu ama babası elini koyunca duruyo sonra babası üzülüyo yazık beni sevmiyo diye :) bi de benim eşim inat ve ben de kızımın ona karşı biraz inat olmasını istiyodum benim intikamımı alsın diye. Şimdiden başladı :))

aaaa yapma kız yazık adama:1:o kadar istiyor bak :emir_bebek:

kızlar günaydın cumanız mübarek olsunn

size bir hikaye paylaşayım aklınızda bulunsun dikkat dikkat :1::1::1:

9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
annemi kaldırdım dedim anne suyum patladı giyindik hastaneye gidicez
annem dioki sancılar nasıl falan bende diorum ki dogurcam artık kadın haddiiii
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış
nese çıktık dışarda çay içiyoz kayınpederim dedi eee sen doğurmuyomuydun
eşimde dediki yok baba ya işemiş bizi kandırıyo çok utanmıştım

:49::52::49::52::49::52:

9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış

sanada hayırlı cumalar :) sabah sabah güldürdün beni :)

:52::52::52:çok güldüm sabah sabah allahta seni güldürsün asra nedir bu bayanların çektiği yyaaaa:49:

artık haftaya girip çıktığımızda bizim küçük anne doğurdumu diye bakınırız ;) bende eylülde 24 olacağım çok büyük sayılmam:9:
hoşgeldin aramıza o zaman çok güzel bir topik gelen bir daha gidemiyor ona göre ;)))

canım bugün eşim manisaya vardı diyarbakırdan haber geldi bi kaç iş varmış bakalım eğer olursa diyarbakırdan gitmeyi düşünmüyorum herşey orda çünkü düzenim bozulmasın güzel bi dostluk kurduk senlede nerde olursak olalım görüşmeye devammm.. ne gerek var canım geleyim hele yavrularımıza neler alırız ben gelmeden yatak matak alma sakın birlikte alcaz:9:

canım zaten türkçe mealini okuyunca tüylerim ürperdi kureyş göç edenlerle alakalı allah onları korudu doyurdu gibi meryem sureside hz. isanın doğumuyla alakalı ne diyim Allahım duyuyor sesimi şükürler olsun

Hos geldin canım aramıza.burda sadece bebege degil hayata dair herseyimizi paylasiyor yeri geliyor ailemize uzulmesinler diye soyleyemedigimiz seyleri anlatarak birbirimizden destek goruyoruz.bu bahsettigim olay beni 2 gun uyutmadı dusunceden.kendime gelemedim.is yerindeki arkadsim anlattı.onun cok yakın bir dostu eve bakıcı olarak gidiyor,diger bakıcının neden isten ayrıldıgini sorunca bebegin annesi aglaya aglaya anlatıyor,bu sekilde ogrendim bende.is arkadasim dikkatli olmam kimseye guvenmemem icin soyledi ama insanın aklinin ucundan bile gecmeyecek seyler oluyor hayatta.topikteki calısan annelerinde benim gibi secici olmalarını istedigim icin yazdım.cok kotu bir olay ama,yasanıyormus demekki.allahım dusmanimin basına vermesin.

Hoşbuldum arkadaşlar...
Umarım herkes sağlıklı ve kolay bir doğum yaşar ve de bebeklerini sağlıkla kucağına alır umarım.Daha önceki mesajımda olayın şokuyla atlamışım :)
Ben şanslı annelerdenim sanırım,çünkü bebeğime annem bakacak.Bunun eşsiz bir nimet olduğunu,o nun ablamın çocuğuna gösterdiği özenden zaten biliyordum ama bu okuduklarımdan sonra perçinlemiş oldum.Umarım hepinizde en kısa zamanda insan gibi insanlarla karşılaşırsınız.Celiincim özellikle sana kolay gelsin.Kuzenim yaklaşık 5 yıl diyarbakır da yaşadığı için şartları az çok biliyorum.

Bu hikayeden çıkarılacak sonuç : O çubuklardan temin edip,kimseye göstermeden önce kendimiz test etmeliyiz...:)

Hoşbuldum arkadaşlar...
Umarım herkes sağlıklı ve kolay bir doğum yaşar ve de bebeklerini sağlıkla kucağına alır umarım.Daha önceki mesajımda olayın şokuyla atlamışım :)
Ben şanslı annelerdenim sanırım,çünkü bebeğime annem bakacak.Bunun eşsiz bir nimet olduğunu,o nun ablamın çocuğuna gösterdiği özenden zaten biliyordum ama bu okuduklarımdan sonra perçinlemiş oldum.Umarım hepinizde en kısa zamanda insan gibi insanlarla karşılaşırsınız.Celiincim özellikle sana kolay gelsin.Kuzenim yaklaşık 5 yıl diyarbakır da yaşadığı için şartları az çok biliyorum.

amin canım inşallah.
evet şanslısın anneannesi babaannesi çok daha iyi bakıcaktır.torun sevgisi bambaşka oluyor biz küçükken onlardan dayak yerken şimdi onların torunlarına sıkıysa yanlarında bağır bakalım :) içiniz rahat olsun hepimiz bilinçli anneeleriz elbette onlar için en doğru olanı yapıcaz gözümüz arkada kalmıycak iyi düşünelim iyi olsun.

Bu hikayeden çıkarılacak sonuç : O çubuklardan temin edip,kimseye göstermeden önce kendimiz test etmeliyiz...:)

ordaki bayan şoka girmiş olmalı :53:kokusundan filan anlardı heralde:1:

gerçi insan takar mı bilmem doğum zaten meşakatli bir süreç... ben takmazdım heralde

Günaydııııın bugün çabuk bitsin lütfen lütfeeeen çalışmak istemiyorummmm :(

Kızım gene hareketsiz öğlen 12ye kadar böyleyiz anasına çekmiş uykuyu seviyo sanırım :) Gece tam uyuyacam başlıyo vurmaya. Bakalım doğunca nasıl olacak huyu suyu. Onu görmeyi çok istiyorum ama daha bir hafta var sıkıcaz dişimizi artık. Bu arada azaldı mı artık ya zaman sanki bana daha çoook var gibi geliyo :50:

Back
X