mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Herkese kocaman bir gunaydinnn.nasilsiniz annelerr.ben sabah annemle babami ugurladim biraz huzun,biraz yanlizlik karisimi duygular yasadim ama tek onlar basimizdan eksik olmasinlar uzakliklarina raziyim.anne olmak ne kadar guzel bir duyguymus,kendini dusunmeden evladini dusunmekmis meger bastonla zar zor yurumesine ragmen canini disine takti geldi guzel anacigim.simdi onu daha iyi anladim.

Allah kavustursun canim annelik boyle bi sey iste en kisa zamanda gelirler yine ins

akcakoca düzcenin ilçesi 260 km 2,5 saat sürdü. Deniz var işte ama çok güzel değil açıkcası. Ben girmedim şahsen çok dalgalıydı. Öğretmenevinde kaldık biz ama pis ve bakımsızdı. Öyle çok ahım şahım otel yok. Amasra daha iyi bence. Burası biraz daha kısa ve görmediğimizden dolayı tercih ettik. Kayınvalide konusu can sıkıcı malesef. Bu hafta bize geleceklerdi normalde küsmüşler gelmiyolarmış. Hayır bi de gitsem 10 saat yol yatacak doğrudürüst yer de yok çekyatlarda yatamıyorum. ve benim belim ve sırtım o kadar kötü ki artık sabaha kadar evde kaç yer değiştiriyorum :(

anladim cnm amasraya bakaym ben o zaman..orda da pek iyi oteller yok aslinda ama daha uzaga gidemiyoruz ki yol cekecek halim de yok ztn..kayinvalidenin anlayis gostermesi gerekiyor burda yyani normalde bile insani yorar o.kadar yol gitmek anlamiyorsa seni hic takma ztn krndi haline birak :) ben oyle yapiyorum kusecek durum mu varmis ortada

anladim cnm amasraya bakaym ben o zaman..orda da pek iyi oteller yok aslinda ama daha uzaga gidemiyoruz ki yol cekecek halim de yok ztn..kayinvalidenin anlayis gostermesi gerekiyor burda yyani normalde bile insani yorar o.kadar yol gitmek anlamiyorsa seni hic takma ztn krndi haline birak :) ben oyle yapiyorum kusecek durum mu varmis ortada

çatır çatır küstü valla ve umarım çok uzun sürer küslüğü bi süre dayanamicam çünkü çok sinirliyim çünkü düşüncesiz. Amasrada sinan otel var orayı tavsiye ederim fiyatı da uygun iki kişi 150 tl geceliği oda kahvaltı ama manzarası falan müthiş gir bak internetten istersen.

Kızlar şuan hastanedeyim...tüm şüphelerim doğru çıktı ve akıntı sandıgım sıvı bebegin amniyon sıvısıymış...doktor hastaneye yatış verdi. 2 adet serum bağlandı. Ciğer geliştirici iğne be kasılma. Önleyici ilaç verdiler. Moralim çok bozuk fakat iyi düşünmeye çalışıyorum. Tuvalete kalktıkça sıvı geliyor yatarken gelmiyor ama bol su iç dediler. İçtikçe wc ye gidiyorum. Çıkış yolu bulamadım. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Hamile duası kabul olurmuş inşallah sıvı gelmesi durur

Kızlar doktorlar anlamadı amniyon sıvısını geldiğini. Benim tarifim üzerine amniyon sıvısı büyük ihtimalle dedi. Ve turnusollu ped verdiler. Ped mavi kırmızı yada pembeye dönerse bebeğin sıvısıymış ve benimde amniyon sıvısı geliyormuş. Ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin suyu yeterli çıktı ve doktor ilaç tedavisine başladı. Ama sıvın iyi deyip sevk etmek istedi bugün. Adapazarında doğum evindeyim ve erken doğum için premeture bebek konusunda gelişmiş bir hastaneye sevk olmak istiyorum. Devlet hastanesi tek kelimeyle iğrenç. Bildiğiniz hastane varmı? Bana doktorum istanbul medical park hastanesi veizmit konak hastanesini önerdi ve asla sakaryada doğum yapma erken gelirse dedi...Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallah. Mucizemi yoktan o var etti,ve nasıl uygun gördüyse yaşayacağız. Bu dünyada olmasda meleğimle cennette kavuşurum inşallah

canım çok geçmiş olsun biliyosun yoktum 11 12 gün arada bakıyorum geçmişe şimdi gördüm neyseki taburcu olmuşsun.asla olumsuz düşünme sakın.gereken yapılmış bol bol dinlen sola yat bebeği besleyen şeyleri ye.Allahın izni ile sağlıkla gelicek bebeğin.şimdi nasılsın?

hayırlı geceler annişler nasılsınız nete girmek gelmiyor içimden aslında hiç bir şey yapmak istemiyorum inşallah çabuk atlatırım bu durumu

günaydın hamiş arkadaşlarım

ya benim kanamam bitmedi hala cumaya kadar geçmezse doktora gidicem artık
kan kalmadı vücudumda :1:

bir önceki adetim 35 gün
en son olan 26 günde geldi iyice bozuldu düzenn

Son düzenleme:
hayırlı geceler annişler nasılsınız nete girmek gelmiyor içimden aslında hiç bir şey yapmak istemiyorum inşallah çabuk atlatırım bu durumu

inşallah geçicidir bana da olur bazen canım bişey yapmak istemez yaşamaktan soğurum sevdiğin bişeyi yap zorla kendini yada çık hava al arkadaşlarınla buluş o iyi gelir bakk

Güünaydıııın :3:

Kızımın yatağını aldık sonunda annanesi saolsun. Yarın gelip kurulacak sonra da süsler hazırlarız artık. Ek olarak küvet falan aldık. Ama şampuanlarını ve bakım ürünlerini almadım şimdiden süresi falan geçmesin diye. Daha alınacak bir sürü şey var. Ama bunları alınca bile sabah kadar bebeğimin doğduğunu gördüm. Hatta rüyamda doğmuş evimize gelmişiz uyuyo ben diyorum ki hemen kadınlar kulübüne bebeğimin doğduğunu yazmalıyım :1:

Kızımın yatağını aldık sonunda annanesi saolsun. Yarın gelip kurulacak sonra da süsler hazırlarız artık. Ek olarak küvet falan aldık. Ama şampuanlarını ve bakım ürünlerini almadım şimdiden süresi falan geçmesin diye. Daha alınacak bir sürü şey var. Ama bunları alınca bile sabah kadar bebeğimin doğduğunu gördüm. Hatta rüyamda doğmuş evimize gelmişiz uyuyo ben diyorum ki hemen kadınlar kulübüne bebeğimin doğduğunu yazmalıyım :1:

Hayirli olsun yataginiz kuzucuk saglikla misil misil uyusun.sen benim ruyalari bir gorsen gulmekten kırılırsın.sus deyince aklima geldi ben de yaklasik 10 mt mavi tul aldim.onlari organizasyon firmalarinin yaptigi sekilde kurdela seklinede yapacam orta kismindan ince bir kurdelayla bogumlayip susleyerek boy boy yapip odada yatak ayak ucuna basuclarina gerekli gordugum yerlere baglicam evde hazirlicam icin direk takmasi kalacak kapi susumuzu de asip.nazar boncuklu balonlarimizida sisirince hersey hazir olacak insallah.ben de bununla ilgili bir ruya gormustum tulleri ilk aldigimda anlatayim da gulelim.Herseyi hazirlamisim. Ameliyata inecem yesil onluk falan giyilmis illa hersey tam olacak ya su balon sismemis deyip balon sisirmeye calisiyom ruyamda siserken bir patliyor korkudan benim suyumda patliyor :))))patladi patladi diye ortaligi ayaga kaldiriyordum yaa.sabah uyandigimda cok gulmustum,esime anlattigimda o da sanki gercekten olmus gibi etkilenip bana kiziyor.balon sisirmek senin neyine yaa diyor.ben de ruya dikkat ettiysen diyorumda sonra ses kesiliyor.biz ruyalari bile gercek sanar olduk dogum yaklastikca :)))

günaydın hamiş arkadaşlarım

ya benim kanamam bitmedi hala cumaya kadar geçmezse doktora gidicem artık
kan kalmadı vücudumda :1:

bir önceki adetim 35 gün
en son olan 26 günde geldi iyice bozuldu düzenn

Yazik kiyamam yaa kan yapan yiyecekler ye bakalim faydasi olur uzum,pekmez,kirmizi meyveler falan.kontrole duzenli giduyormusun gecmezsede git bence ihmale gelmicek bir konu uzun uzun baksin bakalim insallah gecer en kisa zamanda.

$83031-BUYUYEN-BESIK_8569_large.webp

içine koruyucu bakıyorum internette çok ama ölçüsü tam uyarmı onda kararsızım. hello kity li bişeyler istiyorum.

Hayirli olsun yataginiz kuzucuk saglikla misil misil uyusun.sen benim ruyalari bir gorsen gulmekten kırılırsın.sus deyince aklima geldi ben de yaklasik 10 mt mavi tul aldim.onlari organizasyon firmalarinin yaptigi sekilde kurdela seklinede yapacam orta kismindan ince bir kurdelayla bogumlayip susleyerek boy boy yapip odada yatak ayak ucuna basuclarina gerekli gordugum yerlere baglicam evde hazirlicam icin direk takmasi kalacak kapi susumuzu de asip.nazar boncuklu balonlarimizida sisirince hersey hazir olacak insallah.ben de bununla ilgili bir ruya gormustum tulleri ilk aldigimda anlatayim da gulelim.Herseyi hazirlamisim. Ameliyata inecem yesil onluk falan giyilmis illa hersey tam olacak ya su balon sismemis deyip balon sisirmeye calisiyom ruyamda siserken bir patliyor korkudan benim suyumda patliyor :))))patladi patladi diye ortaligi ayaga kaldiriyordum yaa.sabah uyandigimda cok gulmustum,esime anlattigimda o da sanki gercekten olmus gibi etkilenip bana kiziyor.balon sisirmek senin neyine yaa diyor.ben de ruya dikkat ettiysen diyorumda sonra ses kesiliyor.biz ruyalari bile gercek sanar olduk dogum yaklastikca :)))

:52::52: aynen canım aynen valla. Geçen ben de oturuken tv karşısında dalmışım elimde su. Sonra dökmüşüm onu rüyamda suyum geliyo ama. Bir bağırdım eşime suyum geldi koş diye bi baktım elimdeki su dökülmüş meğer :3: neyse bunlar güzel rüyalar en azından rüya görebiliyoruz şimdi. Yaklaşık 10 hafta sonra ararız bu rüyaları belki :)

canım hayırlı olsun ben de bunun beyazını ve büyümeyenini aldım. 60*120 ölçüsünde.

sizin beşiğinizzde hayırlı olsun annesi açıkçası bizim burda adettir bebek beşiğini anne tarafı alır ananesi almış İstanbuldan getirmiş bizde beğendik bedava sirke baldan tatlıdır misali :))) sonrası erkek olursa bende beyaza boyatmayı düşünürüm dün bi arkadaşım beşiğinin fotosunu atmış kendileri yaptırmıslar çok pahalı dıye gardrop ve beşik 1200 tl ye yaptırmıslar ama çok hoşuma gitti bende kendim alsaydım kesin düz beyaz tercih ederdim.

$1185531_10201990518027512_92180014_n.webp $1185136_10201990517587501_1106383156_n.webp $1150386_10201990518547525_299340844_n.webp $602743_10201990518267518_1543417666_n.webp $1002174_10201990518827532_867695064_n.webp

bizim bu gidişle bişey almamıza gerek kalmıcak ben almadan istanbuldan bi arkadaşım birsürü bez ve şampuan yollamış ananeside hastane çıkışı almış. beğendiğim bebek arabasıda bu kızlar çok hoşuma gitti bunuda dayısına itelemeyi düşünüyorum ahahahahaa :) ya ben çok fenayım yaa.

sizin beşiğinizzde hayırlı olsun annesi açıkçası bizim burda adettir bebek beşiğini anne tarafı alır ananesi almış İstanbuldan getirmiş bizde beğendik bedava sirke baldan tatlıdır misali :))) sonrası erkek olursa bende beyaza boyatmayı düşünürüm dün bi arkadaşım beşiğinin fotosunu atmış kendileri yaptırmıslar çok pahalı dıye gardrop ve beşik 1200 tl ye yaptırmıslar ama çok hoşuma gitti bende kendim alsaydım kesin düz beyaz tercih ederdim.

evet canım bizim de annanemiz aldı. Böyle sade gibi duruyo ama güzel bi yatak takımı ve cibinlik falan aldık. Ben çok anlamam süs işlerinden ama annemin bunu bi prenses yatağı gibi yapacağından eminim :)

Eki Görüntüle 782508

içine koruyucu bakıyorum internette çok ama ölçüsü tam uyarmı onda kararsızım. hello kity li bişeyler istiyorum.

misil misil uyusun annesi kuzun :) masallah cok guzelmis pembik pembik :) bizim de anneannemiz nevresim takimini almis da daha yatak yok ortada onu da onumuzdeki ay alalim dedik :) cicileri cok guzel iyi gunlerde saglikli gunlerde kullansin ins

ohh ne guzel gule gule kullansin misil misil uyusun annesi :)) ben de aldigim kiyafetlere fln bakiyorum arada icim bi garip oluyor bi iki ay sonra o kiyafetlerin icinde olcak dusunsene :) ne guzel bi duygu yaa bakalim ilk kim dogurk cok merak ediyorum topigimizin ilk bebisi ilk dogum yapan annesi kim olcak...

misil misil uyusun annesi kuzun :) masallah cok guzelmis pembik pembik :) bizim de anneannemiz nevresim takimini almis da daha yatak yok ortada onu da onumuzdeki ay alalim dedik :) cicileri cok guzel iyi gunlerde saglikli gunlerde kullansin ins

inş canımmm hepimizin bebişi mışıl mışıl yatsın güzel güzel rüyalar görsün. benımkı bıraz erken oldu sankı ama annemler gelırken getırmıs ıstanbuldan daha gelemeyız dıye mecbur yoksa bende herşeyını en sona bırakmak ıstıyorum ne bıleyım alınır dıyorum doğsunda ama böyle oluncada içine ılla bişey almak istiyorum bakıyorum fılan arada kaldım :)))

Back
X