Bayanlar yazim gebelikle ilgili degil fakat sizlerden fikirlerinizi isticem.yardimci olursaniz sevinirim.simdi malum dogum yaklasiyor sayili haftalar kaldi benim annem yanimda olamicak fakat esimin ailesi gelmeyi planliyorlar uzunda kalacaklar.ben onlarin yemek kulturlerine cok uzagim zaten kayinvalidenin yaptigi yemegi kolay kolay yiyemiyorum.onceden kullandigim buzdolabim yetmiyordu esimin bekar dolabiydi simdi ona bakliyat tursu yaprak tarzi seyleri koydum.simdiki buzdolabimida ozellikle buyuk aldim ki icine kislik biseler doldurayim diye.sizlerden istedigim kayinvalide geldiginde buzluga neler koymaliyimki cikarip hemen pratik biseler yapilsin.hazir gida yemeyi sevmiyorum pratikte neler olabilir sizler neler atmayi planliyorsunuz dogum zamaninda.simdilik yaprak sardim,sigara boregi ve kirmizi biber kizartmasi,birde nohut ve fasulye hasladim koydum.baska neler yapayimm.ramazan ayinda cok guzel tarif ve fikirler cikartiyorduk hadi simdide yapalim :)))
canım bezelye,barbunya,bir de kompostoluk erik(ben geçen sene erikleri yıkadım,kuruttum,poşetlere koydum,çok rahat kullandım.)hatta yapabilirsen börek yap,pişir,soğuduktan sonra poşetleyip,at buzluğuna,acil misafirler için çok pratik oluyor.(peynirli ve patatesli börek hep vardır buzlğumda)mutfağın acemisiyim biraz,geri kalanları annem yapıyor,ondan alıyorum,ama en çok işime yarayanlar bunlardı. kolay gelsin sana canım:)))