mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlarrrr bugün kimse yazmamış nerelerdesiniz korkmaya başladım :5:

evet yahuu kimsecikler yok bugun ben de bi temizlik yapayim dedim ayy nasil yorulmusum belim fena agriyor oglusumun yatagini da kurduk dun bi bakalim diye geri toplamicaz kalsin boyle dedik ustune uyku setini orttum toz olmasin diye en son o uyku setini de yikayacagim ztn

ben doğurmadım :) sancım azaldı bende şaşırdım.şimdide bir terslik mi var acaba diyorum.sanırım ilaç günde 3 e çıktığı için anca etkisini gösterdi.ama yatıyorum hep dinleniyorum.

evet yahuu kimsecikler yok bugun ben de bi temizlik yapayim dedim ayy nasil yorulmusum belim fena agriyor oglusumun yatagini da kurduk dun bi bakalim diye geri toplamicaz kalsin boyle dedik ustune uyku setini orttum toz olmasin diye en son o uyku setini de yikayacagim ztn

kolay gelsin ama yorma kendini yat dinlen.ne güzel şimdi bakar durursun beşiğe.bende az önce önceden aldıklarımı çıkarttım baktım.insan onlarla bile mutlu oluyor.

Sen bu mesaj yazdığın saatte nasıl kalkıyosun yahu :23:

Uyuyamiyorum ki 5 6 gibi kalkiyom bazen.son 20 gundur yaklasik boyle.sonrada sersem gibi dolasiyorum ortalikta.sabah kusmalari tekrar basladi.son haftalar ne eziyetliymis.5 6 da kalkmasam bile 7.30da igneyi vurmak zorundayim onun icin kalkiyom.uyanmamak ne mumkun girdigi anda gozlerim aciliyorrrrr fal tasi gıbi,tek kol ve tek bacak kullanabildigim icin beze olusmus girmiyor igne bastirinca da cok aciyor bazen dayanamiyorum acısına.dogum olsada bir kurtulsam hayirlisiyla.

selam kızlar işten çıktım çıkalı pek giremedim nasılsınız bakalım. düğünümüz vardı anneler filn geldi istanbuldan derken pek giremedim. baktımda çatlaklarınızı yazmışsınız siz benimkileri görseniz varyaaaaaaaa :))) göbek fena bacak aralarım bile çatlak durumda şuan. ayın 22 sinde kontrolüm var bakalım bebeğim ne kadar olmuş gerçi o kadar sert vuruyoki bazen çıkıcak sanıyorum :) günler geçmiyo kızlar yaa inş. Allah sağ salim kucamıza almamızı nasip eder şafak git gide azalıyooorrr. :)

Uyuyamiyorum ki 5 6 gibi kalkiyom bazen.son 20 gundur yaklasik boyle.sonrada sersem gibi dolasiyorum ortalikta.sabah kusmalari tekrar basladi.son haftalar ne eziyetliymis.5 6 da kalkmasam bile 7.30da igneyi vurmak zorundayim onun icin kalkiyom.uyanmamak ne mumkun girdigi anda gozlerim aciliyorrrrr fal tasi gıbi,tek kol ve tek bacak kullanabildigim icin beze olusmus girmiyor igne bastirinca da cok aciyor bazen dayanamiyorum acısına.dogum olsada bir kurtulsam hayirlisiyla.

celincim ne zaman simdi senin tam dogum tarihin dr gun verdi di mi bartik insan kucagina almak istiyor hele bi de iyice hantallastikca hadi az kaldi artik :))

celincim ne zaman simdi senin tam dogum tarihin dr gun verdi di mi bartik insan kucagina almak istiyor hele bi de iyice hantallastikca hadi az kaldi artik :))

Kurban bayramindan sonra dedi.oncesinde alirsam erken olur,sonrasini dusunuyorum.tam tarihi gelisimine gore ilerleyen haftalarda verecem, suan icin sıkıntın yok dedi.gelisime gore gun de degisiyor bu arada.daha onceleri tahmini dogum tarihi ultrasonda 6 kasim gorunurken bu gittigimde kilosu da fazla cikinca 26 ekim gosteriyordu.1 hafta oncesi alinacakmis 40ı beklemicez 38 bitince demisti onceeden.oyle olursa yaklasik 20si gibi falan oluyor.

Benim bugun ogleden sonra kan sekerim cok yuksek seyretti 260 270 190 hep boyleydi.ondan girmedim.gozlerim yuzum hep yaniyordu bugun.yattim nerdeyse tumgun aksama kadar.dr.u aradim 4 birim fazla vurulunca igneyi gecti cok sukur.anlamadim hic yukseltecek bise yemedim ve moralimide bozacak hic bise olmadi.dr.da haftan ilerledikce ihtiyacin artiyor bebek senden aldigi icin dedi.

selam kızlar işten çıktım çıkalı pek giremedim nasılsınız bakalım. düğünümüz vardı anneler filn geldi istanbuldan derken pek giremedim. baktımda çatlaklarınızı yazmışsınız siz benimkileri görseniz varyaaaaaaaa :))) göbek fena bacak aralarım bile çatlak durumda şuan. ayın 22 sinde kontrolüm var bakalım bebeğim ne kadar olmuş gerçi o kadar sert vuruyoki bazen çıkıcak sanıyorum :) günler geçmiyo kızlar yaa inş. Allah sağ salim kucamıza almamızı nasip eder şafak git gide azalıyooorrr. :)

Buyumustur annesi :)))kemikleri gelistikce 1 hafta bile farkediyor tekmelerden bile anlasiliyor.catlaklari sorma benim sadece gobekte ama sanki biri 10 tane parmagiyla asagi kadar tirmalamis gibi :)))))

Duygu gercekten maddi olarak seni sarsmicak tek yer diyarbakirdi ama kismet.belki bir bakarsin son anda gelir burda yapiverirsin dogumu.maddi acidan kotu bir zamana denk geldi ama saglik olsun bebisin saglikli olsunda hepsi gececektir insallah cnm uzme kendini.hakkinda nere hayirliysa ora olsun.
aynen öyle canım hayırlısı olsun bakalım inşallah hayırlısıysa olsun diyarbakır zaten bir aya oldu oldu daha sonra olsada gelememki uçağada almıyorlar raporlar belki bakalım nasip nerdeyse kuzum orda doğacak hayırlısı olsun canım.
canım ben bugün kahvaltı sonrası nasıl çıktıysam kızılaya gittim kardeşim kuzenimle ordan suluhana geçtim bebek şekerlerine ve keçeden lohusa taçlarına baktım ama istediğim tacı yapmıyorlardı netten sipariş vercem bulamazsam yada keçe kursu var antareste orada gidip yapcam o yüzden yoktum ;)
ohh ne güzel annenlerde gelmiş gözün aydın. çatlak demeyin totom ve alt tarafı inanın dayak yemiş gibi mosmor olmuş artık :18: hayırlı günlerde hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim hepimizee..

Benim bugun ogleden sonra kan sekerim cok yuksek seyretti 260 270 190 hep boyleydi.ondan girmedim.gozlerim yuzum hep yaniyordu bugun.yattim nerdeyse tumgun aksama kadar.dr.u aradim 4 birim fazla vurulunca igneyi gecti cok sukur.anlamadim hic yukseltecek bise yemedim ve moralimide bozacak hic bise olmadi.dr.da haftan ilerledikce ihtiyacin artiyor bebek senden aldigi icin dedi.

canım geçmiş olsun.neden yükseldi acaba.olabiliyo demekki.dinlen bol bol.

duygucum Allah kavuştursun.hiç sıkma canını inşallah doğumdan sonra hayırlısıyla herşey rayına oturur.üçünüz birlikte olursunuz.

canım geçmiş olsun.neden yükseldi acaba.olabiliyo demekki.dinlen bol bol.

Aynen oluyor demekki dr.. aa niye oldu demedi cunku.gebelik haftan ilerledigi icin yetmemeye baslamistir ignenin dozunu arttiralim 3 gun daha olc dedi iste.icimdeki minikkk canavalll benden fenaa besleniyor :)))))

bir uyuşumuşuuuum bir uyumuşummmmm akşam 9'a geliyordu sanırım saat akşam bi yattım sabah zor uyandım. Kaç gündür ağrılardan uyuyamıyodum artık dün bayılmışım sanırım. Uyuyalım kızlar ya milletin dediği doğruysa uzun ve uykusuz günler bizi bekliyomuşşşşş :37:

bir uyuşumuşuuuum bir uyumuşummmmm akşam 9'a geliyordu sanırım saat akşam bi yattım sabah zor uyandım. Kaç gündür ağrılardan uyuyamıyodum artık dün bayılmışım sanırım. Uyuyalım kızlar ya milletin dediği doğruysa uzun ve uykusuz günler bizi bekliyomuşşşşş :37:

hemde ne uykusuz geceler bizi bekliyor bir bilsen.sen hiç oturarak uyudunmu ama oda oluyo :) benimki gece hiç uyumazdı.sürekli emerdi.zor günlerdi uykusuzluk baya zorluyodu.birde 2 3 aylık olunca gecelere çok ağlıyolar o aylarda olurmuş.ama olsun sağlıkla zamanında gelsinler yeterki. inşallah bol uykulu olurlar.

ben de doğurmadım :64::64:

herkese günaydınlarrr

bide bizden önce süpriz diyip doğururmuşsun olur mu olur :) inşallah canım bizimkiler birer birer doğduğunda seninde güzel haberini alıp seviniriz hep birlikte.sen bizi bırakmadın hep dualarımızdasın.inşallah sağlıklı çok güzel bir hamilelik yaşarsın ve bebeğine kavuşursun.

Kemer gibi biseyi yataga seriyorlar karnini actirip ultrason jeli suruyorlar kemerin altina iki tane oval alet koyuyorlar o aletler bir cihaza bagli zaten.biri kalp atisina biride sanciyi gosteriryor.cok basit hatta huzurlu bise sen hem dinliyorsun hemde atislari goruyorsun bebek tekmelediginde atislar artiyor komik bise.esimi girdirdiler yalniz biraktilar hatta odada kapiyi kapatip cikti hemsire 20 dk sonra gelecem keyfine bak dedi :)) sasirdim d.bakirda boyleymis demek dedim normalde erkek almiyorlar diye biliyordum. esim dokundugu anda hizlaniyor cok gulduk.cok kolay bise yani :))

sağol canım, cidden kolay birşeymiş. bizimde başlar yakında herhalde, acemi davranmayalım bari :1:

sağol canım, cidden kolay birşeymiş. bizimde başlar yakında herhalde, acemi davranmayalım bari :1:

Ben de ilk gittim baktim yatakta kemer var alip kenara koyup uzandim ebe geldi guldu ik defami girecen nstye dedi evet dedim kemerin ustune yatacan kaldirmican dedi :)))) gulduk hatta himm dedim.bak bu dialogu yazmayi unutmustum sen yazinca aklima geldi.sizinde aklinizda bulunsun.sizlerde boyle burda 10 tane doguran teyzeler gibi tecrubeyle girersiniz artik nstye :)))

Back
X