mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Duydunmu;hadi gözün aydın cnm. Hayırlısıyla,sağlıkla kucağına al inşallah. Sonunda kavuşuyorsun 2. Prensine...insanda korkuyla karışık heyecan oluyor...benim daha var ama sancılarım oluyor bide bebek karnımdan çıkacak gibi hareketli rahatsızmı oluyor acaba diyorum. Nidilatı ne zaman bırakacaksın cnm. Benimde cuma kontrolum var. Doktor nidilat hakkında bişey demedi bende sabah akşam içiyorum. Bırakırsam normal doğururum diye korkuom. Bebişlerimiz sırayla geliyor ne güzel :)

Duydunmu;hadi gözün aydın cnm. Hayırlısıyla,sağlıkla kucağına al inşallah. Sonunda kavuşuyorsun 2. Prensine...insanda korkuyla karışık heyecan oluyor...benim daha var ama sancılarım oluyor bide bebek karnımdan çıkacak gibi hareketli rahatsızmı oluyor acaba diyorum. Nidilatı ne zaman bırakacaksın cnm. Benimde cuma kontrolum var. Doktor nidilat hakkında bişey demedi bende sabah akşam içiyorum. Bırakırsam normal doğururum diye korkuom. Bebişlerimiz sırayla geliyor ne güzel :)

sağol canım.pazar akşamı içicem en son.ben 4 tane içiyorum.aşağı çok baskı kafası aşağıda baya.kasıklarımda ağrı oluyo özellikle gece yatarken sağa sola dönerken.seninle sat larımız aynıydı 16 şubat dimi.bakarsın sanada pazartesi alalım der :)

herkese selam, bizde gittik doktora, doktorum ben 39. haftadan önce hiç sezaryen yapmadım, ayın 19 da alırım dedi. tamam dedim napalım bekliycez. bi de canım çok sıkıldı doktor bebek için 2,970 gr dedi, daha 3 kilo bile olmamış yaa :50: herhalde 3 100 falan doğurucam. çok üzüldüm. 18 kilo aldım, o kadar dikkat ettim. niye böyle oldu ki :85:

Insallah saglikla kavusmussundur melegine canim benim.ne heyecan vardir simdi kendini iyi hissettigin anda yaz bize meraktayiz :)

herkese selam, bizde gittik doktora, doktorum ben 39. haftadan önce hiç sezaryen yapmadım, ayın 19 da alırım dedi. tamam dedim napalım bekliycez. bi de canım çok sıkıldı doktor bebek için 2,970 gr dedi, daha 3 kilo bile olmamış yaa :50: herhalde 3 100 falan doğurucam. çok üzüldüm. 18 kilo aldım, o kadar dikkat ettim. niye böyle oldu ki :85:

Cnmm daha alacak hic merak etme hatirlamiyormusun benimii ilk 3200du bir hafta sonra 3500 dedi bir dogdu masaallah 4 civari sen farketmesen de cok hizli alacaktir var daha zamanin.hic korkma farzetki 3 kilo dogdu yine bise olmaz sutun geldikce toparlar.bu arada mama verenler bebekletine ya da dogunca benim gibi sutu olmayip mama vermek zorunda kalanlar sakin biberonla vermeyin mamayi almaz yoksa sizi.5 ml siringayla verince anneyi birakmiyor bebek.worldof vermis sanirim biberonu cok pisman olmustu.siz siz olun biberona alistirmayin.

kızlar geldim ben :) pazartesi yani 11 kasımda benimkide geliyor.Allahın izniyle.ama sancılanırsan hemen gel alırım dedi gece bile olsa.kız olsaydı hemen bugün alırdım erkekler daha nazlı oluyo dedi.3300 3500 arasıymış.yalnız oğlum çok üzüldü 19 kasım istiyodu aynı gün doğsunlar diye.birde doğum olucağı gün şiir okuycak kuzum yanında olamıycam malesef ama artık biri gider yanına yalnız bırakmazlar oğlumu.pazartesi 12 gibi kucağına alırsın dedi doktorum.nst de sancım az çıkıyo ama kasılmam gözle görülür derecede belli oluyo.sabretsin 5 güncük daha inşallah.

oo canım az kalmış meleğine kavuşmana hadi pazartesiye kavuşuyosun inşallah
Allah kolay doğumlar versin
oğlun çok akıllı maşallah hiç düşünme onu şiir okuyup gelince bir bakmış kardeşi gelmiş :nazar::nazar:

Cnmm daha alacak hic merak etme hatirlamiyormusun benimii ilk 3200du bir hafta sonra 3500 dedi bir dogdu masaallah 4 civari sen farketmesen de cok hizli alacaktir var daha zamanin.hic korkma farzetki 3 kilo dogdu yine bise olmaz sutun geldikce toparlar.bu arada mama verenler bebekletine ya da dogunca benim gibi sutu olmayip mama vermek zorunda kalanlar sakin biberonla vermeyin mamayi almaz yoksa sizi.5 ml siringayla verince anneyi birakmiyor bebek.worldof vermis sanirim biberonu cok pisman olmustu.siz siz olun biberona alistirmayin.

inşAllah alır canım, valla üzüldüm ne yalan söyleyim. bari 3.400 falan doğsa. tabi ki önemli olan sağlıklı olması, sütün yaraması. ben aventin yeni dogan biberonunu aldım çünkü hastaneden istediler. inşAllah seninde sütün bollaşır yeter ki yılma canım.bu arada dualarım hep sen ve arda keremle. Rabbim yardımcınız olsun, koklaya koklaya öp benim için onu annesi...

kızlar ben bugün celiine gittim arda keremi canlı canlı gördüm kucağıma aldım maşaallahh kuzuya ;) öksürüğü devam ediyordu ama iyiydi şükür celiin bide şu ankaraya gidip gelsinler dahada rahatlıcak inşaallahhh

Duygu teyzemiz geldi bize nese verdiiii :))Keske hepimizin bir araya gelip gorusme imkani olsa ne guzel olurdu :))) bizi kafe falan da almazdi yalniz ne komik olur :)

oo canım az kalmış meleğine kavuşmana hadi pazartesiye kavuşuyosun inşallah
Allah kolay doğumlar versin
oğlun çok akıllı maşallah hiç düşünme onu şiir okuyup gelince bir bakmış kardeşi gelmiş :nazar::nazar:

canım inşallah.hayırlısıyla sende anne olucaksın en yakın zamanda bak görüceksin az kaldı haberini almaya.birde ovulasyon testi var deniyomusun onu yumurtladığın günü belirliyo.

canım kiloyu inan hiç düşünme 3 kilo çok normal 19 kasıma kadar 35oo bile geçer ben zaten çok inanmıyorum ultrasona benim kide 3300 3500 arası dedi bakalım kaç doğucak.ilk oğlumuda 3500 41.hafta doğurdum.2.bebekler daha kilolu doğarmış.doğumdan sonra emince daha güzel toparlanıyor.sen muz ye süt iç yanında. tahin helvası ye.bide cici bebe süt.bu ara ben ceviz incir falan yemedim hiç bu dediklerimi çok tükettim birde tavuk balık.biberon bende aventin yeni doğanını aldım yanımda götürücem pompamıda alıcam yanıma.sormadım ne getiriyim diye gerçi.

canım üzülme dicem bende üzülüyorum doktor 200 gr eksik dedi ya 3300 3500 doğar dedi ama şimdi beni görmen lazım akşam sabah sütümü içiyorum düzenli yiyorum inşaallah iyi kilo alırlar canım sıkma canını celiininde dediği gibi alırlar elbet üzülmemek lazım inşaallahh sütlerimiz boll olur

Duygu teyzemiz geldi bize nese verdiiii :))Keske hepimizin bir araya gelip gorusme imkani olsa ne guzel olurdu :))) bizi kafe falan da almazdi yalniz ne komik olur :)

ne güzel olurduuuu yaaa kahkahalar havada uçuşurdu eminim :9::9: ben diyarbakıra gelmeseydim çağlasammıya gidicektik eşimle neşeyi görmeyeee :10:

bide birşey sorucam fl boy oluyoya 7 ile çarpınca çıkan sonuç bebeğin boyumu gerçekten?doğum yapanlar sizin doğru çıktımı boyları bebişlerin?

sağol canım.pazar akşamı içicem en son.ben 4 tane içiyorum.aşağı çok baskı kafası aşağıda baya.kasıklarımda ağrı oluyo özellikle gece yatarken sağa sola dönerken.seninle sat larımız aynıydı 16 şubat dimi.bakarsın sanada pazartesi alalım der :)

Benim sat tarihim 17 şubat cnm. Son doğum tarihimde 24 kasım görünüyor. Bendede pozisyon değiştirirken kasıklarımda ağrım oluo. Özellikle sağ tarafıma yatamıyorum. Bakalım cuma ne olucak. Doktorum 15 inden öncealırsak erken olur dedi inşallah dayanır oğlum.
Bi önceki doktorum ultrasondaki haftasına göre doğum gününü söylüyordu şimdiki sat tarihi önemli diyor.

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Biberon vermeyin diyorlar ya aventin yeni doğan biberonunu aldım. Anne göğsüyle birebir aynıymış. İncecik bi deliği var bebek sütüçekebilmek için anne göğsündeki gibi zorlanıyormuş.vermesemmi biberonla kafam karıştı. Ben mamasını bile aldım. Aptamil pre devam sütü. Araştırdım yeni doğan için en hafifi buymuş. Yeğenimin açlık kan şekeri düştüğü için bebek hep uyuyordu anneside emzirmemiş uyuduğu için. Sarılık olmuştu 24 saat kuveze almışlardı.ablamlar şekerli su vericez, bebeğin karaciğeri uyum sağlıyamıyormuş ve sarılık derecesi yükseliyormuş şekerli su verilmezse. Kafam karıştı ya şekerli su verilirmi yeni doğan bebeğe?

doğum yapan ya da yapacaklar farketmez ben sorayım fikri olnalar cevaplarsa sevinirim.göğüs pompası almayı düşünüyor musunuz ya da aldınız mı?benim canım almak istiyor,kızımı besleyemezsem aç kalır diye ödüm kopuyor:)))))9

Benim sat tarihim 17 şubat cnm. Son doğum tarihimde 24 kasım görünüyor. Bendede pozisyon değiştirirken kasıklarımda ağrım oluo. Özellikle sağ tarafıma yatamıyorum. Bakalım cuma ne olucak. Doktorum 15 inden öncealırsak erken olur dedi inşallah dayanır oğlum.
Bi önceki doktorum ultrasondaki haftasına göre doğum gününü söylüyordu şimdiki sat tarihi önemli diyor.

evet benimkide sat tarihine önem veriyor.birde erkek bebekler daha geç olgunlaşır diyor.kız olsaydı bekletmiycekti beni bu kadar.biberonu doğru olanı almışsın.ama mama vericem diye düşünme şimdiden sütün yeter Allahın izniyle merak etme.hastanede verilicekse kendileri veriyor zaten mamayı.şekerli suyu doktor ilk doğumda banada söylemişti ver diye.ama şimdi ne der bilmiyorum.yine söylerse yazarım.

Back
X