mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
doğum yapan ya da yapacaklar farketmez ben sorayım fikri olnalar cevaplarsa sevinirim.göğüs pompası almayı düşünüyor musunuz ya da aldınız mı?benim canım almak istiyor,kızımı besleyemezsem aç kalır diye ödüm kopuyor:)))))9

canım almalısın.çünkü birden bir göğsünden süt gelmeyebilir ve sancılı bir durum o zaman hemen sağıyosun açılıp rahatlıyo en azından bunun için almak şart.ben ilk doğumda böyle birşeyin olduğunu bile bilmiyodum başıma gelince öğrendim akşam akşam bulup getirdiler bana bi sağdım oh be dedim.beslersin ayrıca hiç korkma.

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

okudum inşallah en kısa zamanda olur bebeğin sağlıkla kucağına alırsın.tv de hoca geçen gün diyorduki 786 besmelenin açmıyacağı kapı yoktur.tabi herşeyden önemlisi içten inanarak dua etmek.

doğum yapan ya da yapacaklar farketmez ben sorayım fikri olnalar cevaplarsa sevinirim.göğüs pompası almayı düşünüyor musunuz ya da aldınız mı?benim canım almak istiyor,kızımı besleyemezsem aç kalır diye ödüm kopuyor:)))))9

canım ben almadım lazım olursa hastanenin yanında eczane var eşim bi koşu gidip alır inşaallahh hiç gerek kalmaz almamıza aç kalmaz canım birisi 2 dakika gidip alır istersen al koy cantana sen bilirsin

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

canım okudum ne dileğin varsa rabbim kabul etsin..

canım inşallah.hayırlısıyla sende anne olucaksın en yakın zamanda bak görüceksin az kaldı haberini almaya.birde ovulasyon testi var deniyomusun onu yumurtladığın günü belirliyo.

canım kiloyu inan hiç düşünme 3 kilo çok normal 19 kasıma kadar 35oo bile geçer ben zaten çok inanmıyorum ultrasona benim kide 3300 3500 arası dedi bakalım kaç doğucak.ilk oğlumuda 3500 41.hafta doğurdum.2.bebekler daha kilolu doğarmış.doğumdan sonra emince daha güzel toparlanıyor.sen muz ye süt iç yanında. tahin helvası ye.bide cici bebe süt.bu ara ben ceviz incir falan yemedim hiç bu dediklerimi çok tükettim birde tavuk balık.biberon bende aventin yeni doğanını aldım yanımda götürücem pompamıda alıcam yanıma.sormadım ne getiriyim diye gerçi.

kilo tabi ki çok önemli değil ama insan biraz ele avuca gelsin istiyo, yoksa önemli olan sağlıklı olması. e o konuda da içim çok rahat, çünkü çok sağlıklı beslendim. canım söylemesi ayıptır hergün 2 muz yiyorum zaten, 1 litrede günlük keçi sütü içiyorum yuh bana yanii :1: çok tatlı şeylere yönelmedim, et ,süt, meyve, balık, kuruyemiş hepsini tükettim o yüzden şaşırıyorum zaten. bakalım inşAllah yanılmıştır doktor. benden bi gecelik bi de çıkarken giyecek kıyafetleri istediler. biberon, gögüs pompası, bi de gögüs koruma kalkanını yanınızda bulundurursanız iyi olur dediler. önümüzdeki salı da bi doğumhaneyi gezip, ortama ısınayım bari.

canım üzülme dicem bende üzülüyorum doktor 200 gr eksik dedi ya 3300 3500 doğar dedi ama şimdi beni görmen lazım akşam sabah sütümü içiyorum düzenli yiyorum inşaallah iyi kilo alırlar canım sıkma canını celiininde dediği gibi alırlar elbet üzülmemek lazım inşaallahh sütlerimiz boll olur

ne güzel olurduuuu yaaa kahkahalar havada uçuşurdu eminim :9::9: ben diyarbakıra gelmeseydim çağlasammıya gidicektik eşimle neşeyi görmeyeee :10:

canım senin zamanın var, alır inşAllah merak etme. benim 13 günüm kaldı, bakalım nolcak :18:

bide birşey sorucam fl boy oluyoya 7 ile çarpınca çıkan sonuç bebeğin boyumu gerçekten?doğum yapanlar sizin doğru çıktımı boyları bebişlerin?

ben doğru diye biliyorum. banada amerikan hastanesinde çalışan bi hemşire arkadşım söylemişti. internetten de baktım, var öyle bişey. bu arada şimdiden hayırlı doğumlar, Rabbim yardımcın olsun canım...

Son düzenleme:
Kizlarr pasamiz dogdu :) agrim var ama normaldir tabi. Kolumda kelebek oldugyndan yazamiorum tam. Drun iri deyip sezeryan yaptigi pasamiz el kadar 3300. Cok rahat normal dogardi bence cunku el kadarr. Epidural olan celiiin sendin cnm dimi su ve kafeinli seyler icirdiler mi sana? Devamli iciyorum ama gaz cikaramadim :( bebek süt icmio kusuyo devamli. Cocuk drna da ulasamadik. Burnu da tikali pasamin :(
Kp kocami doldururkrn akrabalarm duymus isim konusunda dusunsenizee hayret bıseyy

herkese selam, bizde gittik doktora, doktorum ben 39. haftadan önce hiç sezaryen yapmadım, ayın 19 da alırım dedi. tamam dedim napalım bekliycez. bi de canım çok sıkıldı doktor bebek için 2,970 gr dedi, daha 3 kilo bile olmamış yaa :50: herhalde 3 100 falan doğurucam. çok üzüldüm. 18 kilo aldım, o kadar dikkat ettim. niye böyle oldu ki :85:

cnm 19 una daha 2 hafta var son haftalar daha cok alıyor dıyolar hem kilosu azda degil ideal bence sıkma canını hem sonrası onemli hemen toparlıyorlar

Kizlarr pasamiz dogdu :) agrim var ama normaldir tabi. Kolumda kelebek oldugyndan yazamiorum tam. Drun iri deyip sezeryan yaptigi pasamiz el kadar 3300. Cok rahat normal dogardi bence cunku el kadarr. Epidural olan celiiin sendin cnm dimi su ve kafeinli seyler icirdiler mi sana? Devamli iciyorum ama gaz cikaramadim :( bebek süt icmio kusuyo devamli. Cocuk drna da ulasamadik. Burnu da tikali pasamin :(
Kp kocami doldururkrn akrabalarm duymus isim konusunda dusunsenizee hayret bıseyy

hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun hakkaten normal olurmuş bendede boyle olursa bogarım doktoru valla :))

Hayırlı olsun canım. Bak geçti ameliyat bebeğini kucağına aldın sonunda. Sıra bizde ilk duydunmu sonra ben. Mis kokulunla mutlu bir hayat diliyorum. Herşey gönlünce olsun..

Canim hadi gozun aydinnn :) gecmis olsun kurtuldun melegin kucaginda ya cok sukur gerisini takma kafaya bundan sonra her sey daha guzel olacak ins sutun de bol bol olur ins alisir annesi zamanla mis mis kokla benim icin de :))

bide birşey sorucam fl boy oluyoya 7 ile çarpınca çıkan sonuç bebeğin boyumu gerçekten?doğum yapanlar sizin doğru çıktımı boyları bebişlerin?

Canim benimki dogumdan 4 gun onceki ultrasonda yanlis hatirlamiyorsam 50 cm cikiyordu 51 xm dogdu oglum 38. Haftasinda

Ben aldim canim bana sorarsan al ben hastanede 2gun boyunca emziremedim ve hemsireler hic yardimci olmadi biliyor musun oglum hep agladi hast.den cikinca esim aldi evde sagip verdim. 2gunden sonra oglumu ilk defa huzurla uyurken gordum cok kotu olmustum hast.de ya o bi yandan agliyordu ben bi yandan gecen gun hemsire biberona alistirma gogsunu almasi icin ne gerekiyorsa yap bineronu biraktir ddi ben de o gun karar verdim gogsumu alabilmesi icin catlasam da patlasam da ugrascam dedim cok sukur sool gogsumu emiyor o gunden beri de biberonla vermedim ama sag gogsumu alamadigi icin sag gogsumu sagiyorum gerginligi gitsin diye alirsan elektrikli al canim benimki mamajoo markasi tekli cok da memnunum hii bi de hemsire sagip vermek mecburiyetinde kalsan bile kasikla ver biberon memesine alistirma ddi canim

canım inşallah.hayırlısıyla sende anne olucaksın en yakın zamanda bak görüceksin az kaldı haberini almaya.birde ovulasyon testi var deniyomusun onu yumurtladığın günü belirliyo.

canım kiloyu inan hiç düşünme 3 kilo çok normal 19 kasıma kadar 35oo bile geçer ben zaten çok inanmıyorum ultrasona benim kide 3300 3500 arası dedi bakalım kaç doğucak.ilk oğlumuda 3500 41.hafta doğurdum.2.bebekler daha kilolu doğarmış.doğumdan sonra emince daha güzel toparlanıyor.sen muz ye süt iç yanında. tahin helvası ye.bide cici bebe süt.bu ara ben ceviz incir falan yemedim hiç bu dediklerimi çok tükettim birde tavuk balık.biberon bende aventin yeni doğanını aldım yanımda götürücem pompamıda alıcam yanıma.sormadım ne getiriyim diye gerçi.

bende bu ay onu çok araştırdım alıcam inşallah
çünkü bende kürtajdan sonra şöyle bir sorun oluştu
eskiden lekelenmem geldiği gibi namazı bırakırdım arkasından hemen kan gelirdi çünkü
ama şimdi öyle değil cuma öğlen lekelenmem başladı ancak pazar sabahı kanama geldi
o yüzden tutturamıyorum herhalde o testi alsam da hangi günden hesaplıcam bilmiyorum
inşallah tutar bu ay:1:

ayy canım maşallah hadi geçmiş olsun gözün aydın kavuştun paşana
isim konusuna üzüldüm yaa inşallah çözersiniz sen bişeylere takıp üzülme sütün gelmez sonra

Kızlar canım çok sıkkın dün bi hastaneye gitmiştik işitme testi için gitmişsen tartıldık kızım hiç kilo almamış doktor da dedi sütün yok senin üzüntüden sütüm gerçekten gitti sayesinde. Dünden beri çok az çıkıyo. Kendi doktoruma götürdüm idrar kaka testi yapıldı bişey çıkmadı şükür. Mama takviyesi yap dedi ama benim takviyelik yanım kalmadı sütüm kesildi :((((

ben doğru diye biliyorum. banada amerikan hastanesinde çalışan bi hemşire arkadşım söylemişti. internetten de baktım, var öyle bişey. bu arada şimdiden hayırlı doğumlar, Rabbim yardımcın olsun canım...

sağol canım.evet bende biliyorum da benimki öyle çarpınca uzun çıkyo ona inanamadım belki yanlışlık vardır ölçümde 54 cm olabilirmi :) neyse görücez az kaldı.

canım gözün aydın güle güle sağlıkla büyüt oğlunu.çocuk doktoru doğduğunda bakmıştır ona.kusuyosa midesini yıkayabilirler benim oğlumu ilk gece kusuyo diye midesini yıkamışlardı.anne karnında pislik yuttuğu için.kafeini bende duydum epiduralden sonra veriyolarmış yoksa başın ağırırmış.

Kızlar canım çok sıkkın dün bi hastaneye gitmiştik işitme testi için gitmişsen tartıldık kızım hiç kilo almamış doktor da dedi sütün yok senin üzüntüden sütüm gerçekten gitti sayesinde. Dünden beri çok az çıkıyo. Kendi doktoruma götürdüm idrar kaka testi yapıldı bişey çıkmadı şükür. Mama takviyesi yap dedi ama benim takviyelik yanım kalmadı sütüm kesildi :((((

canım zaten kilo almaması normalki verse bile normal.ben 10 gün sonra kontrole gittiğimde kilo vermişti bide bebek 50 gr 100gr arası.şimdiden sonra ayda 1 kilo alır nerdeyse.sen takma o doktoru dengesizmiş.önce emzirmeye çalış sonra mama ver.sütün kesilmez inan bana.azda olsa emzir artıcak inşallah.sen besleyemediğini asla düşünme gerçekten normal almaması.hem emzir hem mama verirsin hiç değilse alır vitaminini senden.

canım senin zamanın var, alır inşAllah merak etme. benim 13 günüm kaldı, bakalım nolcak :18:
inşaallahh canım sabah akşam sütümü ihmal etmiyorum meyvemi yiyorum inşaallah alır hayırlısı olsun bakalım doktor 20 sinden sonra tetikte ol dedi ya rüyamda ayın 23 nde doğuruyordum :9:
:9::9: hayırdır inşaallahhh:9:

canımmmm gözün aydınnnnnnnnnn allah analı babalı büyütsün epidural olmadı celiin spinal anestezi oldu ama onada ilk kahve içirmişlerdi sanırım gazın çıkmadan çıkma hastaneden çünkü evde dikişlerin zarar görebiliyormuş hastanede çıkar gazını öyle çık kuzucuk içer sütünü sabret celiininde tıkalıydı unutmuş hatta spreyi yeni görmüştü doktora ulaşın o sorunda hallolur isim konusunu ne yaptınız

ya canım senin canın neye sıkıldıda neye üzüldünde bu kadar ben mi kaçırdım durumları sen emzirmeye devam et bişey olmaz gelir sütün sakın pes etme haber ver bize

Back
X