mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kizlar yaa okudukca duygulaniyorum ben de bebislerimiz geliyor yavas yavas :) duudunmu alipek hadi hayirlisi kizlar allah kolaylik versin yuzduk yuzduk kuyruguna geldik hep beraber saglikla kavusursunuz ins siz de kuzucuklariniza :)

Celincim guzel haberlerle doneceksin ins canim kendini buna inandir olumlu dusun olumlu olsun ki sen de olumlu dusunuyrm diyorsun canim benim tedirgin gidiyorsun ama mutlu doneceksin ins Allah yardimcin olsun senin de bebisinin de

Anammmm haftaya nüfus patlaması var kızlı erkekli doğuruyoruz :)

Duydunmuuuu nidilat içiyo musun hala?? Benim canım çok istiyo bazen turuncu turuncu :)

Bugün kuaföre gittim saçımı başımı düzeltirdim 2 ay sonramilk kez araba kullandım. Çok iyi geldi. Ama kızımı çok özlüyorum dışarı çıkınca. Gece mahvetti gene beni. Uyumuyo ağlamıyo çok öyle bakıyo suratıma. Yerine yatırırsam, konuşmazsam onunla ilgilenmezsem ortalığı yıkıyo. Ben de sabaha kadar ne ninniler ne hikayeler :) son olarak dün geceki bestemde veda edeyim size

Ben bir Neşe kuşuyum
altıma altıma yaparım
Evinize neşe saçarım
Annemin ağzına .... :37: :emir_bebek:

o zaman belki olur canım bizde yok kuzenimin de anne tarafında vardı
bende çok seviyorum çocukları inşallah benimde olur sizleri duyunca bende çok heyecanlanıyorum zaten
bu ay ekstra çalışıcam hohoho :1: yoksa yine gidicem doktora korkuyorum iltihap filan mı oluyor inşallah
bişey yoktur
canım yine de ihmal etme bence bi kere daha git doktora sonra hiç durmaa sürüşe devam ;))
slm kızlar
bugun kontrole gittim son kontrolumdu 12 sinde spinal sezeryan olucam karar verildi p.tesi anestezi için testlerim yapılacakmış heyecan ve korku degisik duygular içindeyim aglamak istiyorum kendimi tuhaf hissediyorum 3 gun sonra kızımız kucagımızda olucak Allah nasip ederse
canımm gözün aydınnn heycan dorukta deseneee salı da senin kız geliyorrr oyyy hayırlısıyla inşaallahhhhh
duygucum işleri kayınvaldem yaptı ben pek birşey yapmadım.Allah razı olsun valla süpürdü sildi baya iş yaptı bana.ben zaten yemek yerken bile nefes nefese kalıyorum.reflümde iyice arttı şurup içip duruyorum.
canım yarında yapma bırak dinlen sen az kaldııı artık yarın saatleri saymaya başlıcaksın rabbim hayırla kavuştursun inşaallahhh
merhaba nasılsınız?bugün kızıma alışveriş yaptım bol bol alışveriş yaptım.medela göğüs pompası siparişi verdim.
arzumun gittigidiyorda kulaktan alından ateşölçerini aldım.ihtiyacı olana tavsiye ederim.oda ve su sıcaklığını da ölçüyormuş.43,40 tl satışı devam ediyor.

kızımın travel seti geldi buğün.ama bizim istediğimiz rengi göndermemişler,iade ettik .kırmızı yollayacaklar.kırmızısını istiyorum (3 kuruş fazla olsun,kırmızı olsun değil mi ama hahahaha)
Eki Görüntüle 854961

annem kapıları sildi,eşim camları.perdeler yıkanıyor bir taraftan.kızım tertemiz evlere gelsin sağlıkla ,mutlulukla inşallah.Allah herkesin evladını sağlıkla kucağını almayı nasip etsin....en önemlisi bu...
canım güle güle kullansın kuzun sende benim gibi kırmızıcısın desene ;) temizlik gibisi yok vallahi hiç sormayın geldiğimde evi görseniz ağlardınız o kadar kötüydü şimdi misler gibi kokuyor vallahi rahatladım hayırla gelsin kuzularımız güzel huzur dolu evlerimizeeee
kıslarrr ben geldimm nasılsınızzz?? çok şükürr ben iyiyimm e tabiki gıdımda iyi 1 saattir yazıları okumaya çalışıyorum hafta sonu girince böyle oluyorrr :9::9: doğumlarrr yaklaşıyorrr ama bennim gıdımınn gelmeye niyeti yok doktorumuzz günü gününe olcak diyorrda belkide aralığın ilk haftalarını bulcak gibi tombul ve uzunmuşş gıdım birde yüzünü tam gösterdii maşallahhh çokk güzeldiii doktor bana bakıyorr sana benziyor diyorr eşime bakıyor eşinize benziyorr diyorr :9::9: dün gitmiştik kontrole perşembe günü tekrar gidicemm çatıya bakıcakmışşş korkuyorumm :18: inşallahh stressiss geçerrr o günümüzz nst de de henüz sancım çıkmadı hayırlısı artık rahatımm herşeyimizz hazır çünküü hazırlıklarımızz bitti şekerlerimizde haftaya gelcekk inşallahhh birtek yürüyüşş yapamıyorumm tıss tısss doktorda 1 saat yürü diyorr nasıl yapcam ki bilmiyorumm :9::9:

hayırlısı olsunn canımm benimmm rabbbimm hayırlısıylaa kucağına almayı nasip etsinn ...

canımm rabbbimm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn .. çok azz kaldııı ben sizlerden daha heyecanlıyımm :9::9:

gözünn aydınnn canımmmm darısııı bizlere inşallahhh Allahh analı babalı büyütsünn .. doğum yapanlarr çoğalıyorr biz heyecanlaa beklemedeyizzz süprizz olmazsa :9::9:
bayan akıllı hoşgeldinnnnn maşaallahh kızına doktor banada yürü diyor ama inan yürümeyi bırak koltuktan kalkamıyorum birde binanın asansörü bozuk ekmek almaya inemiyorum 5 kat insem çıkamıyorum ;)

Duydunmuuuu nidilat içiyo musun hala?? Benim canım çok istiyo bazen turuncu turuncu :)

Bugün kuaföre gittim saçımı başımı düzeltirdim 2 ay sonramilk kez araba kullandım. Çok iyi geldi. Ama kızımı çok özlüyorum dışarı çıkınca. Gece mahvetti gene beni. Uyumuyo ağlamıyo çok öyle bakıyo suratıma. Yerine yatırırsam, konuşmazsam onunla ilgilenmezsem ortalığı yıkıyo. Ben de sabaha kadar ne ninniler ne hikayeler :) son olarak dün geceki bestemde veda edeyim size

Ben bir Neşe kuşuyum
altıma altıma yaparım
Evinize neşe saçarım
cağlasammı kahkahayı patlattım sen besteleri biriktir sana sponsor bulup kaset yapıcam süpersin annemin ağzına... haa ayyy tutamıyorum kendimi nasılda uydurmuşsun öyle.. oohh kendine gelmişsindir biraz saçlar yapılmış arabada kullanılmış

Ben bir Neşe kuşuyum
altıma altıma yaparım
Evinize neşe saçarım

sesli güldüm ya süpermiş :) bende isim değiştirip söyleyebilirim aynısını :)
güle güle kullan saçlarını
halen içiyorum şu an geri sayıyorum son 5 diye birazdan içicem 4 kalıcak.vedalaşıyoruz çok şükür kurtuluyorum ondan 2.5 ay oldu kullanmaya başlayalı.gerçi migrenim geri gelicek onu bırakınca ama inşallah gelmez.ilacı kullandığım süre içinde kasılmayı önlediği için olsa gerek migrenimde tutmadı.ben özlemeyi düşünmüyorum kendisini :)
ay yarın son günüm hamilelik bitiyor inanamıyorumki ben.hepimize hayırlı doğumlar olsun.

sesli güldüm ya süpermiş :) bende isim değiştirip söyleyebilirim aynısını :)
güle güle kullan saçlarını
halen içiyorum şu an geri sayıyorum son 5 diye birazdan içicem 4 kalıcak.vedalaşıyoruz çok şükür kurtuluyorum ondan 2.5 ay oldu kullanmaya başlayalı.gerçi migrenim geri gelicek onu bırakınca ama inşallah gelmez.ilacı kullandığım süre içinde kasılmayı önlediği için olsa gerek migrenimde tutmadı.ben özlemeyi düşünmüyorum kendisini :)
ay yarın son günüm hamilelik bitiyor inanamıyorumki ben.hepimize hayırlı doğumlar olsun.

Ay yapim ayol sana da bi beste Aysel Gürel gibi kadınım ben artık :)
Doğumdan sonra ilaçtan mı bilmiyorum ama benim tansiyonum çok düşüktü inşallah sende olmaz. Asitli içecek karnıbahar falan seviyorsan yarınazcık ye iç :) doğumdan sonra gaz yapıyormuş ya :( sevdiğim tüm sebzeler gaz yapıyo ya

duydunmu,duygu,ipeksin,worldof tsk ederim
duygu ipeksin darısı size inşallah ipeksin senin de gunun belli duygu sen artık sancı ne zmn gelirse :))
caglasammı ninnilerii hikayeleri bizede yaz lazım olcak :))

duydunmu,duygu,ipeksin,worldof tsk ederim
duygu ipeksin darısı size inşallah ipeksin senin de gunun belli duygu sen artık sancı ne zmn gelirse :))
caglasammı ninnilerii hikayeleri bizede yaz lazım olcak :))

valla canım benim kızın sağı solu belli olmaz anası gibi tez canlı olursa her an gelebilir ;)) evet çağlasam mı hepimize birer beste yapsın ya :9::9:

bayan akıllı hoşgeldinnnnn maşaallahh kızına doktor banada yürü diyor ama inan yürümeyi bırak koltuktan kalkamıyorum birde binanın asansörü bozuk ekmek almaya inemiyorum 5 kat insem çıkamıyorum ;)[/QUOTE]

çok saol canım benimm hoş buldumm... benim kv saolsun beni yürüyüşe götürüyorr maşallahh bir çıktık mı 2 saatten evel gelmiyoruz mağaza gezmek nasıl yürüş oluyorsa :9::9: kıslarrr sizlerin çatısına bakıldı mı nasıl bakıyorlarr perşembe günü bakıcakmış doktorum utanıyorummm :17::17:

Ben bir Neşe kuşuyum
altıma altıma yaparım
Evinize neşe saçarım

bestenn çok güzelmiş çok güldümm :9::9: kendimi gördüm sende bende evin içinde bestelerle gezerim artıkk :9::9:

CRsamba günü spinal anestezi ile dogurdum bildiginiz gibi. Sivi tüketmem söylenmedi, 7gün de sirf tuvalet icin kalkmam gerektigini söylemediler beni yürüttüler. Simdi spinalin bütün yan etkilerini yasiyorum. Ayaga kalkamiyorum cunku basinc yapiyo. Ensem sirtim kötü. Sirtimin agrisindan uyuyamiorm 3 gündür. Ölmeyi düsünür oldum. Yatamiorm sirtim agriyo ama yatmam lazim. Bebegim sersefil oldu. Sütüm geldi simdi emziremiyorum tas kesildiler onun acisi baska.. Spinal olan varsa böle bisi yasadi mi?? Dun taburcu olduk klinikten. Bugn hastanede serum almak zorjnda kaldim. Üstelik menenjit suphesi ile yatirdilar. Beklemedim ciktim eve geldim. Artik ölüyorum agridan! Siz siz olun spinal olmayin epidural olun. Aranizda spinal olup bunlari yasayan var mi kizlar ya ölmeyi düsünüyorum artik gercekten

Son düzenleme:
CRsamba günü spinal anestezi ile dogurdum bildiginiz gibi. Sivi tüketmem söylenmedi, 7gün de sirf tuvalet icin kalkmam gerektigini söylemediler beni yürüttüler. Simdi spinalin bütün yan etkilerini yasiyorum. Ayaga kalkamiyorum cunku basinc yapiyo. Ensem sirtim kötü. Sirtimin agrisindan uyuyamiorm 3 gündür. Ölmeyi düsünür oldum. Yatamiorm sirtim agriyo ama yatmam lazim. Bebegim sersefil oldu. Sütüm geldi simdi emziremiyorum tas kesildiler onun acisi baska.. Spinal olan varsa böle bisi yasadi mi?? Dun taburcu olduk klinikten. Bugn hastanede serum almak zorjnda kaldim. Üstelik menenjit suphesi ile yatirdilar. Beklemedim ciktim eve geldim. Artik ölüyorum agridan! Siz siz olun spinal olmayin epidural olun. Aranizda spinal olup bunlari yasayan var mi kizlar ya ölmeyi düsünüyorum artik gercekten

Canım yaa inşallah hemen geçer. Çok baş ağrısı yaptıgını duydum. Bol nescafe tüketin diyorlar bi dene istersen. Bende spinal olucam perşembe günü. Ameliyat sonrası başın hafif yastıkla yukarıda olması gerekiyordu ve bol sıvı tüketimi gerekio. Bide başını sağa sola hareket ettirmemen gerekiormuş. İlk 24 saat yeterlidir sanırım. İlk 7 gün ayağa kalkmamak imkansız sanki... Korktum açıkçası :(

canım güle güle gidin.iyi haberlerinizi bekliyoruz.seni ve arda keremi öpüyoruz.
Geldikk ankaraya dun.kızkardesimi gordum dunyalar benim oldu.arda kerem pasa gibi hic tahttan indirilmiyor :)))bir kardesim seviyor bir esi paylasamiyorlar.mamayi bile sirayla yediriyorlar :)ucakta meme 1 saat boyunca agzinda geldi.mama hazirlayamicam diye verdim agzina biraz cekti hiraz uyudu bu sekilde geldik garip bir goruntu oldu ama napalim.yarin 6.30da aksam randevumuz.insallah iyi ve guzel haberlerler aliriz.bu arada ben cok giremiyorum.bu haftada ordan oraya kosturmaktan giremem.son durumlar nedir.kimler ne zaman doguruyorlar bana da soyleyin ;)))

günaydnnn kıslarrrrr nasılsınızzz?? gece rahat uyuyamadığım için gündüzlerii anca uyanıyorum o da başım ağrımasn diye yoksa akşama kadar yatıcam :9::9:

öncelikle çok geçmişşşş olsunn canımmm.. çok üzüldümm .. benim ablamda sppinal oldu ama söylediğin hiç birini yaşamadı tam ben bilmiyorum böyle durumlarda ne yapılıyor ama doktoruna danış istersen.. epiduralde bel ve baş ağrısını çok duydum.. bana birazda bünyesel gibi geliyor böyle rahatsızlıklarr.. kendi adıma korkuyorum epidural ve spinalden normal gibi görünüyor doğumum ama olmazsa da genel anestezi olcam hayırlısı olsunn canımm dikkat et kendine

Geldikk ankaraya dun.kızkardesimi gordum dunyalar benim oldu.arda kerem pasa gibi hic tahttan indirilmiyor :)))bir kardesim seviyor bir esi paylasamiyorlar.mamayi bile sirayla yediriyorlar :)ucakta meme 1 saat boyunca agzinda geldi.mama hazirlayamicam diye verdim agzina biraz cekti hiraz uyudu bu sekilde geldik garip bir goruntu oldu ama napalim.yarin 6.30da aksam randevumuz.insallah iyi ve guzel haberlerler aliriz.bu arada ben cok giremiyorum.bu haftada ordan oraya kosturmaktan giremem.son durumlar nedir.kimler ne zaman doguruyorlar bana da soyleyin ;)))

inşallahh iyi haberler verirsinn canım dualarım seninle ve minik erkeğinle .. doğumları ben de geç görüyorum haftada bir gelince anca bu kadarr oluyor.. doğum yapınca naparım bilmiyorum eşim girer artıkk :9::9:

Canım yaa inşallah hemen geçer. Çok baş ağrısı yaptıgını duydum. Bol nescafe tüketin diyorlar bi dene istersen. Bende spinal olucam perşembe günü. Ameliyat sonrası başın hafif yastıkla yukarıda olması gerekiyordu ve bol sıvı tüketimi gerekio. Bide başını sağa sola hareket ettirmemen gerekiormuş. İlk 24 saat yeterlidir sanırım. İlk 7 gün ayağa kalkmamak imkansız sanki... Korktum açıkçası :(

Canimm korkma cunku bak sen herseyi bilerek giriyosun. Beni aydinlatan kimse olmadi anlatmadilar basini oynatma sivi tüket falan diye... Basin yastiksiz olucak 45 derece kalkik durucak yatak basligi. Ameliyati yapan drum az önce aradi, spinalden sonra narkoz verdigimiz icin yasiyosun bunlari dedi sonunda kabul etti yani. Ameliyata ellerimle mudahale edince uyutmuslar beni :) bi an once kuzunu al kucagina insallahsaglikla hicc korkma:) yuzune bakinca butun acilar diniyo zatenn allah hepimize bagislasin bebelerimizi

öncelikle çok geçmişşşş olsunn canımmm.. çok üzüldümm .. benim ablamda sppinal oldu ama söylediğin hiç birini yaşamadı tam ben bilmiyorum böyle durumlarda ne yapılıyor ama doktoruna danış istersen.. epiduralde bel ve baş ağrısını çok duydum.. bana birazda bünyesel gibi geliyor böyle rahatsızlıklarr.. kendi adıma korkuyorum epidural ve spinalden normal gibi görünüyor doğumum ama olmazsa da genel anestezi olcam hayırlısı olsunn canımm dikkat et kendine

Canimm sagol. Az önce de yazdim ben mudahale ettigim icin narkozla bayiltmislar yarisinda ameliyatin, ondan fazlaymis yan etkileri bende. Normal doguramazsin dedi bana drum sagolsun iyi kandirdi kafasi iri olucak dedigi bebegin kafasi kedi kafasi kadar :)

evet canım farkındayım pek girmiyosun herkez sizin duacınız destekciniz bunu bil yeter.sen emzirmeye devam et o daha çok istiycek inşallah.oh ne güzel kardeşin baksın sen dinlen uyu biraz :) ben çok heyecanlıyım kalbim yerinden fırlıycak gibi.yarın öğlen gibi olucak doğumum inşallah.
aliipek salı
gossip te perşembe yada cumaydı sanırım.

Back
X