mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlar yarın meleğime kavuşuyorum Allah ın izniyle.hem sevinç hem korku bir arada. Hamile kaldığımda inanamamıştım şimdide kucağıma alacağıma inanamıyorum. Şükürler olsun rabbime bu zamana kadar gelebildik. Bebeğimde iyidir inşallah. Annelik işte bebeğim için endişeleniyorum. Gözümle görmeden rahat edemicem. Kızlar dualarınızı bekliyorum...inşallah tansiyonum tavan yapmazda yarıda uyutmazlar. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum...

canım güzel haberlerini bekliyoruz yarın allahın izniylee hadiiiii bakalım senden sonra sıra kimdeydiiii :8: içini ferah tut fazla heycan yapma bişeycik olmaz canım

Kızlar yarın meleğime kavuşuyorum Allah ın izniyle.hem sevinç hem korku bir arada. Hamile kaldığımda inanamamıştım şimdide kucağıma alacağıma inanamıyorum. Şükürler olsun rabbime bu zamana kadar gelebildik. Bebeğimde iyidir inşallah. Annelik işte bebeğim için endişeleniyorum. Gözümle görmeden rahat edemicem. Kızlar dualarınızı bekliyorum...inşallah tansiyonum tavan yapmazda yarıda uyutmazlar. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum...

canim ayni dusunceler bendede var hic endiselenme hayirlisiyla bebisini sag salim kucagina alacaksin allah yardimcin olsun

canım bende rahatladım şükür inşaallahh yüzde 70 nöbet değildir çıkar yarın bizide haberdar et tamam mı ben arıyamıyorum dakikam yok çağlar neşeyi emzirip arıcaktı seni bu günüde atlat inşaallah yarın iyi haberler alıcaksın canını sıkma tamam mı biz hep yanındayız
Evt aramis da duymadim.yarin sabah cekilecek dediler.insallah sonuclar olumlu olur da biran once cikariz.ardakerem buranin maskotu oldu.agiz yoluyla beslenebilen tek bebek olunca asistan doktorlar alip alip fotograf cektiriyorlar.sekilden sekile sokmuslar minikimi pogaca yediriyor gibi yapmislar yarim pogacayi agzina dogru tutup.kahve fincanini agzina tutup elini ayagini keyif pozisyonuna getirmisler.watsaptan arkadaslarina gonderiyorlar.tabi firsat bu firsat bedava sevdirmek yok bilgi almaya devam etmeye calistim.yok anacim beni rahatlatmaya calisiyorlar ama kesinlikle bilgi vermiyorlar.tek dedikleri butun tetkikler bitecek bir sonuca ulasilacak onuda hocamiz soylicek diyorlar.sizin hocaniza da size de dedim icimden verin kuzumu emzirecem dedim.

Evt aramis da duymadim.yarin sabah cekilecek dediler.insallah sonuclar olumlu olur da biran once cikariz.ardakerem buranin maskotu oldu.agiz yoluyla beslenebilen tek bebek olunca asistan doktorlar alip alip fotograf cektiriyorlar.sekilden sekile sokmuslar minikimi pogaca yediriyor gibi yapmislar yarim pogacayi agzina dogru tutup.kahve fincanini agzina tutup elini ayagini keyif pozisyonuna getirmisler.watsaptan arkadaslarina gonderiyorlar.tabi firsat bu firsat bedava sevdirmek yok bilgi almaya devam etmeye calistim.yok anacim beni rahatlatmaya calisiyorlar ama kesinlikle bilgi vermiyorlar.tek dedikleri butun tetkikler bitecek bir sonuca ulasilacak onuda hocamiz soylicek diyorlar.sizin hocaniza da size de dedim icimden verin kuzumu emzirecem dedim.

nasıl sevilmez ki, çook tatlı maşAllah annesii. inşAllah temiz çıkar sonuçlar. güzel haberlerini bekliyoruz canım. duygucum iyi kilo almış kızın maşAllah. goosip şimdiden hayırlı, acısız, agrısız doğumlar diliyorum, Allah yardımcın olsun. benimde 5 gün kaldıı, salı sabahıda ben kavuşcam prensesimeee :16:

Evt aramis da duymadim.yarin sabah cekilecek dediler.insallah sonuclar olumlu olur da biran once cikariz.ardakerem buranin maskotu oldu.agiz yoluyla beslenebilen tek bebek olunca asistan doktorlar alip alip fotograf cektiriyorlar.sekilden sekile sokmuslar minikimi pogaca yediriyor gibi yapmislar yarim pogacayi agzina dogru tutup.kahve fincanini agzina tutup elini ayagini keyif pozisyonuna getirmisler.watsaptan arkadaslarina gonderiyorlar.tabi firsat bu firsat bedava sevdirmek yok bilgi almaya devam etmeye calistim.yok anacim beni rahatlatmaya calisiyorlar ama kesinlikle bilgi vermiyorlar.tek dedikleri butun tetkikler bitecek bir sonuca ulasilacak onuda hocamiz soylicek diyorlar.sizin hocaniza da size de dedim icimden verin kuzumu

celincim sonuclar olumlu olucak insallah bir an once cikacaksiniz. hastaneden bebekler guclu olurlar sen sakin olmaya calis arkadasim sutun bol olsun

nasıl sevilmez ki, çook tatlı maşAllah annesii. inşAllah temiz çıkar sonuçlar. güzel haberlerini bekliyoruz canım. duygucum iyi kilo almış kızın maşAllah. goosip şimdiden hayırlı, acısız, agrısız doğumlar diliyorum, Allah yardımcın olsun. benimde 5 gün kaldıı, salı sabahıda ben kavuşcam prensesimeee :16:

ayy ne guzel bakalim bende gun verebilecekmiyim arkadasim simdiden hayirli olsun mevlam saglikla kucagina versin kizlar dua edelim birbirimize

kızlar bende bugün iyi hissetmedim kendimi başım çok ağrıyordu doktora gittim kızım iyimiş doktor yine normal görünüyor dedi annem ne zaman gelsin dedim dedi ki sancıların başlayınca ara zaten sen doğurana kadar onlar gelir dedi açılmalar doğum felan derken anca 12 saati bulur annende gelmiş olur dedi ve ben iyce tırstımm ;) galiba kardeşim önceden gelicek beşiği felan getircek bakalım ayırlıcaz onu nst ye girdim yarında gircem idrar vercem bakalım hayırlısı olsun bu arada hastanedeyken duydunmu msj attı dün çıkmışlar bebekte duydunmuda çok gazlılarmış rezene içiyormuş ev kalabalık olduğu için neti açamıyormuş hepimizi öpüyor haberiniz olsun kızlarrrr...
bugün benim kuzumda ellerini nasıl emiyordu dedim yutacak nerdeyse sıpaa ;) benimkinin kilosuda

canim kilosuda iyi masallah prensesinin benim bebisde gosterse kendini mutlu olucam ama gostermiyor bidik benimde hafta sonu kayinvalidem gelicek annemde dogumdan bir gun once gelir sanirim duygucum idrar tahlilini neden istedi doktorun

canım bak arda keremcik orda iyidir doktor abileri ablaları ilgileniyordur inşaallah bir sorun varsa bile hallolup öyle çkıcaksınız hayırlısıyla canım müsait olunca çağlara dön konuş rahatlarsın hem canım

vallahi doktorum bu kilodaysa çatır çatır normal doğum yapacaksın diyor ;)

kızlar bende bugün iyi hissetmedim kendimi başım çok ağrıyordu doktora gittim kızım iyimiş doktor yine normal görünüyor dedi annem ne zaman gelsin dedim dedi ki sancıların başlayınca ara zaten sen doğurana kadar onlar gelir dedi açılmalar doğum felan derken anca 12 saati bulur annende gelmiş olur dedi ve ben iyce tırstımm ;) galiba kardeşim önceden gelicek beşiği felan getircek bakalım ayırlıcaz onu nst ye girdim yarında gircem idrar vercem bakalım hayırlısı olsun bu arada hastanedeyken duydunmu msj attı dün çıkmışlar bebekte duydunmuda çok gazlılarmış rezene içiyormuş ev kalabalık olduğu için neti açamıyormuş hepimizi öpüyor haberiniz olsun kızlarrrr...
bugün benim kuzumda ellerini nasıl emiyordu dedim yutacak nerdeyse sıpaa ;) benimkinin kilosuda

canim kilosuda iyi masallah prensesinin benim bebisde gosterse kendini mutlu olucam ama gostermiyor bidik benimde hafta sonu kayinvalidem gelicek annemde dogumdan bir gun once gelir sanirim duygucum idrar tahlilini neden istedi doktorun

bizimkide artık tipi değişmişti eşim dedi doktora hocam geçenki kızla bu aynı değil diye :9:doktor dedi artık yer sıkışık olduğu için değişik çıkıyorlar dedi bizimkide elini nasıl emiyordu dedim bu napıyor nerdeyse elini yicekk:9: canım kendımı ıyı hıssetmıyordun nst tansıyon felan bısey cıkmadı yarın hatırlat ıdrar verdırcem kesın dedı tekrar nst ye gır dedı canım belkı ıdrarla ılgılı olabılır halsızlıgım enfeksıyondan felan supelendıyse canım bılçmıyrm yarn yazarım

Uyusanaaaaaa yarın çok ararsın bu uykuluları bak ben zombi gibi oldum :37:

Allah yadımcın olsun en az acıyla sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah...

Son düzenleme:
Uyusanaaaaaa yarın çok ararsın bu uykuluları bak ben zombi gibi oldum :37:

Allah yadımcın olsun en az acıyla sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah...

Canım 1,5-2 saat uyumuşum..saat 5 ten sonra yemek yasak diye yemeğimi yedim ama şimdi uyuyamıyorum heyecandan.dua edin ne olur ameliyata müdahale etmeyeyim. Dün eşim tırnaklarımı falan kesti herseferinde etimi kesicem diye çığlık attım :) ameliyatı düşünemiyorum. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah

hoşbulduk canım hergün bakıcam artık söz :) doktor bana da yetişirsiniz zaten ilk doğum öyle hemen olmuyor dedi. ama kanama olur veya suyun gelirse sakın buraya gelmeyin hemen en yakın yere gidin dedi. ben de ondan korkuyorum sancı başlarsa önce yetişiriz ama suyum gelirse hemen burdaki devlet hastanesine gidicez artık. bakalım hakkımızda hayırlısı..

canım devlet hastanesine gidersen ambulansla sevkedebilirler belki sorarsın

bu arada hoşgeldin:1:

Allah kimseyi ne buralara dusursun ne de bunlarsiz biraksin.norolog sonunda konustu benle tabi sorular sordu.diyarbakiri duyunca gozleri dondu.grl bakalim sorular soracam dedi.istedikleri zaman cok iyi konusuyorlar.kim yaptirdi dogumunu bakalim memleketimde diyerek basladi adinda bebekle ilgili sorular soracak adam.niyazi bey dedim meshur benim yasli dede dogumcum.adini duydu cok selamimi ilet babamizdir o bizim o yapmissa iyi yapmistir dedi.cok sukur ameliyatla ilgili sikintim olmadi dedim.akraba evliligini sordu benim vucuduma bakti leke varmi diye esimi sordu bebege bakmisti zaten.taktilar lekeye.bir suru bir suru soru sordu yine dedim hocam o nobet degil sanki korkuyor yaa sizden iyi bilemem ama o hareketleri sanki ben bir cok cocuktan biliyorum.%30nobet %70degil dedi biraz icim rahatladi.ama yarin eeg mutlaka cekilecek dedi.ilk defa duzgun bir aciklama yapani buldum.insallah digerleride boyle ilimli olurda icimi rahatlatirlar.hemsirelerde bana takti.yatacagjmizi bilmedigimden soguk diye bogazli kazak giymistim.dr.hemsirelrre kizdi anneyi giyim konusunda bilgilendirmedinizmi diye.boyle evde besleme olur dedi.once anlamadim.sonradan caktim.burasi hastane boyle besleme evde olur dedi hemsirelere.icim sogudu azari yiyince onlar.hani bogszli oldugu icin kazagim kazagimi kaldirarak emzirmicekmisim dugmeli yada fermuarli olacakmis yada onluk vereceklermis.bu sefer bana sardilar rahat bise giyseydin ya diye be bileyim yatacagimizi kontrole geldik yatirdilar dedim.onluk verdiler sonra emzirme atletinin ustune giydim oh be dedim ne rahatmis.iyi etti adam hemsirelere.burunlari bir karis havada hepsinin.worldof cok hakliymis hastane ve hemsireler konusunda.cok iyi anladim onu.

bende o sıçramayı bazı bebeklerde gördüğümü hatırlıyorum ama onlar emin olmak için tahlil yapsınlar senin de aklında bişey kalmaz
hadi bugün iyi haberler verirsin canım inşallah

Son düzenleme:
Canım 1,5-2 saat uyumuşum..saat 5 ten sonra yemek yasak diye yemeğimi yedim ama şimdi uyuyamıyorum heyecandan.dua edin ne olur ameliyata müdahale etmeyeyim. Dün eşim tırnaklarımı falan kesti herseferinde etimi kesicem diye çığlık attım :) ameliyatı düşünemiyorum. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Ben atlattiysam cnm herkes atlatir o kadar canim tatli ki hatirlarsan igneleri vururken bile hep agliyordum.korkma ilk bir iki gun agri oluyor ama artik dayaniliyor.bebegin yaninda olsun yeterki.insallah hayirli haberlerini aliriz.iyi habeerlerle gel dogumdan.

Yogun bakimin icindeki camli odadan anne ve bebegin birlikte kalabildigi daha normal ama yine yogun bakimin icindeki odalardan birine ciktik sukur.artik camdan izlemek zorunda kalmicam minikimi.emzirmeye calisiyorum.yine yetmiyor ama olsun.mama hazirliyorlar ebeler.dolaplardan alip isitip kullaniyorum yetmedigi zaman.az once yeni dogan hocasi geldi.asistanlar eeg cekilecek bebege diye hocaya bilgi verdi.kim istedi bu eegyi dedi.bahattin dr. Dediler ya daha dunku dr. Ne bilir Gibisinden hareket yapti.her sicrama nobet olurmu.hepimize eeg ceksek herbirimizin kafasi catlak cikar dedi.ben gerek gormuyorum bu eli bosluga dustugundeki sicrama bu ya dedi.tabi benim cenem durmaz evet hocam ben de korku diyorum nobette ritmik kasilma olmuyormuydu dedim.sen biraz dolas biz cikinca gel bakalim annesi dedi.yine gonderdiler.cenemi tutaydim.yine anlamazdim terimlerden ama en azindan dinlerdim.ne yapalim bunada sukur.en azindan yanimda duruyor.artik bugun karar verilir sanirim cekilip cekilmicene.sanirim bugunde burdayiz.sacim basim her yerim kirlendi gunlerdir. islak mendille ne kadar vucut temizligi oluyorsa o kadar yapmaya calisiyoz.allah kimseyi buralara muhtac birakmasin.

canım tekrar gözünaydın prensesin fotosunu bekliyoruz ona göre ;) durumun nasıl ağrın sancın varmı

cnm saol agrılarım var malesef oturup kalkerken hamileyken sırtustu yatamıyodum simdi yanlara yatmak cok zor :)) goguslerım catladı mahvoldum emzrirken aglıcamm etkilenmesin diye tutuorum kendimi :( siz simdiden krem surmeye baslayın

hayırlı olsun sımdıden cnm yeni hayatında basarılar diliyorum :))))))))

cnm bu zamana kadar geldin kolay degil sabır gecmiiş olsun o sıcrama naz da da var ellerini battanıye ıcıne koyuyoruz sıkılıo sevmıyor dısardA bırakınca da sıcrıyor normal bence

alipek hoşgeldiniz kızınızla birlikte iyi olmanıza sevindim
inşallah ağrıların da çabuk geçer göğüs ucu dene belki o kadar acımaz silikon mu ne onlardan
arkadaşım kullanmıştı

:nazar::nazar:

Yogun bakimin icindeki camli odadan anne ve bebegin birlikte kalabildigi daha normal ama yine yogun bakimin icindeki odalardan birine ciktik sukur.artik camdan izlemek zorunda kalmicam minikimi.emzirmeye calisiyorum.yine yetmiyor ama olsun.mama hazirliyorlar ebeler.dolaplardan alip isitip kullaniyorum yetmedigi zaman.az once yeni dogan hocasi geldi.asistanlar eeg cekilecek bebege diye hocaya bilgi verdi.kim istedi bu eegyi dedi.bahattin dr. Dediler ya daha dunku dr. Ne bilir Gibisinden hareket yapti.her sicrama nobet olurmu.hepimize eeg ceksek herbirimizin kafasi catlak cikar dedi.ben gerek gormuyorum bu eli bosluga dustugundeki sicrama bu ya dedi.tabi benim cenem durmaz evet hocam ben de korku diyorum nobette ritmik kasilma olmuyormuydu dedim.sen biraz dolas biz cikinca gel bakalim annesi dedi.yine gonderdiler.cenemi tutaydim.yine anlamazdim terimlerden ama en azindan dinlerdim.ne yapalim bunada sukur.en azindan yanimda duruyor.artik bugun karar verilir sanirim cekilip cekilmicene.sanirim bugunde burdayiz.sacim basim her yerim kirlendi gunlerdir. islak mendille ne kadar vucut temizligi oluyorsa o kadar yapmaya calisiyoz.allah kimseyi buralara muhtac birakmasin.

haha tutamıyo insan işte bebeği söz konusuysa hele
ama yine de çıkarırlardı seni muayene ederken
inşallah gerek kalmaz eeg ye iyi haberler verirsin bize

Back
X