mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kizlar:9: benim dogum tarihi belli oldu 22kasim cuma :emir_bebek:doktorum bebegin hareketlerini takip et hareketleri yavaslarsa hemen cantani al gel dedi:17: hayirlisi heyecan basladi

kizlar:9: benim dogum tarihi belli oldu 22kasim cuma :emir_bebek:doktorum bebegin hareketlerini takip et hareketleri yavaslarsa hemen cantani al gel dedi:17: hayirlisi heyecan basladi
benim rüyam gerçek olursa 23 ünde doğurcam bende kızlar ;))hahahahaahaaaa ne güzel mısır tanelerim benim pat pat patlayın ben bekliyorum sizi ;)

kızlar merhaba biliyorum uzun bir ara oldu ama ilk kez açabildim bilgisayarı.bu akşam kimse yokken açabildim.ev hiç boş kalmadı.kayınvaldem sağolsun kaç gündür yoruldu yemekler yaptı.bi annem bi o kaldılar bizde.ama kayınvaldem sabah bana dediki 2.diye çok tecrübelisin gece bile kimseye ihtiyacın yok.evet yokta bebek bakımında yok diğer şeyleride benmi yapıyım.yatak odasından çıkamadımki hiç gelen gidenden .telden denedim bağlanamadım.uykusuz yorgun günler başladı tabi.ben çok gazlıyım hastanede 2.gün çıkmadan lağman yaptılar bir kez tuvalate çıktım hala kabızım.doktorum bir ilaç yazdı onu içtim bakalım etki edicekmi.bugün kontrol vardı benim bebiş malesef sarılık oldu değeri 13.5 orta dereceymiş bol bol emzir dedi doktor.ilk doğduğunda 3230 du ertesi gün 3100 dü bugünse 3 kiloya düşmüş.topuk kanı alırken gördüm bugün ve kafayı yedim migrenim tuttu o ne ya öyle kaç kez deldiler.18 inde yine alıcaklar :( inşallah geçer.sütüm daha dün gelmeye başladı önceden çok daha azdı beslenmeden kaynaklıdır umarm ve hemen geçer.geçmişi şimdi okuycam ama bebiş ağlamazsa tabi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

benim rüyam gerçek olursa 23 ünde doğurcam bende kızlar ;))hahahahaahaaaa ne güzel mısır tanelerim benim pat pat patlayın ben bekliyorum sizi ;)

aman canım ne kadar geç o kadar iyi.sen tut biraz daha içerde :)

Kızlar bebeğimin gırtlaktaki kıkırdağı tam gelişmemiş hırıl hırıl sesler çıkartıyor. Birde balgamı çok yoğun ağzından burnundan balgam gelio. 2 kez mosmor oldu nefessiz kaldı. Şimdi aldılar bebeğimi yoğun bakımda aspire etçeklermiş. Herhalde balgamı temizleyecekler celinn evlat bambaşkaymış. İçim yanıo,inşallah düzelir

canım bebeğini güle güle sağlıkla büyüt.benim iilk oğlumunda öyle olmuştu yıkamışlardı midesini.şimdikide ilk gece kustu baya.

cnm saol agrılarım var malesef oturup kalkerken hamileyken sırtustu yatamıyodum simdi yanlara yatmak cok zor :)) goguslerım catladı mahvoldum emzrirken aglıcamm etkilenmesin diye tutuorum kendimi :( siz simdiden krem surmeye baslayın

canım bebeğini güle güle büyüt.sorma bende yatamıyorum doğru dürüst hele kalk al emzir yatır eğril doğrul çok zor.ağrılar geçicek inşallah.

Ya ben tekrar doğum yapmak istiyorum o an çoküseldiiii :37:

Valla gitsem Neşeyi 3 günlüğüne içime geri koysalar ben de bi uyusam :27:
hahahahahaha bende sabırsızlıkla bekliyorum kızlar o anı ;) yok canım 1 saniyelik bire geri koyamazlar artık o kuş seni uyutmucak alışşş ;)))

kızlar merhaba biliyorum uzun bir ara oldu ama ilk kez açabildim bilgisayarı.bu akşam kimse yokken açabildim.ev hiç boş kalmadı.kayınvaldem sağolsun kaç gündür yoruldu yemekler yaptı.bi annem bi o kaldılar bizde.ama kayınvaldem sabah bana dediki 2.diye çok tecrübelisin gece bile kimseye ihtiyacın yok.evet yokta bebek bakımında yok diğer şeyleride benmi yapıyım.yatak odasından çıkamadımki hiç gelen gidenden .telden denedim bağlanamadım.uykusuz yorgun günler başladı tabi.ben çok gazlıyım hastanede 2.gün çıkmadan lağman yaptılar bir kez tuvalate çıktım hala kabızım.doktorum bir ilaç yazdı onu içtim bakalım etki edicekmi.bugün kontrol vardı benim bebiş malesef sarılık oldu değeri 13.5 orta dereceymiş bol bol emzir dedi doktor.ilk doğduğunda 3230 du ertesi gün 3100 dü bugünse 3 kiloya düşmüş.topuk kanı alırken gördüm bugün ve kafayı yedim migrenim tuttu o ne ya öyle kaç kez deldiler.18 inde yine alıcaklar :( inşallah geçer.sütüm daha dün gelmeye başladı önceden çok daha azdı beslenmeden kaynaklıdır umarm ve hemen geçer.geçmişi şimdi okuycam ama bebiş ağlamazsa tabi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım tekrar gözün aydın allah analı babalı büyütsün bir foto bekliyoruz ona göre deneyimlisin sen halledersin her işinide yaparsın canım yavaş yavaş ağrın sızın ne durumda kayısı hoşafı felan yaptırda iç canım hem süt yapar hemde kabızlığı önler. sarılık geçer ya hepimiz geçirmişiz bol emzirmek gerekiyormuş dediğin gibi erencik napıyor kardeşine alıştımı

ben sabırsızım ya kesin en son ben doğrurum :) tükanı ben kapatıcam gibime geliyoo ahahahaa
sende normal doğurcan dimi biz senle artık bugünde doğurmadık diye yazar dururuz gibime geliyor ;) hahahaha kız işte bende tez canlıyım bende diyorum en geç ben doğurcam herhalde diye bakalım hayırlısı ;))) yarın doktordan gelince hemen yaz

canım tekrar gözün aydın allah analı babalı büyütsün bir foto bekliyoruz ona göre deneyimlisin sen halledersin her işinide yaparsın canım yavaş yavaş ağrın sızın ne durumda kayısı hoşafı felan yaptırda iç canım hem süt yapar hemde kabızlığı önler. sarılık geçer ya hepimiz geçirmişiz bol emzirmek gerekiyormuş dediğin gibi erencik napıyor kardeşine alıştımı[/QUOTE]

canım neler neler içiyorum ilacın faydasını görücem inşallah.lohusa şerbeti yaptılar dün tavsiye ederim doğumdan önce yap yada yaptır.babası izin vermiyor nazardan korktuğu için koymadık face .bende beceriksizim o konuda buraya yüklerim bir ara becerebilirsem tabi.inan daha bir kare fotoğrafını çekmedim annem falan bol bol çekiyolar.bilgisayara yükletiyim onları.aynı abisinin bebekliği.eren çok seviyo kardeşini.

canım tekrar gözün aydın allah analı babalı büyütsün bir foto bekliyoruz ona göre deneyimlisin sen halledersin her işinide yaparsın canım yavaş yavaş ağrın sızın ne durumda kayısı hoşafı felan yaptırda iç canım hem süt yapar hemde kabızlığı önler. sarılık geçer ya hepimiz geçirmişiz bol emzirmek gerekiyormuş dediğin gibi erencik napıyor kardeşine alıştımı

canım neler neler içiyorum ilacın faydasını görücem inşallah.lohusa şerbeti yaptılar dün tavsiye ederim doğumdan önce yap yada yaptır.babası izin vermiyor nazardan korktuğu için koymadık face .bende beceriksizim o konuda buraya yüklerim bir ara becerebilirsem tabi.inan daha bir kare fotoğrafını çekmedim annem falan bol bol çekiyolar.bilgisayara yükletiyim onları.aynı abisinin bebekliği.eren çok seviyo kardeşini.[/QUOTE]

maşaallahh keremciğe lohusa serbetini nasıl yaptınız annemler hemen gelmicek ya ben yapayım blunsun dolapta tarif verinde tamm kısa zamanda fotoları bekliyoruz erencik yakışıklı keremcikte çook yakışıklı olcak annesi

Tekrar geçmiş olsun. Ben kabızlık için kayısı hoşafı içmiştim tuvalete gidebilmiştim. Ama hala çok zorlanıyorum gözümden yaş geliyo her tuvalette :(( kilo %10 a kadar düşmesi normal zaten hiç takma. Neşe biraz fazla düşmüştü hatta. Topuk kanında ben de kızımla ağlamıştım gerçi benimki sadece iğne battığında viyakladı sonra sustu bu konuda sana tavsiyem de çok iyi besle götür yoksa kan çıkmıyo işkence yapıyorlar sıka sıka ayağını. Sütün de normal tabi doğurup da hemen sular seller gibi gelen ben duymadımmm :34:

Biz de dün kilo almışız 250-300 gr nasıl sevindim anlatamam. Neşe kuşum buranın ablası ama en düşük kilo onun daha yeni 3100 olduk daha...

Dr.lar bu eeg de bir turlu karar kilamadilar sinir oluyorum.cekilecekse cekilir bu kadar mi zor kararini vermek anestezi verilmiyormus sadece uykuda cekiliyormus.tabi bizimki uyursa.norolog cekilsin diyor yeni dogan hocasi hayir hic bise yok sıcriyor bu sadece cekilmesin diyor.bakalim kimin dedigi dogru cikacak.insallah hocanin dedigi cikar o adamin gozleri tahlil gibi diyorlar herseyi anliyor diyorlar.insallah allahim dedigi gibi bise yoktur.bıktim burdan eve gidip dus almak rahatlamak buranin stresini ustumden atmak istiyorum.islak mendille temizlenmekten biktim.8 kadina 2 tabilot yemek geliyor o da dun aksam kuru fasulyeydi.biz onu yersek ne oluruz.genel yemek yapiyorlar.herkes 2 kasik calacak sanki bu kadar az.anlamadim nasil bir yer.parasi olan disardan aliyor biseler olmayan mecbur yiyor.disardan gelende sınırlıymis meger ilk gun kizkardesim sut olsun diye yogurt bulgur pilavi tavuk corbasi yapmis getirmis.hemsire gordu hayirdir piknik mi yapiyosun.boyle dokulecek sacilacak yagli seyler girdirmiyoruz gormeyim dedi.bugun getirdiler yarin kaplari alacaklar dedim ama yok.sutum zaten azdi iyice azalmaya basladi.bu sekilde kuru seylerle biskuvi kek bunlarla beslenirsek gidecek diye korkuyorum.burda yasak olmayan ne var anlamiyorum.benim yanimdaki cocuga igne vuruyorlar dondum baktim sadece benimki kucagimda gazini cikartiyorum.kendi cocugunla ilgilen onune bak dediler.ya ben burda bir gun patlicam.ya da birinin sacina yapisacam artik.esim gelmis aksam bas asistanla konusmus.babalara arada bilgi veriyorlar almasalarda.esiniz cok tedirgin cok fazla sey ogrenmek istiyor,ogrenmek isterken bizim yanimiza gelip sık sık bebegi yalnız bırakıyor ve cok agliyor en ufak damar yolunda bile.biz onun yaninda ne muayene ne mudahale yapiyoruz o yuzden odadan cikartiyoruz demisler.hic birisinin kalbinde bise kalmamis dayanilmiyor iste hangi anne en basit gorunen topuk kani bile alinirken aglamadi.yavrumdan gunde bes defa topugundan seker olcmek icin kan aliyorlar.patlattiklari damar yolu sayisini hatirlamiyorum.resmini bile cektim parmaklari simsiyah olmustu.nasil vicdan nasil insanlikmis boyle anlamadim ben.allahim bir an once sonuclanir da doneriz artik evimize minikim perisan oldu.
GOSSIP insallah hayirli sonuclar alirsin bebeginle ilgili.cok zor gercekten suan seni en iyi ben anlarim insan dayanamiyor bebegine.keske olmasaydi ama oluyor.insanin ici gidiyor.ama yapacak bise olmuyor.ne sonucu degistirebiliyorsun ne onlarin mudahalesini engelleyebiliyorsun.hepimizin hakkinda hayirlisi ne diyim.bebegine allah saglik versin.hayirli olsun.

Tekrar geçmiş olsun. Ben kabızlık için kayısı hoşafı içmiştim tuvalete gidebilmiştim. Ama hala çok zorlanıyorum gözümden yaş geliyo her tuvalette :(( kilo %10 a kadar düşmesi normal zaten hiç takma. Neşe biraz fazla düşmüştü hatta. Topuk kanında ben de kızımla ağlamıştım gerçi benimki sadece iğne battığında viyakladı sonra sustu bu konuda sana tavsiyem de çok iyi besle götür yoksa kan çıkmıyo işkence yapıyorlar sıka sıka ayağını. Sütün de normal tabi doğurup da hemen sular seller gibi gelen ben duymadımmm :34:

sağol canım neyseki doktorun verdiği ilaç iyi geldi gece çıktım çok rahatladım.evet öyleymiş tok olursa iyi oluyomuş. bu gece sabah 6 ya kadar ayaktaydım.hiç susmadı sürekli emzirdim altına yapıp durdu değiştirdim.sütümü sağdım biberondan çok güzel içti ama 30 ml falan anca çıkarttım 2 seferde biriktirerek.mama alıcam bir kutu emzirdikten sonra deniycem acaba doymuyomu bütün gece emdi ama az çekiyo memede uyuyo kendi bırakıyo yatırıyorum vıyaklıyo. hem sarılığı için beslenmesi lazım.pre aptamil almam lazım dimi anneme aldırıcam birazdan gidicek giderken bırakıcak.sen vermişmiydin mama..

Biz de dün kilo almışız 250-300 gr nasıl sevindim anlatamam. Neşe kuşum buranın ablası ama en düşük kilo onun daha yeni 3100 olduk daha...

oh maşallah çok sevindim.hızla alıcak inşallah.almaya başladıysa hiç korkma devamı gelir.

Dr.lar bu eeg de bir turlu karar kilamadilar sinir oluyorum.cekilecekse cekilir bu kadar mi zor kararini vermek anestezi verilmiyormus sadece uykuda cekiliyormus.tabi bizimki uyursa.norolog cekilsin diyor yeni dogan hocasi hayir hic bise yok sıcriyor bu sadece cekilmesin diyor.bakalim kimin dedigi dogru cikacak.insallah hocanin dedigi cikar o adamin gozleri tahlil gibi diyorlar herseyi anliyor diyorlar.insallah allahim dedigi gibi bise yoktur.bıktim burdan eve gidip dus almak rahatlamak buranin stresini ustumden atmak istiyorum.islak mendille temizlenmekten biktim.8 kadina 2 tabilot yemek geliyor o da dun aksam kuru fasulyeydi.biz onu yersek ne oluruz.genel yemek yapiyorlar.herkes 2 kasik calacak sanki bu kadar az.anlamadim nasil bir yer.parasi olan disardan aliyor biseler olmayan mecbur yiyor.disardan gelende sınırlıymis meger ilk gun kizkardesim sut olsun diye yogurt bulgur pilavi tavuk corbasi yapmis getirmis.hemsire gordu hayirdir piknik mi yapiyosun.boyle dokulecek sacilacak yagli seyler girdirmiyoruz gormeyim dedi.bugun getirdiler yarin kaplari alacaklar dedim ama yok.sutum zaten azdi iyice azalmaya basladi.bu sekilde kuru seylerle biskuvi kek bunlarla beslenirsek gidecek diye korkuyorum.burda yasak olmayan ne var anlamiyorum.benim yanimdaki cocuga igne vuruyorlar dondum baktim sadece benimki kucagimda gazini cikartiyorum.kendi cocugunla ilgilen onune bak dediler.ya ben burda bir gun patlicam.ya da birinin sacina yapisacam artik.esim gelmis aksam bas asistanla konusmus.babalara arada bilgi veriyorlar almasalarda.esiniz cok tedirgin cok fazla sey ogrenmek istiyor,ogrenmek isterken bizim yanimiza gelip sık sık bebegi yalnız bırakıyor ve cok agliyor en ufak damar yolunda bile.biz onun yaninda ne muayene ne mudahale yapiyoruz o yuzden odadan cikartiyoruz demisler.hic birisinin kalbinde bise kalmamis dayanilmiyor iste hangi anne en basit gorunen topuk kani bile alinirken aglamadi.yavrumdan gunde bes defa topugundan seker olcmek icin kan aliyorlar.patlattiklari damar yolu sayisini hatirlamiyorum.resmini bile cektim parmaklari simsiyah olmustu.nasil vicdan nasil insanlikmis boyle anlamadim ben.allahim bir an once sonuclanir da doneriz artik evimize minikim perisan oldu.
GOSSIP insallah hayirli sonuclar alirsin bebeginle ilgili.cok zor gercekten suan seni en iyi ben anlarim insan dayanamiyor bebegine.keske olmasaydi ama oluyor.insanin ici gidiyor.ama yapacak bise olmuyor.ne sonucu degistirebiliyorsun ne onlarin mudahalesini engelleyebiliyorsun.hepimizin hakkinda hayirlisi ne diyim.bebegine allah saglik versin.hayirli olsun.

canım geçmişi okuyamadım pek ama fırsat bulunca seni arıycam.ne zorluklarla karşılaşmışsın inan okurken bile insan deliriyor.kıyamam ben ona ya bi damlacık canları var zaten.babası tuttu bizimkini dün topuk kanı alınırken annemle ben kafayı yedik kaç kez deldi sıktı sıktı zor çıktı.Allah heimizin yardımcısı olsun.inşallah sende şu zor dönemlerini atlatıp sağlıkla evinde büyüt oğlunu canım.buraya pek giremesemde aklım sizlerde.

canım neler neler içiyorum ilacın faydasını görücem inşallah.lohusa şerbeti yaptılar dün tavsiye ederim doğumdan önce yap yada yaptır.babası izin vermiyor nazardan korktuğu için koymadık face .bende beceriksizim o konuda buraya yüklerim bir ara becerebilirsem tabi.inan daha bir kare fotoğrafını çekmedim annem falan bol bol çekiyolar.bilgisayara yükletiyim onları.aynı abisinin bebekliği.eren çok seviyo kardeşini.

maşaallahh keremciğe lohusa serbetini nasıl yaptınız annemler hemen gelmicek ya ben yapayım blunsun dolapta tarif verinde tamm kısa zamanda fotoları bekliyoruz erencik yakışıklı keremcikte çook yakışıklı olcak annesi[/QUOTE]

anneannem yaptı karanfil kabuk tarçın toz şeker gıda boyası kırmızı olanından.ama tarifini öğreniyim nasıl yaptığını yazarım.sütü arttırıyor.

Celincimmm canim benim okudukca benim icim eziliyor burda sen oralarda ne haldesin kim bilir. Allah kalplerine merhamet versin demekten baska bi sey gelmiyor insanin elinden..devlet hastamelerinin genel durumu bu maalesef sanki zorla ordan burdan toplayip getirmisler o adamlaei silah zoruyla calistiriyorlarmis gibi meslegini hakkiyla yapan ben gormedim gittigim hastanede canim ne ihtiyacin olursa soyle annemde kaliyorm kendi evimde olsam bize gelin diyecegim en azindan bi dus alirsin dinlenir gidersin de allah en kisa zamanda islerinizi halledebilmeyi nasip etsin hayirlisiyla

Canim gecmis olsun sarilik olmussunuz bizde de var teyzesi bizimki de 12.9 du en son bi bir hafta once baktirdik ama gecmdi daha belli oluyor teninden bol bol saat basi emzir dediler bana da 15 in altinda olunca bi sey yapmiyorlarmis ztn ins en kisa surede gecer sizinki de bizimki de ben bi de tek gogsumu veriyorum ya daha dogrusu pasam bi tanesini alabildi daha diger gogsume cok kizgin niyeyse onu gorunce nasil bagriyor almadi onu sutum azaldi o gogsumde baya bi asure de sut yapiyormus bol bol tam zamani simdi :)) getirenler olur kesin bol bol iceriz ins cok severim ben :p

kizlar lohusa serbetinin tarifini vereyim kizim da yapmistik
50gr zencefil
50gr kabuk tarcin
50gr havlıcan
tane karabiber
50gr karanfil
50gr yeni bahar
gida boyasi
gida boyasi haric tum malzeme yikanip dudukluye konur kaynatilir kaynadiktan sonra seker ve gida boyasi konur kavrulmus bademle ikram edilir
afiyet olsun:9:
isterseniz denemek icin malzelerden azar azar koyup yapabilirsiniz

Back
X