kızlar merhaba biliyorum uzun bir ara oldu ama ilk kez açabildim bilgisayarı.bu akşam kimse yokken açabildim.ev hiç boş kalmadı.kayınvaldem sağolsun kaç gündür yoruldu yemekler yaptı.bi annem bi o kaldılar bizde.ama kayınvaldem sabah bana dediki 2.diye çok tecrübelisin gece bile kimseye ihtiyacın yok.evet yokta bebek bakımında yok diğer şeyleride benmi yapıyım.yatak odasından çıkamadımki hiç gelen gidenden .telden denedim bağlanamadım.uykusuz yorgun günler başladı tabi.ben çok gazlıyım hastanede 2.gün çıkmadan lağman yaptılar bir kez tuvalate çıktım hala kabızım.doktorum bir ilaç yazdı onu içtim bakalım etki edicekmi.bugün kontrol vardı benim bebiş malesef sarılık oldu değeri 13.5 orta dereceymiş bol bol emzir dedi doktor.ilk doğduğunda 3230 du ertesi gün 3100 dü bugünse 3 kiloya düşmüş.topuk kanı alırken gördüm bugün ve kafayı yedim migrenim tuttu o ne ya öyle kaç kez deldiler.18 inde yine alıcaklar

inşallah geçer.sütüm daha dün gelmeye başladı önceden çok daha azdı beslenmeden kaynaklıdır umarm ve hemen geçer.geçmişi şimdi okuycam ama bebiş ağlamazsa tabi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.