Defne de cok guzel bir isim.ne karisirlar anlamamki.haa soylemeyi unuttum.bebegin kulagina ezan okunup ismini koyuyorlar ya bizim kaynana bilmis ya ilk goren okur diyerekten bizim bebegi gorur gormez hem ezan okumus hem isim.esim israrla kadin ezan okumaz diyor.kaynana hayir diye diretiyor.17 gun sonra sok olduk simdi diyor ben onun ismini ali koydum oyle okudum.zamaninda ali de ali diye tutturmustu.belkide normal ismini soylemedi bile.yapar mi yapar begenmiyordu cunku bizim ismi o neymis oyle diyordu.bir hocaya danisacam zamani gectimi bilmiyorum ama gerekirse hocaya goturup koydururuz ismi.nelerle ugrastiracaklar beni ya.bu kadar sorunu yeni atlatmisken.ne karisirlar herkesin koyacagi isme anlamamki.
yok artık yaaa, senin kayınvaliden de tam cinsmiş. böyle bişey olsa yıkarım ortalığı valla, ayıp yaa. neyse valla hiiiç aldırma, sen onu hiç yaşanmamış say. dediğin gibi danışırsın hocaya. göbek adını ali koyduk de, olsun bitsin. hiç sıkma canını, günahı onun boynuna. bence çook yakıştı tatlı oğlumuza Arda kerem ismi. adıyla büyüsün inşAllahh, hiç kimse tadımızı kaçıramasın en güzel günlerimizdee