canım aynı şeyi kayınvalidem bana yapmaya çalıştı ama yemem yani :) annemin adını koyun dedi, herkesin içinde olmaz dedim ama istiyosan göbek adı olur, sen öyle sev dedim. sende öyle bişey yapsan olmaz mı? eşinde orta yolu bulmalı, valla varsa eşinin kulağını çekebilecek bi büyük konuşsun. senn hiç aldırma en güzel günlerin zehir olmasın . bi de annen yardım edemiyo mu bebek konusunda, bu kadar yormasan kendini iyi olur. bende yarın 7 olmadan çıkıyorum evden, minik kelebeğime kavuşcam inşAllahhumarım uyuyabilirimmm. hepinizi öpüyorum kızlar ben dönene kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnn :)
![]()
Annem elinden geldigince yapmaya calisiyo da, esim var diye o ilgileniyo saniyo garibim. Elinden geldigini yapiyo yoksa annem.. En güzel günlerimi zehir ettiler zaten ailece bundan sonra müsaade etmicem. Canimm hayirli haberlerini aliriz insallah yarin mutlaka haber ver bize:)) ben uyuyamamistim son gece ne büyük bi heyecandir. Keske bi daha yasayabilsem hatta kuzumu karnima koysalarr tekrardan hic ayrilmasak da baksam ömür boyu ona karnimda ben.. Duygusala bagladim