mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım aynı şeyi kayınvalidem bana yapmaya çalıştı ama yemem yani :) annemin adını koyun dedi, herkesin içinde olmaz dedim ama istiyosan göbek adı olur, sen öyle sev dedim. sende öyle bişey yapsan olmaz mı? eşinde orta yolu bulmalı, valla varsa eşinin kulağını çekebilecek bi büyük konuşsun. senn hiç aldırma en güzel günlerin zehir olmasın . bi de annen yardım edemiyo mu bebek konusunda, bu kadar yormasan kendini iyi olur. bende yarın 7 olmadan çıkıyorum evden, minik kelebeğime kavuşcam inşAllahh :16: umarım uyuyabilirimmm. hepinizi öpüyorum kızlar ben dönene kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnn :) :54:

Annem elinden geldigince yapmaya calisiyo da, esim var diye o ilgileniyo saniyo garibim. Elinden geldigini yapiyo yoksa annem.. En güzel günlerimi zehir ettiler zaten ailece bundan sonra müsaade etmicem. Canimm hayirli haberlerini aliriz insallah yarin mutlaka haber ver bize:)) ben uyuyamamistim son gece ne büyük bi heyecandir. Keske bi daha yasayabilsem hatta kuzumu karnima koysalarr tekrardan hic ayrilmasak da baksam ömür boyu ona karnimda ben.. Duygusala bagladim:(

canım aynı şeyi kayınvalidem bana yapmaya çalıştı ama yemem yani :) annemin adını koyun dedi, herkesin içinde olmaz dedim ama istiyosan göbek adı olur, sen öyle sev dedim. sende öyle bişey yapsan olmaz mı? eşinde orta yolu bulmalı, valla varsa eşinin kulağını çekebilecek bi büyük konuşsun. senn hiç aldırma en güzel günlerin zehir olmasın . bi de annen yardım edemiyo mu bebek konusunda, bu kadar yormasan kendini iyi olur. bende yarın 7 olmadan çıkıyorum evden, minik kelebeğime kavuşcam inşAllahh :16: umarım uyuyabilirimmm. hepinizi öpüyorum kızlar ben dönene kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnn :) :54:
Canim guzel guzel uyu dinlen yarin melegin seninle olacak ins :) agrisiz sizisiz bol sutlu rahat bi dogum diliyorum sanaa :) bizi haberdar etmeyi unutma

Duygucum darisi sana duyduklarin o cigliklar etkilemesin seni demissin ya catala aldilar kadini bi bagirdi dogurdu bu kasar kolay mi diye aynen oyle o kadar kolay canim allah kolayligini veriyor benim de aynen oule oldu ben de sasirdim daha cekcem diye beklerken pitir pitir cikti icimden oglusum :) o ani tekrar tekrar yasamak isteyeceksin

ipeksin meleğine kavuştun belki de :emir_bebek:
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
defne nerdesinnnnn:nazar::nazar: teyzelerin seni bekliyor:emir_bebek:

Bnm bugun 12.gun. Hep turuncumsu sarimtirakti ilk hafta. Son 3gündür kipkirmizi ve agrim var. Dra da telle ulasamiyorum:( gerci bebek devamli kucagimda ondandir belki bilmiyorum ki.. Bu streste iyi bile. Esimle 12gündğr küsüz:) babasi baski yapmaya devam etti ben ameliyattayken bile düsünsenize. O kdr inatlastik ki artik küsüstük, lohusaligimi zehir ettiler. Annem bana bisey olmasindan cok korkuyo zavalli kadincagiz. Bazilariniz belki koysaydin diycek ama, ben can derdindeyken ameliyattan cikmisim, isim isim diye tutturuluyosa hice sayiliyosam hayatta koymam. Ayrilalim dedim esime. Ve maalesef bu gidisle ayrilicaz. Herkese bebek nese getirir bize üzüntü getirdi yavrum allah yoklugunu göstermesin bana bagislasin..:(

cnm ya Allah yardımcın olsun 12 gundur vay be cocgunu seviyormu bari olmuyorsa zorlamıyacaksın ama oglusunun hatrına tekrar konus eger düzelmezse ozmn bitririsin yada seni kaybettigine inandır onu belki tutusur ozmn peşinden gelir bellimi olur hakkınızda hayırlısı olsun

Duygucum darisi sana duyduklarin o cigliklar etkilemesin seni demissin ya catala aldilar kadini bi bagirdi dogurdu bu kasar kolay mi diye aynen oyle o kadar kolay canim allah kolayligini veriyor benim de aynen oule oldu ben de sasirdim daha cekcem diye beklerken pitir pitir cikti icimden oglusum :) o ani tekrar tekrar yasamak isteyeceksin

canım ya benimki korkmak değildi nasıl anlatsam o kadar çok etkilendimki bi an tüm acıları hissettim sonrasında o mucizeyi çok tuhaftı akşam eşime ağlıyorum eşim diyor sen hergün karnından iğne yapan kadınsın iğne görünce kaçanlar var doğumumu başaramıcaksın ben biliyorum seni halay çekerek çıkacaksın o doğumdan:37::52:yarın bidaha gitcem bakalım nst ye doktor ne dicek hayırlısıyla bu hafta annem gelebilir bakalım bu arada ipeksin canım defnemiz geldimi dünyaya haberlerini bekliyoruzzzz

canım ya benimki korkmak değildi nasıl anlatsam o kadar çok etkilendimki bi an tüm acıları hissettim sonrasında o mucizeyi çok tuhaftı akşam eşime ağlıyorum eşim diyor sen hergün karnından iğne yapan kadınsın iğne görünce kaçanlar var doğumumu başaramıcaksın ben biliyorum seni halay çekerek çıkacaksın o doğumdan:37::52:yarın bidaha gitcem bakalım nst ye doktor ne dicek hayırlısıyla bu hafta annem gelebilir bakalım bu arada ipeksin canım defnemiz geldimi dünyaya haberlerini bekliyoruzzzz

:)) gecen gun tv de haberlerde bi goruntu vasrdi amerikadaydi sanirim bi dr gogus kanserine yakalanmis ameliyat olcak ameliyatta da tek gogsunu alacaklar ama goruntuyu gormen lazim ameliyathanede bangir bangir muzigi acmislar o dr ve ameliyat ekibi nasil dans ediyor :)) oyle olmak lazim aslinda burda bizim hemsirelere dr.lara lazim o azcik stresleerini atarlar da hastalari azarlamaktan vazgecerler :)) sen de o hesap dans ederek girip ayni sekilde cikarsin en azindan bu rahatlikta bi dogum gecirirsin ins

:)) gecen gun tv de haberlerde bi goruntu vasrdi amerikadaydi sanirim bi dr gogus kanserine yakalanmis ameliyat olcak ameliyatta da tek gogsunu alacaklar ama goruntuyu gormen lazim ameliyathanede bangir bangir muzigi acmislar o dr ve ameliyat ekibi nasil dans ediyor :)) oyle olmak lazim aslinda burda bizim hemsirelere dr.lara lazim o azcik stresleerini atarlar da hastalari azarlamaktan vazgecerler :)) sen de o hesap dans ederek girip ayni sekilde cikarsin en azindan bu rahatlikta bi dogum gecirirsin ins

inşaallahhh canımm vallahii sabahtan beri ultrason fotosuna bakıyorum kızımın acaba buna ne kadar benzer doğunca diye rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin herkese müzik olsa vallahi gerginlik çok olmaz gerçekten ama nerde burda öyle düşünce:37: bu arada peridot nasılsın doğumu yaptın bir daha girmedin durumların iyimi dikişlerin felan yaz bize haber ver ipeksinde daha girmedi hadi bakalım kızlarrr

kızlarrrrr ipeksin bacımızda doğurdu şükürler olsun defnemiz 3,470 gr doğmuş maşaallahhhhhhhhhhhhh:nazar: çok rahatmış hiçbirşey anlamamış çok güzel bir duygu anlatılmaz diyor şimdiden heycan yaptım vallahiii gözün aydın ipeksincim Allahh analı babalı büyütsün inşaallahhh kaderleri bahtları güzel olsun açık olsun inşaallahhh tüm yavrularımızın ee kim kim kaldıkk sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:37:

kızlarrrrr ipeksin bacımızda doğurdu şükürler olsun defnemiz 3,470 gr doğmuş maşaallahhhhhhhhhhhhh:nazar: çok rahatmış hiçbirşey anlamamış çok güzel bir duygu anlatılmaz diyor şimdiden heycan yaptım vallahiii gözün aydın ipeksincim Allahh analı babalı büyütsün inşaallahhh kaderleri bahtları güzel olsun açık olsun inşaallahhh tüm yavrularımızın ee kim kim kaldıkk sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:37:

Hadi bakalim hayirli ugurlu olsun defne bebekte geldi darisi diger bekleyenlerin basina :)allah nazarlardan saklasin sutu bol olsun ipeksinin.cok az kisi kaldi dogurmayan.kalabaliklasiyoruzzz :)))

Evet bende kurtuldum çook şükür çok rahat oldu doğumum şükürler olsun. Nasıl güzel bi duyguymuş yaşanmadan bilinmiyor. Burdan resim yollayamadım. Olmadı duyguya yollarım o paylaşır. Öpüyorum herkesi

$ipeksin.webp ipeksinnn canımmmmm Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun inşaallahhh maşaallahh defne bebeğimizee :nazar::nazar::nazar:

kizlar, Sühan Musam geldi.
kombine epidural yapildi. 2800 gr 45 cm cok tatli bir bebis...
normalden bir kac gun erken geldi. ameliyat detaylarini daha sonra yazacagim.
darisi diger hamislerin basina.

amanınnnnnnn sen ne ara doğurdun bacım gözün aydın allah analı babalı büyütsün doğum tarihlerimiz aynıydı seninle senin sezaryen olcağı sonradanmı belli oldu adıyla yaşasın sühan musam :46: :nazar::nazar::nazar: topiğimize maşaallahhhh :nazar: haydiii sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. diğer kızlar artık girmiyor ama duydunmu çağlasammı huhuhuuuu alipek goossipp wordolf çilekli celiin peridot başka kim doğurmuştu bende unuttum yaa nerdesiniz yahu doğuran kaçıyor geri gelin bakimmm :23::37::17::20: ben doğurunca kimse girip yazmıcak anlaşıldı tek kaldım ;))

Son düzenleme:
amanınnnnnnn sen ne ara doğurdun bacım gözün aydın allah analı babalı büyütsün doğum tarihlerimiz aynıydı seninle senin sezaryen olcağı sonradanmı belli oldu adıyla yaşasın sühan musam :46: :nazar::nazar::nazar: topiğimize maşaallahhhh :nazar: haydiii sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. diğer kızlar artık girmiyor ama duydunmu çağlasammı huhuhuuuu alipek goossipp wordolf çilekli celiin peridot başka kim doğurmuştu bende unuttum yaa nerdesiniz yahu doğuran kaçıyor geri gelin bakimmm :23::37::17::20: ben doğurunca kimse girip yazmıcak anlaşıldı tek kaldım ;))

Ben de bugun onu dicektim ulen doguranlardan en cok yine benmi giriyom nedir.nerde bu millet muhtemelen.gaz sancisi uykusuzluk memeyi tutturma gibi seylerle ugrasiyorlardir ;))

Hayirli olsun cnmm benim.allah anali babali buyutsun saglicakla.nasil gecti dogumun yaz bir ara.ne guzel cagaliyoz yavv :))

Back
X