kızlar yazamadım. dün akşam eve çıkabildik anca fırsat buldum yazmaya. pazar gecesi sancılarım azdı hastaneye gidince yazmıştım size 2cm açıkla gitmiştim. ebe doktor yok zaten kendi sancılarınla açılmanı bekleyelim sabah 7ye kadar dedi. uyumaya çalıştım hastanede ama heyecandan pek mümkün olmadı tabi. sabaha doğru dalmışım. 7de aldılar açılmam 3 cm olmuş. suni sancı verilmeye başlandı. dayanılmıcak gibi değildi ağrılar da. sonra 11 gibi doktor geldi alttan muayene etti 5 cm olmuş dedi ve suyu patlattı. asıl sancılar o zman başladı. epidural istedim hemen o yapıldıktan sonra rahatladım. saat 12yi geçince tekrar muayene yapıldı dokuz santim olmuş dedi ebe. epiduralin ikinci dozunu yaptılar doktor geldi baktı hadi çatala geçelim bebek geliyo dedi. çatala çıktım 10 dk sonra oğlum doğdu. pek ağşamadı çok kibar benim oğlum vik vik etti biraz. en zoru ben ıkınırken ebenin karnıma bastırması oldu. onun haricinde sancılar zordu ama epidural takılınca çok rahatladım. yırtılmam da olmadı doktor sadece kendi kestiği yeri dikmiş 3 dikişim var. allaha şükür sağsağlim geldi oğlum 3580 gr, 53 cm doğdu. ertesi gün de sünnetini yaptırdık. çok rahat ilk bi hafta acı duymazmış bebekler. ürolog geldi anlattı herşeyi. anestezi bile yapmadan kesmişler pipişini :) videoya çekmişler hiç ağlamamış oğlum. ne dikiş ne kanama hiç bişey yok. sargıda şimdi 3 gün sonra ılık suya oturtun sargı kendiliğinden düşücek dedi. uykusuz gecelerimiz başladı oğlum sürekli meme istiyo. şimdilik bizden bu kadar kızlar. fırsat buldukça girerim öpüyorum hepiniziii..
Hos geldiniiiiizzzz :))) emir bebegi allah anali babali buyutsun insallah.saglikla dogmus hadi gozun aydin.sunneti cok guzel dusunmussunuz valla.en iyisi bencede.rahat bir dogum olmus.allah isteyen herkese nasip etsin.tebrikler canim.