Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hay senin yanaklarından öpem bacimm canimmm
HERŞEY NASİP KISMET İNSANLAR 5 YUMURTA İLE AŞI YAPIYO LMUYO TEK YUMURTA İLE OLUYOR. BİZ SADECE UMUT KAPILARINI AŞINDIRIYORUZ HERŞEY ALLAHTAN OL DERSE OLUR ÖL DERSE ÖLÜRÜZ YANİ . ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ.

Sağol cnm öyle tabi nasip ins herşey güzel olur

Kızlar kafam karışık adetime 6 gün var ama kasiklarim arada bi ağrıyor ve sanki adet olcakmisim gibi ağrılarım var artık 6 gün nasıl geçecek bilmiyorum moral gözlüyorum streste yapmıyorum herşeyi olacağına birakmisim Allahım nasip ederse olur etmezsede kısmet nasip değilmiş der geçerim

Cnm aşılamanın kaçıncı günü biliyomusun

Canim stres yapma dicem ama bu cor gercekten basaranlara sormak lazim ama moral verebilirim bende bekliyorun tedavim yarim kaldi ama bi umut iste 3 yada 5 gun hasta olmam lazim hakkimizda hayirlisi olsun ins allahin inzi ile.

Canim stres yapma dicem ama bu cor gercekten basaranlara sormak lazim ama moral verebilirim bende bekliyorun tedavim yarim kaldi ama bi umut iste 3 yada 5 gun hasta olmam lazim hakkimizda hayirlisi olsun ins allahin inzi ile.
Stres yapmıyorum da canım biraz soğuk almışım burda kar yağdı ve 3 gündür hava buz gibi o yüzden biraz ara verdim ilişkiye yoksa bu soğukta dıştan sonra buz keserim inşallah hastalanmayizda ikimizde ve isteyen butunnn canlarim arkadaşlarım güzel haber veririz

Cnm aşılamanın kaçıncı günü biliyomusun
Canım ben 2 inci yapmıştım tutmamisti su an yapmadım yani doktor sordu 3 üncü asilamayi yapalimmi diye istemedim normal yolla deniyoruz bi yumurtam sol daki 20 mm olmuştu catlamaya yakındı catlatma iğnesi vurdum su an umutlu değilim ama bekliyorum bakalım Rabbim nasip edecek mi 7 sene sonra

Merhaba kızlar sanırım bana da aşılama yolu gözüküyor
sağlık olsun yaptırırsın kolay bi uygulama tek sorun sabırla bekleme aşaması işte.benim 10 gün önce yapıldı aşılama öksürsem hamileliğe yoruyorum :)) Allah yardımcımız olsun sabır verdin hepimize inşallah

Günaydın kızlar. Ben de 2.yi nisanda deneyeceğim. Bu ay rahim filmi çekilecek. 1.de olmadı. Nasip değilmiş napalım. Olana kadar devam inşallah.

AYY CANIM İNŞ GÜZEL HABERLERLE. ÇOK HEYCANLIYIM BENDE DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM

Merhaba kızlar sanırım bana da aşılama yolu gözüküyor
CANIM HAYIRLISI İLE İNŞ. EN KISA ZAMANDA RABBİM MELEKLERİMİZİ BİZE NASİP EDER. İNŞ. ONLARA KAVUŞURUZ. BİRAZ ZORLU BİR SÜREÇ SABIR VE GÜÇ EN ÇOK İHTİYACIN OLACAK ŞEYLER ALLAHIM HAYIRLISINI NAASİP ETSİN.

AYY CANIM İNŞ GÜZEL HABERLERLE. ÇOK HEYCANLIYIM BENDE DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM
İnşallah canım ya bilmiyorum ki her zaman hüsran yaşadığım için ümitlenmek istemiyorum ümitlenince sonu hüsran olunca bi an yıkım oluyor kendimi birakmiyorum köşeye cekilmiyorum bi an iste yıkım oluyor sonra kendimi toparliyorum sabir sabır herşeyin ilacidir Rabbim nasip ederse olur etmezse karşı cikamayizki 7 yılım böyle geçti halen de devam ediyor Rabbime her zaman dua ediyorum inşallah isteyen herkese bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

Belkide yapılmaz bilmiyorum henüz Dr la gorusmedik benim tek tupum tıkalı. Ayyy hadi inşaallah hamilesindir

Öncelikle topiğin hayırlı olsun. Umarım ''Kızlar Hamileyim'' i buraya yazmak hepimize nasip olur.. Benimde 3. Aşılamam bu hafta içinde birgün yapılacak ancak bu defa yumurtam istenilen büyüklüğe ulaşmamış bugün tekrar dr a gidicem ultrasonda bakıcak. 3 Aşılama döneminde de Menogon 75 kullandım ilk ikisinde yumurtalar istenilen boyuta gelmişti ama bu defa nedn böyle oldu anlayamadım Menogonun 7. gününde baktı yumurtalar oluşmş ama olgunlaşmış bi tane görebildim 11mm dedi dr. Ve kasıklarımda bu defa hiç ağrı hissetmiyorum eğer büyümüş bir yumurtam olsaydı ağrımda olurdu çok cnm sıkkın hepimiz için hayırlısı olsun....

Kimse yokmu yorum yapabilecek yaa

Kimse yokmu yorum yapabilecek yaa
canım mrb ben yumurta takibinde hep klomen kullandım burda hep böyle iğneleri falan okuyunca aşılamada iğne veriyolar herhalde diyodum aşılamadada klomen verdiler sordum sebebini doktor hapında iğneninde psikolojinin ve diğer biyolojik sebeplerinde yumurta sayısına kalitesîne etkisinîn olduğunu söyledî. İncir kürünüde sordum doğruladı bunun için üzülme bence ilaçlarının yanı sıra sağlığınada dikkat etbir de incir kürünü dene istersen.Allah tez zamanda evlat versin inşallah hepimize. Ben stresin bizi mahvettini düşünüyorum

Cnm cok tesekkr ederim cvbin icin. Kesinlikle katiliyorum stres baski herseyi tetikliyor. Bu defa cok stres yaptim zaten dr da soyledi bu etkiler tabii diye. Yeni geldm dr dan igneyi 2 doza cikardi iki gun daha devam cuma ya da c.tesi asilama kismetse umarim hepimizin yuzu guler Allah nasip ederde guzel haberler verirz ins birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…