ÖĞLE CANIM RABBİMDEN GELEN HERŞEYDEN RAZIYIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN YÜCE RABBİM.İnşallah canım ya bilmiyorum ki her zaman hüsran yaşadığım için ümitlenmek istemiyorum ümitlenince sonu hüsran olunca bi an yıkım oluyor kendimi birakmiyorum köşeye cekilmiyorum bi an iste yıkım oluyor sonra kendimi toparliyorum sabir sabır herşeyin ilacidir Rabbim nasip ederse olur etmezse karşı cikamayizki 7 yılım böyle geçti halen de devam ediyor Rabbime her zaman dua ediyorum inşallah isteyen herkese bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
CANIM İNŞ. HAYIRLISI OLUR DA O KELİMELERİ BİZDE YAZARIZ HE BERABER.Öncelikle topiğin hayırlı olsun. Umarım ''Kızlar Hamileyim'' i buraya yazmak hepimize nasip olur.. Benimde 3. Aşılamam bu hafta içinde birgün yapılacak ancak bu defa yumurtam istenilen büyüklüğe ulaşmamış bugün tekrar dr a gidicem ultrasonda bakıcak. 3 Aşılama döneminde de Menogon 75 kullandım ilk ikisinde yumurtalar istenilen boyuta gelmişti ama bu defa nedn böyle oldu anlayamadımMenogonun 7. gününde baktı yumurtalar oluşmş ama olgunlaşmış bi tane görebildim 11mm dedi dr. Ve kasıklarımda bu defa hiç ağrı hissetmiyorum eğer büyümüş bir yumurtam olsaydı ağrımda olurdu çok cnm sıkkın hepimiz için hayırlısı olsun....
selam kızlar
bende temmjuzda aşılama yaptırdım olmadı sonra rahim filmi çektirdim sorun yok şükür. ağustostan bu yana hep bi umutla bekledim ilaçların etkisiyle kendiliğinden olur belki diye ama yokboşuna bekliyoruz zaman boş yere geçiyo
ağustostan beri hiç doktorada gitmedik, spermler ne durumda bilmiyoruz bu aralar gidelim ve tekrar tedaviye başlayalım diyoruz. martta 2. aşılamayı yapmak istiyoruz
spermlerin hızı düşük o yüzden olmuyo, burdaki tüm konuları okumuştum nerdeyse ilkinde tutan çok az, 2.de tutma ihtimali daha yüksek.bazen bende düşünüyorum aşılama zaman kaybı diye ama 1 kere daha deneyelim bakalımNeden tutmadi sebehi belli mi? Asilamaninn ihtimali dusukmus bazen direk tupbbebek mi yapilmali diye de dusujmedn eedemiyorum bende ilkkez onumzdeki ay yaptirxm ilac kullanmadn
mani
canım hoşgeldin keşke direk hamile kalıp buraya gelmeseydin ama işte burası destek yuvası inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. inş. ilk aşılamada tutar.merhaba arkdaslar:)bende yenı aranıza katıldım uyelıgım vardı ama kullanmıyordum neyse.. benımde 1 yıldır bebegım olmuyor bu 1 yıl ıcerısınde ılk 2 ayın dısında hep bılınclı bırlıktelıgımz oldu 4 ayı doktorda yumurta takıbı seklınde gectı ama malesef nasıp olmadıhormon testlerım cok ıyı cıkıyor en son 2 ay once rahım fılmı cektırdım hemen sonrasında hamıle kalırım belkı dıye ama suanlık o da yok.. azonce doktorumdan geldım aşılamayı konusmak ıcın gıtmıstım karar verdık adet olduktan sonra baslıyoruz benım bıraz farklı olacak cunku ılac vs kullanmıcaz dedı sadece catlatma ıgnesı kullanıcakmısız ınsallah hepımıze ugurlu gelır bu ay
canım hoşgeldin sperm için takviye kürler yaptınmı hiç keçi boynuzu süper üçlü gibi ben faydalarını duymuştum bizde hiç problem yok ilk aşılamam yarım kaldı büyümedi yumurtalar şimdi 2 deneme ama 1 aşılama olacak regli bekliyorum.selam kızlar
bende temmjuzda aşılama yaptırdım olmadı sonra rahim filmi çektirdim sorun yok şükür. ağustostan bu yana hep bi umutla bekledim ilaçların etkisiyle kendiliğinden olur belki diye ama yokboşuna bekliyoruz zaman boş yere geçiyo
ağustostan beri hiç doktorada gitmedik, spermler ne durumda bilmiyoruz bu aralar gidelim ve tekrar tedaviye başlayalım diyoruz. martta 2. aşılamayı yapmak istiyoruz
canım benim vardır bundada bir hayır yüce rabbimin bildiği vardır mutlaka hayırlısı olsun inş. denemelere devam tüp bebek hakkında ne düşünüyorsun.Kızlar olmadi 2 inci aşılama dan sonra normal yolla deneme sonucumda hüsran oldu
hoşgeldin canımSelam kızlar,
Bende ilk denememi Ocak ayında yapmıştım, tutmadı. O başlıkta da yazmıştım bu ilaçlar ve süreçler hem psikolojimizi hem de bedenimizi yoruyor bence. Ben sadece klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulmuştum. Sonuç çok ağrılı ve yoğun bir adet. Doktor kontrolünde görüldü ki aşılama zamanı büyümeyen bazı yumurtalardan 5 tanesi çok büyüdü (5 cm. kadar) ve bu kadar büyümeleri kesinlikle iyi değilmiş, aşılama da yapamadık vücut onları atacak mı yoksa tedavi mi gerekecek ona bakılacak.
Bugün son adetimden 19 gün sonra yine adet oldum, bunu yaşayan var mıdır bilemiyorum ama doktorum 2 gün bekleyelim dedi.
Gerçekten yıpratıcı süreçler tabi ki herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor ama yine de dirayetli kalmak için uğraşmak lazım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım benim vardır bundada bir hayır yüce rabbimin bildiği vardır mutlaka hayırlısı olsun inş. denemelere devam tüp bebek hakkında ne düşünüyorsun.
evet yaptıkcanım hoşgeldin sperm için takviye kürler yaptınmı hiç keçi boynuzu süper üçlü gibi ben faydalarını duymuştum bizde hiç problem yok ilk aşılamam yarım kaldı büyümedi yumurtalar şimdi 2 deneme ama 1 aşılama olacak regli bekliyorum.
sperm problemi varsa bu konuyu araştırmanı tavsiye ederim cnm. güzel haberlerle inş.
anladım canım aklımada başka bişi gelmiyorki hiç faydası olmadımı peki onlarınevet yaptık
bilmezmiyim canım üzüürler içinede atarlar nasip bu işler inş. birbirinize duuyduğunuz sevgi ve saygı allahın izni ile herşeyin üstedinden gelir inş. size nasip eder allahımTabiiki de vardır ama bi yandan insan ruhen yoruluyor olmayınca üzülmemek elde değil çok şükür canım düşünmesine düşünüyoruz malesef madden biraz sıkıntıdayız yumurtalarim çok tembel o kadar iğne vurdum gelişe gelişe 1 yumurta gelişti oda çok guzeldi catlamaya yakındı catlatma iğnesi yaptim yine olmadi yine Allahın yanında çoktur elbet birgün bizlere de vericek benim tek üzüldüğüm konu eşim her seferinde 3 günde bi işinden izin alıp doktora gidiyoruz haliyle esimde benim gibi üzülüyor olmadığı zaman üzüntüsünü içine atıyor
keske.. ama demekkı bunları da yasamamız gerekıyor.. ınsallah tez zamanda bu skntılı bekleyıs hayırlı mutlu sonla bıter hepımız ıcın:) bazen cok umutlu oluyorum elbette olur Allahın ıznıyle bı skntı yokkı dıyorum.. bazende bı umutsuzluk ya hıc olmazsacanım hoşgeldin keşke direk hamile kalıp buraya gelmeseydin ama işte burası destek yuvası inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. inş. ilk aşılamada tutar.
hadı ınsallahhh guzl bı haber gelır:) benımde adetlerım eskıden cok duzenlıydı en azından 23 ıle 26 gun arasında bı dongum vardı bebek ıcın ugrasmaya basladıgımzdan berı bı ay 22.gunde ertesı ay 35.gunde hastalandıgım oldu hele o 35... ah o 35... dedım testlerde cıkmıyo ama kesınnnben de hala regl olmadım normalda her ay 3 gün önce gelirdi son 4-5 aydır karıştı yani aynı gün veya 1 gün sonra veya 3 gün önce buda tam adet düzensizliği sayılmıyor ya önce ya sonra oluyordum şimdi heycan yapmaya başladım biliyorum regli olacağım ama bi yandan da umutlanmadan edemiyorum ne bileyim. artık yarın da olmaz isem bu heycan artar allahım inş.hepimize nasip eder. ilaçlarımı bile aldım hazırlandım hakkımızda hayırlısı nı versin allahım.
olmadı malesef hep aynı, keçibynuzunun suyunu hiç içmemişti tadı güzel olmadığı için, ikna ettim bu aşılamayı istiyosan aşılama gününe kadar iç dedim, ibrahim saraçoğlu en çok onu övüyo sen içmiyosun dedim, 4-5 gündür içiyo şükür inşallah onun faydası oluranladım canım aklımada başka bişi gelmiyorki hiç faydası olmadımı peki onların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?