Mart 2016 anneleri kilo takibi yapalım :)

Suan 15+4 haftalik hamileyim. En son 2 hafta once tartildigimda hamile kaldigim kilodaydim. Ama son 1 haftadir gobegim iyice belirginlesti buyuk bi ihtimalle kilomda artmistir en kisa zamanda tartilacagim cok merak ettim cunku.

18. haftadayım 5 kilo aldım. Gebeliği öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım. Bundan dolayı da bu kadar hızlı bir artış olduğunu umuyorum:)

Ben 18+2 günlük hamileyim 3 kilo aldım ancak ben 74 kilo ile hamile kalmıştım yani benim çok dikkat etmem gerekiyor.

Selam arkadaslar
Bende üzülüp duruyorum 15 haftalik hamileyim ama hic kilo alamadim diye hatta gecen haftaya kadar 1 kilo gerideydim simdilerde yeni yeni hamile kaldigim kiloya geldim ( 52) karnim cikti ama istah hala yok hamile kalmadan önce biri beni durdursun diyordum 54 kiloya kadar ciktigimi bilirim kilo almayayim diye egzersizler yapardim simdi ise kilo almak icin can atiyorum ne garip duygular yasiyorum anlamadim

gerçekten çok değişik bir duygu :) benimde bulantılar ortadan kalktı. şimdi de diyorumki niye midem bulanmıyor bebişime birşey mi oldu yoksa annelik apayrı bir duyguymuş insan yaşadıkça anlıyor

ben 16 haftamı bitirdim.3 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…