Mart 2016 anneleri kilo takibi yapalım :)

20. haftadayım 10 kilo aldım :) 46 kiloydum hamile kaldığımda sigarayı bıraktım hemen düzenli beslenmeye başladım herhalde onunda etkisi oldu ama güzel oldum 46 da çok azmış alınca anladım :)

20+5 haftalık hamıleyım:)ılk 4 ay hıc kılo almadım.cuma günü kontrole gıttım bır ayda tam 4 kılo almısım:))hıc fark etmedım oysa

20. Haftadayım ilk üç ay sonunda 60 dan 54 e düştüm. Şimdi 57 yim. Doktorum ayda 1,5 kilonun üstüne çıkma dedi. Çok kilo almam inşallah bundan sonra

Hic kilo almadim karnim cok sisti one dogru baya büyuk ,ben neden kilo alamadim ki hepiniz almissiniz

Liseden beri aynı kiloda olan ben( 50 kg), catlayasiya yiyip yiyip kilo almayan ben, 5 buçuk aylıkken 8 kilo almayı başardım. Noldu bana?Tıpkı eskisi kadar yiyorum ama çok hızlı kilo alıyorum?Var mı benim gibi olan?

Ben de ayni durumdayim 52 ile basladim 61im su an kesi likle abartili yemem icmem yok hatta tuhaf geldi doktora sordum normal bisey olmaz hamur isi ve kizartma fazla tüketme dedi ki onlari da fazla tuketmiyorum bebekler iyi olsun da veririz elbet kendimize bebisimize iyi bakalm

Acaba kullandığımız ilaçlar mi kilo aldırıyor? Decavit, kan ilacı bir de devit3 alıyorum. Napsak?

Ben de kan hapi ve omega 3 kullanıyorum olabilir ama yapacak bisey yok cocuk icin onlar da gerekli

22 haftada 5 kilo aldim. Ilk hamileligimde 12 kilo ile dogum yaptim. Bu sefer 15i gececek sanirim. Fazlada yemiyorum hamileligimden oncekiyle ayni ama ilaclardanmi acaba vitamin mi boyle yapti?

Ben de çarşamba günü 23. haftamı doldurdum. Toplamda 6 kilo aldım. İnşallah son aylarda bu kadar çok almam

24. Haftadayim bende 6kilo aldım.. Son ayda aldım 2kiloyu, bana biraz çabuk kilovaldim gibi geliyor normali nedir bilmiyorum,ama herkesin yapısına gore değişiyor sanırım.. Arada hamurisi tatlı falan yiyiorum,çok çok aşırı bi değişiklik yok yeme tarzimda önceden nasılsa devam ama kilolar geliyor yapacak bisey yok :)

22. haftamdayım şuan 5 kilo aldım.. kontrol altına almam lazım.. az ve sık yiyorum ama artış devam ediyor.. vitaminlerden mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…