- 21 Temmuz 2015
- 120
- 142
- 18
- 38
- Konu Sahibi 91denizeynep
-
16 haftalikken 290 gram 18 cm di19 hafta 0 kilo ay ben niye kilo alamiyorum ama doktor bebek almis sen almamissin dedi
Ben de ayni durumdayim 52 ile basladim 61im su an kesi likle abartili yemem icmem yok hatta tuhaf geldi doktora sordum normal bisey olmaz hamur isi ve kizartma fazla tüketme dedi ki onlari da fazla tuketmiyorum bebekler iyi olsun da veririz elbet kendimize bebisimize iyi bakalmLiseden beri aynı kiloda olan ben( 50 kg), catlayasiya yiyip yiyip kilo almayan ben, 5 buçuk aylıkken 8 kilo almayı başardım. Noldu bana?Tıpkı eskisi kadar yiyorum ama çok hızlı kilo alıyorum?Var mı benim gibi olan?
Acaba kullandığımız ilaçlar mi kilo aldırıyor? Decavit, kan ilacı bir de devit3 alıyorum. Napsak?Ben de ayni durumdayim 52 ile basladim 61im su an kesi likle abartili yemem icmem yok hatta tuhaf geldi doktora sordum normal bisey olmaz hamur isi ve kizartma fazla tüketme dedi ki onlari da fazla tuketmiyorum bebekler iyi olsun da veririz elbet kendimize bebisimize iyi bakalm
24. Haftadayim bende 6kilo aldım.. Son ayda aldım 2kiloyu, bana biraz çabuk kilovaldim gibi geliyor normali nedir bilmiyorum,ama herkesin yapısına gore değişiyor sanırım.. Arada hamurisi tatlı falan yiyiorum,çok çok aşırı bi değişiklik yok yeme tarzimda önceden nasılsa devam ama kilolar geliyor yapacak bisey yok :)Liseden beri aynı kiloda olan ben( 50 kg), catlayasiya yiyip yiyip kilo almayan ben, 5 buçuk aylıkken 8 kilo almayı başardım. Noldu bana?Tıpkı eskisi kadar yiyorum ama çok hızlı kilo alıyorum?Var mı benim gibi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?