Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zge83

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
635
627
103
42
4 martta yumurta toplama yaptıracağım tahminen 7 martta transfer ALLAH hayırlısını nasip etsin inş :)

Merhaba transferi ni oldun mu acaba
Bende salı günü oldum bugün 2. Günüm dü başka varmi arkadaşlar transferi olup test gününü bekleyen

Merhaba transferi ni oldun mu acaba
Bende salı günü oldum bugün 2. Günüm dü başka varmi arkadaşlar transferi olup test gününü bekleyen
Merhaba hayırlı olsun inş emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Benimde dün transfer yapıldı yatıyorum senin nasıl geçiyor

Sizin adınıza da çok sevindim insallah güzel sonuçlar alırız .bende yatıyorum ama arada evde dolaşıyorum is yapmıyorum kayinvalidem var sağolsun hiç dokundurtmuyor . Bu ikinci denemem dondurmuslar la iki tane transfer oldu bu sefer senin kaçıncı kaç tane transfer oldu

Benim ilk denemem 5. Gün transferi yapıldı tek oYüzden bende bişey yapmıyorum annem var wc yemek dışında yatıyorum ben gop yeniyüzyılda yaptırdım siz hangi şehir ve hastane

Hayırlısı olsun insallah ilk seferde tutar.bende Şişli memorial da yaptırdım bugün benimde 3. Günüm. çok az kasik ta ağrı oluyor yeni başladı iyiye yormaya çalışiyorum:) bu arada yasin kaç sorun neydi

Benim eşimde varikosel var oyüzden yaşım 33 senin kaç

Benim eşimde varikosel var oyüzden yaşım 33 senin kaç
Bende 33 yaşındayım :) bendede pcos var 13 yıllık evliyim 8 yıldır olmuyor bir kızım var 8 yaşında ondan sonra hic hamile kalamadim

Bende 33 yaşındayım :) bendede pcos var 13 yıllık evliyim 8 yıldır olmuyor bir kızım var 8 yaşında ondan sonra hic hamile kalamadim
Allah bağışlasın inş bebişleride kucağına almayı nasip eder İlk denemende kaçtane transfer edilmişdi

Allah bağışlasın inş bebişleride kucağına almayı nasip eder İlk denemende kaçtane transfer edilmişdi
İlk denemem normal yolla oldu canim 4 yıl sonra oldu tesadüf öğrenmiştim onuda olmuyor diye tedaviye gittiğim Dr. Bana hamilesinn demişti :))) istanbulda yaşıyorsun degilmi

İlk denemem normal yolla oldu canim 4 yıl sonra oldu tesadüf öğrenmiştim onuda olmuyor diye tedaviye gittiğim Dr. Bana hamilesinn demişti :))) istanbulda yaşıyorsun degilmi
Ne güzel ya İstanbuldayım ama çorluya taşındım operasyondan 3 gün önce şuan annemdeyim istanbulda

Hayırlısı ikimizde sonuclarinizi olumlu alırız inşallah bugün kasiklarimda sertleşme oldu biraz sen nasılsın ananas ye diyorlar tutunma için iyi geliuormus

Hayırlısı ikimizde sonuclarinizi olumlu alırız inşallah bugün kasiklarimda sertleşme oldu biraz sen nasılsın ananas ye diyorlar tutunma için iyi geliuormus
İnş canım ben ayakta çok gezersem kasıklarım ağrıyor yatıyorum aldım ben anananas aynen yiyorum sende al canım Bizim bitane programda topic var orda tüp bebek grubumuz var canım oraya gel istersen tüp hamişleri ıtsmybaby diye program forumlar kısmında debelik planlama

Ptesi test gunum ama nasipse pazar aksami yaptiricam esimde yanimda olsun istiyorum:) sen nasilsinnn
1 gün erkenden birsey olmaz insallah pozitifi girursun canım ben de bugun azıcık ağrılarım var ama çok az batma şeklinde çok fazla yatmıyorum arada dolaşıyorum evde sen nasılsın nasıl geçiyor zamanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…