Merhaba hayırlı olsun inş emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Benimde dün transfer yapıldı yatıyorum senin nasıl geçiyorMerhaba transferi ni oldun mu acaba
Bende salı günü oldum bugün 2. Günüm dü başka varmi arkadaşlar transferi olup test gününü bekleyen
Benim ilk denemem 5. Gün transferi yapıldı tek oYüzden bende bişey yapmıyorum annem var wc yemek dışında yatıyorum ben gop yeniyüzyılda yaptırdım siz hangi şehir ve hastaneSizin adınıza da çok sevindim insallah güzel sonuçlar alırız .bende yatıyorum ama arada evde dolaşıyorum is yapmıyorum kayinvalidem var sağolsun hiç dokundurtmuyor . Bu ikinci denemem dondurmuslar la iki tane transfer oldu bu sefer senin kaçıncı kaç tane transfer oldu
Bende 33 yaşındayım :) bendede pcos var 13 yıllık evliyim 8 yıldır olmuyor bir kızım var 8 yaşında ondan sonra hic hamile kalamadimBenim eşimde varikosel var oyüzden yaşım 33 senin kaç
Allah bağışlasın inş bebişleride kucağına almayı nasip eder İlk denemende kaçtane transfer edilmişdiBende 33 yaşındayım :) bendede pcos var 13 yıllık evliyim 8 yıldır olmuyor bir kızım var 8 yaşında ondan sonra hic hamile kalamadim
İlk denemem normal yolla oldu canim 4 yıl sonra oldu tesadüf öğrenmiştim onuda olmuyor diye tedaviye gittiğim Dr. Bana hamilesinn demişti :))) istanbulda yaşıyorsun degilmiAllah bağışlasın inş bebişleride kucağına almayı nasip eder İlk denemende kaçtane transfer edilmişdi
Ne güzel ya İstanbuldayım ama çorluya taşındım operasyondan 3 gün önce şuan annemdeyim istanbuldaİlk denemem normal yolla oldu canim 4 yıl sonra oldu tesadüf öğrenmiştim onuda olmuyor diye tedaviye gittiğim Dr. Bana hamilesinn demişti :))) istanbulda yaşıyorsun degilmi
İnşallah sende güzel sonuçlar alirsin canım bende tst günün ne zaman benim 17 MartNe güzel ya İstanbuldayım ama çorluya taşındım operasyondan 3 gün önce şuan annemdeyim istanbulda
Amin inş canım Benim ilk kan tahlilim 21 martİnşallah sende güzel sonuçlar alirsin canım bende tst günün ne zaman benim 17 Mart
İnş canım ben ayakta çok gezersem kasıklarım ağrıyor yatıyorum aldım ben anananas aynen yiyorum sende al canım Bizim bitane programda topic var orda tüp bebek grubumuz var canım oraya gel istersen tüp hamişleri ıtsmybaby diye program forumlar kısmında debelik planlamaHayırlısı ikimizde sonuclarinizi olumlu alırız inşallah bugün kasiklarimda sertleşme oldu biraz sen nasılsın ananas ye diyorlar tutunma için iyi geliuormus
Canım yaaa oldumu okadar ee az kalmış ozaman son 4 gün mu :))Ben varimm 6. Gun:)
3 diyecektim:)))Canım yaaa oldumu okadar ee az kalmış ozaman son 4 gün mu :))
Ptesi test gunum ama nasipse pazar aksami yaptiricam esimde yanimda olsun istiyorum:) sen nasilsinnnCanım yaaa oldumu okadar ee az kalmış ozaman son 4 gün mu :))
1 gün erkenden birsey olmaz insallah pozitifi girursun canım ben de bugun azıcık ağrılarım var ama çok az batma şeklinde çok fazla yatmıyorum arada dolaşıyorum evde sen nasılsın nasıl geçiyor zamanınPtesi test gunum ama nasipse pazar aksami yaptiricam esimde yanimda olsun istiyorum:) sen nasilsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?