Tamam canım bakıyorum şimdi teşekkür ederimEvet cnm ilk. 3 tane asilamam var basarisiz.. dua topikleri var hayatin icinden mi ne kadinlar kulubunun orda gir bak cnm
İnşallah canim.. amin.. kacinci denemen nerde yaptiriyorsun sorun neydiiMerhaba kızlar benim de transferim mart sonunda olacak sanırım bi aksilik olmazsa inşallah. Herkesin hayırlı olsun tedavisi inşallah hep birlikte güzel sonuçlarımızı paylaşırız burdan.
İlk denemem. Fsh 9 çıktı. Yumurta rezervim azalmış. Hemen tedavi dediler başladık canım. Konyaya gidiyorum. Mehmet çolakoğluna. Senin nerdeydi tedavin? Sen test gününü mü bekliyodun canım?İnşallah canim.. amin.. kacinci denemen nerde yaptiriyorsun sorun neydii
Evet cnmm. Sisli memoriel.İlk denemem. Fsh 9 çıktı. Yumurta rezervim azalmış. Hemen tedavi dediler başladık canım. Konyaya gidiyorum. Mehmet çolakoğluna. Senin nerdeydi tedavin? Sen test gününü mü bekliyodun canım?
Aa eski mesajlarına baktım silik ikinci çizgiyi görmüşsün canımEvet cnmm. Sisli memoriel.
Merhaba canım hoşgeldin insallah tedavin başarıyla sonuclanir da bizim gibi gün saymaya geçersin kaçıncı deneme bu aradaMerhaba kızlar benim de transferim mart sonunda olacak sanırım bi aksilik olmazsa inşallah. Herkesin hayırlı olsun tedavisi inşallah hep birlikte güzel sonuçlarımızı paylaşırız burdan.
İnşallah.. sagol cnmm sende gorursun inşallahAa eski mesajlarına baktım silik ikinci çizgiyi görmüşsün canımhadi inşallah devamı da gelir hayırlısıyla kanda da görürsün
Aaa yazmışsın ilk denemen hayırlı olur inşallah yasin kaç canim
Hayırlısı olsun arkadaşım transferi beklerken zaman geçmiyor transfer olduktan sonra hiççç geçmiyor ama inş sende bizlerde kucağımıza alırız bebişlerimiziSağol canım. 31 yaşım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla.
Günaydın arkadaslar aynen canım artık patlama üzereyim benim kimse bilmiyor tedavi olduğumu oyüzden kimseyide cagiramiyorum evde sıkıldım patladim artik yat yat insallah güzel sonuçlar alırız da değer yatmamizaHayırlısı olsun arkadaşım transferi beklerken zaman geçmiyor transfer olduktan sonra hiççç geçmiyor ama inş sende bizlerde kucağımıza alırız bebişlerimizi
Hayırlısıyla emeklerimiz boşa çıkmasın bugün nasılsınız kızlarGünaydın arkadaslar aynen canım artık patlama üzereyim benim kimse bilmiyor tedavi olduğumu oyüzden kimseyide cagiramiyorum evde sıkıldım patladim artik yat yat insallah güzel sonuçlar alırız da değer yatmamiza
Hmm sanki iğnelerle çabuk geçti gibi geldi bana. Ama transferden sonra hiç geçmez heyecandan beklerkenHayırlısı olsun arkadaşım transferi beklerken zaman geçmiyor transfer olduktan sonra hiççç geçmiyor ama inş sende bizlerde kucağımıza alırız bebişlerimizi
Şuan iğne kullanıyormusunuz benim bi kan sulandırıcı iğnem var koldan bide kalçadan progestan vurunuyorum zor yürüyom acısındanHmm sanki iğnelerle çabuk geçti gibi geldi bana. Ama transferden sonra hiç geçmez heyecandan beklerkenamin inşallah kavuşcaz bebişlerimize çok az kaldı
Budün daha iyi ara ara kasıklarımda ağrı var ama. Yinede yatıyorum tv karşısındaİğne vermediler canım bana
Nasıl gidiyor 3. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?