Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar benim de transferim mart sonunda olacak sanırım bi aksilik olmazsa inşallah. Herkesin hayırlı olsun tedavisi inşallah hep birlikte güzel sonuçlarımızı paylaşırız burdan.

Merhaba kızlar benim de transferim mart sonunda olacak sanırım bi aksilik olmazsa inşallah. Herkesin hayırlı olsun tedavisi inşallah hep birlikte güzel sonuçlarımızı paylaşırız burdan.
İnşallah canim.. amin.. kacinci denemen nerde yaptiriyorsun sorun neydii

İnşallah canim.. amin.. kacinci denemen nerde yaptiriyorsun sorun neydii
İlk denemem. Fsh 9 çıktı. Yumurta rezervim azalmış. Hemen tedavi dediler başladık canım. Konyaya gidiyorum. Mehmet çolakoğluna. Senin nerdeydi tedavin? Sen test gününü mü bekliyodun canım?

İlk denemem. Fsh 9 çıktı. Yumurta rezervim azalmış. Hemen tedavi dediler başladık canım. Konyaya gidiyorum. Mehmet çolakoğluna. Senin nerdeydi tedavin? Sen test gününü mü bekliyodun canım?
Evet cnmm. Sisli memoriel.

Merhaba canım hoşgeldin insallah tedavin başarıyla sonuclanir da bizim gibi gün saymaya geçersin kaçıncı deneme bu arada

Aaa yazmışsın ilk denemen hayırlı olur inşallah yasin kaç canim

Sağol canım. 31 yaşım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla.
Hayırlısı olsun arkadaşım transferi beklerken zaman geçmiyor transfer olduktan sonra hiççç geçmiyor ama inş sende bizlerde kucağımıza alırız bebişlerimizi

Hayırlısı olsun arkadaşım transferi beklerken zaman geçmiyor transfer olduktan sonra hiççç geçmiyor ama inş sende bizlerde kucağımıza alırız bebişlerimizi
Günaydın arkadaslar aynen canım artık patlama üzereyim benim kimse bilmiyor tedavi olduğumu oyüzden kimseyide cagiramiyorum evde sıkıldım patladim artik yat yat insallah güzel sonuçlar alırız da değer yatmamiza

Hayırlısıyla emeklerimiz boşa çıkmasın bugün nasılsınız kızlar

Vallahi dün gece çok kotuydum ağrım vardı biraz karnım çok şişmisti ama şükür sabaha hiç birşey kalmadı ağrılarım dan yatiyorum suan:)) sizler Nasılsıniz

Hmm sanki iğnelerle çabuk geçti gibi geldi bana. Ama transferden sonra hiç geçmez heyecandan beklerken amin inşallah kavuşcaz bebişlerimize çok az kaldı

Hmm sanki iğnelerle çabuk geçti gibi geldi bana. Ama transferden sonra hiç geçmez heyecandan beklerken amin inşallah kavuşcaz bebişlerimize çok az kaldı
Şuan iğne kullanıyormusunuz benim bi kan sulandırıcı iğnem var koldan bide kalçadan progestan vurunuyorum zor yürüyom acısından

Birde bana hemşire 3 gün boyunca ayakların altına yastık koy yat dedi kasık ağrın çok olmaz ben bugün 3 gün bakalım

@balkupu sen ne zaman yapmıştın erken gebelik testini 6. Gün sanırım d3gilmi nerdesin bugün :))) yoksunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…